Eger once konusup horozun caresine bakmaz ve ben sonradan sikayet edersem benim ettigimi anlar. Hatta baskasi sikayet etse de benden bilir diye dusunuyorum. Annemin eski arkadasi oldugu icin aralari bozulsun istemiyorum.
Sanirim sikayet edecegim. Hadi bugunlerde hava serin de iyice isininca ne yapacagim bilmiyorum. Sicak havada koku da olur illa ki.
Evet ya bir de uste cikmalari yok mu deliriyorum. Bir de yasli olunca otomatik olarak zaten hakli.
Ya denk gelirse sesi kaydedip buraya yukleyeyim. Dakikalarca kesik kesik inisli cikisli bi tuhaf otuyor ki inanamazsiniz. Cekilecek gibi degil yani.
Hatta ben de "ayy kim horozdan rahatsiz olur ki" falan diyeyim

Kesin kararimi verdim sikayet edecegim zaten. Simdi caktirmadan kapi numarasini bulmam lazim
Neden horoz sesine maruz kalsin ki. Bu dogal bir sey degil ki. Koylerde bile herkesin bahcesi buyuk olur bir kosesi kumes olur. Oyle baskasinin penceresinin dibinde degil ki kimsenin kumesi. Benim de kucukken tum yaz tatillerim koyde gecti. Daha bu kadar yakin kumes olup da rahatsiz oldugumu gormedim. Ahirlar bile koyun disindaydi.