• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bir kabus olmal..Aldatldm

emdev hiç bişey öyle yazıldıgı gibi olmuyor..bende bilirdim boşanıpta ondan sonra olacak senaryoyu yaşamayı..ama bu bir oyun degil.kendinden başka düşündügün kişilerde varsa..boşanınca annem babam ne hale gelir bunuda düşündüm.bizim sülalemizde hiç boşanan yok,belki olsaydı bu konuda açık olurlardı,bende aileme açılırdım.duysalar belkide kalp krizi geçirirdi babam,yani birbirlerine karşı o kadar hassas bi aileyiz..bu dünyada tek ben yokum,düşünmemö gereken kişiler var.aile yapısına görede degişir bu..kaldı ki ben boşanmamayı sırf ailelem için istemedim..bana göre eşim çoook zor bi sınavdan geçti ve herşey geride kaldı artık..degişen ne oldu?önceden benim eşim yapmaz diyordum ama şimdi hiçbişeye şaşırmam..evet eşimi seviyorum hala ama sevginin boyutu degişti,miktarı degişti.hala tekrar deneyecek gücü kendimde bulacak kadar seviyorum yani..

doğrudur.alcağınız kararları yaşam şartlarınız engelleyebilir.
çok seven erkekte böyle bir tuzağa düşebilir.
umarım bir daha hiç tekrarlamaz ve çok mutlu olursun yakaib.a.s.

hatasından nasıl ders aldı?
evde iki oturup ağladınız odaa dizinize kapandı yalvardı.
boşanmadınız.boşansaydınız kapınızda köle olsaydı.
sizi yeniden sevdirmeye çalışsaydı.
yeniden evlenme teklifi etseydi.
her gün kapınızda sürünseydi.
yapmadınız.evde söylenip başının etini yediniz belki.akşama da surat yaptınız.
anlıyorum hıhıh dersini almıştır.
kolay bir sınavdan geçti çünkü.benneyaptımki

ne kadar sert bakıyorsun olaylara , anlam veremiyorum inan. Evet ağladım doğru, eşiminkine yalvarma demiyelim özür dilemk diyelim bence. Eşimin sürünmesi benim asla hoşuma gitmezdi. Kötü günlerimiz olduğu kadar iyi günlerimizde oldu bizim. Bir kızımız var herşeyden önce. Eğerki yeniden evlenme teklif etmesini istesem niye boşanıyımki anlamadım ben. Boşanma kararını vermiş olsam kesinlikle tekrar istemezdimki. onun hatasından ders alması için illaki benim onu süründürmem , boşamam gerekmiyorki. Zaten o yaptığının pişmanlığını yaşadı. Hata olduğunu biliyor. Herkesin yaşantısı farklıdır. Sen o şekilde hareket edebilirsin bu senin seçimin ama ben bu şekilde hareket ederim

ılişkinize ara verin, ama kimsenin gazına gelip boşanmayın... Yuva kolay kurulmuyor, hani derler ya bekara karı boşamak kolay... Ayrıca boşanarak kendinizden başkasını cezalandırmazsınız, o kadının da ekmeğine yağ sürersiniz. Yasal süreyi aşmayacak şekilde isterseniz ayrı durun, fakat boşanmak... Tavsiye etmiyorum..

salam aleykum.ilk sayfalari okudum,ama sonraki sayfalari okuyamadim.bence Boshanma.hem cocuk da var,bence bosanmaman en iyisi.Allah taala ailenize ferahlik,mutluluk nasip etsin.

Şu an evliyim..2 bebeğim mezarda..Şu an tekrar anne olmak için uğraşıyorum..Eşimin bu şekilde bir hatası olsa 12 tane de çocuğum olsa boşanırım...annem,anneannem ailemdeki tüm kadınların bakış açısı böyle,bu şekilde yetiştirildim..

Daha önceki mesajlarımda defalarca aynı şeyleri yazmıştım,aynı şeyi tekrarlamama gerek yok...

yakaibciğim ,bence sen editor arkadaşlardan konuyu kapamalarını iste,çünkü kararını vermişsin eşine şans tanıyorsun..

İnşallah hayal kırıklığına uğramazsın...

Sevgiler...

Çok ama çok büyük konuşmuşsunuz.. Dilerim pişman olmazsınız..:Saruboceq::Saruboceq:

canım, o kadar haklısın ki..

lafım konu sahibine değil ama burda birçok aldatılan bayan hemen çocuğum için diye öne çıkıyor..çocuktan önce, kurulu düzenlerinden , alışkanlıklarından vazgeçemiyorlar, aslında hala eşleriini seviyorlar, belkide dışardaki bir kadın yüzünden evimi kocamı bırakmam diyorlar, toplum baskısından , hayatı tek başına omuzlamaktan korkuyorlar..

birde bilselerki , boşanmak affetmekten daha kolay.. onlar aslında zor olanı seçiyorlar..

Daha kolay olduğunu nereden biliyorsunuz? Boşanma tecrübeniz var mı?

Daha kolay olduğunu nereden biliyorsunuz? Boşanma tecrübeniz var mı?

ne kadar eskimiş bir konu ve siz bu konuyu tekrar gündeme getirmişsiniz..akannehir

boşanmadım.. tecrübem yok.. ama kk da ve çevremde edindiğim izlenimlere göre, aldatılan kadının dengesi altüst oluyor.. sorun bakalım aldatılan kadınlara.. psikoljiniz nasıl diye, eşiniz eve "5 dk geç kalsa, başına birşey mi geldi acaba "? diye endişeleniyorlarmı, yoksa " acaba yine bir kadın mı var" diye diken üstündeler mi?

siizn tecrübeniz varmı? böyle bir soru yönelttiğinize göre var demekki.. CADIARZU

boşanıp boşanmamak sana kalmış.kolay değil hemen yuva yıkmak...ama boşanmayacaksanda kesinlikle uzun bir süre burnunu sürttür...unutamayacağı bir ders ver ona ki değil bidaha aldatmak korkusundan dişi sineğe bile yaklaşamasın....bu erkeklerin hepsi aynı beee....lanet olsun..yumuşama hemen güzelim

Ay ben aldatılsam ( allah korusun ) kesin bende aynını yaparım ona...
Boşansam bile rahat etmez içim içimi yer ömür boyu !!

Bariz aldatılmıssınız ve o diğer eski kız arkadaşı,durumu evliliğini bilerek kabul etmiş,ve yakalanınca da savunmus.
bu sizin aldatıldınız gerceği değiştirmez.aldatıldıysanız ilişkinizin sonu geldi demektir.
en onurluca adım ayrılmak olur.

bence msjları esınız yazıyor yanı kız haberı bıle olsa bu denli kendını dusurmez yuzlestırmeye de ne olacak baska bırını alır karsınıza cıkarır bu kadar

bence de yüzleşmek istediginizi söyleyin ve bunu hemen yapın -ki irtibata geci oyun kurmasınlar.. anlarsınız neyin ne oldugunu zaten

bana da arkadaşlardan birinin dediği gibi numarayı bi arkadaşının numarası ile değiştirmiş olabilir gibi geliyo...

ne kadar eskimiş bir konu ve siz bu konuyu tekrar gündeme getirmişsiniz..akannehir

boşanmadım.. tecrübem yok.. ama kk da ve çevremde edindiğim izlenimlere göre, aldatılan kadının dengesi altüst oluyor.. sorun bakalım aldatılan kadınlara.. psikoljiniz nasıl diye, eşiniz eve "5 dk geç kalsa, başına birşey mi geldi acaba "? diye endişeleniyorlarmı, yoksa " acaba yine bir kadın mı var" diye diken üstündeler mi?

siizn tecrübeniz varmı? böyle bir soru yönelttiğinize göre var demekki.. CADIARZU

"daha kolay olduğunu nereden biliyorsunuz, tecrübeniz var mı" bir soru ifadesidir ve yorum içermemektedir. Dolayısı ile bu soru ifadesini kurabilmek tecrübe gerektirmez. Ancak "ihanete rağmen evliliği sürdürmek ile çocuğa rağmen boşanmak" arasında bir mukayese yapmışsınız ve bu bir yorumdur. Ya tecrübe gerektirir ya da ciddi bir istatistiksel analiz. Kaldı ki bunun sonucu kişinin geçmiş tecrübelerine ve mevcut ailesinin yapısına göre değişir.

süründür gözünün yaşına bakma canım ne demek aşkım falan filan fitil fitil getır burnundan sımdı affedersen bırdaha yapacaktır ama cocugun var afederım dıorsan ıyıce burnu surtsun senı kaybedecegını anlasın sakın su koyverme .)

Back
X