• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bir kabus olmal..Aldatldm

sonuçta eşiniz size karşı merhametliymiş..aranız iyi...sana iyi davranıyor sewiyor.. bir şans verebilirsin çocuğununn hatrına...

inş bidaha böyle bişi yaşatmaz size... bir anlık hatası olmuş... oda pişman olmuştur tabiki... en iyisi bu ewliliğe bir şans daha vermek... bir ömür boyu mutlu olun inşallah... zaman herşeyin ilacıdır.. yeterki yapılan hatalar tekrarlanmasın...

Seni tebrik ederim.Duruşun,tarzın olaya yaklaşımın ve hareket çizelgen...

Yapılabilecek en doğru şeyleri yapmışsın.Sakın gururum ayaklar altına alındı deme sen çok gururlu ve mantıklı bir genç kadınsın.Yaşananlara çok çok üzüldüm fakat ortada bir gerçek var ki eşin seni seviyor

Maalesef bazı kadınlar özellikle evli erkek avına çıkıyor bu sefer kısmen de olsa ağa eşin takılmış .Bence büyük ihtimalle sen farketmesen bile o sana olan sevgisinden dolayı hatasını er geç farkedecekti.tabii ki sen çok yıprandın unutmak kolay değil.Ama tekrarı olmazsa(ki umarım olmaz)Evliliğiniz güzel bir şekilde ilerleyebilir.Bence sadece zamana ihtiyacın var

Size mutluluklar dilerim.Lütfen çok düşünüp kendini yorma

hepinize çok teşekkürler
özellikle denizaslım sana çok teşekkürler,içimi rahatlattın inan bikaç cümleylede olsa,kendimi daha iyi hissettim sagol....insan böyle durumlarda yani boşanmamaya karar verilen durumlarda bikaç destek cümlesi çok iyi geliyor...ama bu demek degil ki eleştirilere açık degilim,
herşey yolunda

İnan bana eleştirilecek bir tarafın yok yol haritanı doğru çizmişsin.
Boşanmak her zaman çözüm değil ve sevmeyen bir adam uzun süre eşine ilgi gösteremez Zaten sen gereğini fazlasıyla yaptın.Durumu kabullenmedin tepkini ortaya koydun senin gösterdiğin kararlılığı birçok kadın gösteremiyor ,pasif kalıyor maalesef

İnşallah bundan sonra çocuğunuzla mutlu, huzurlu bir yaşam sürersiniz.Bu sizin hakkınız

kendine iyi bak

Not;Bayılıyorum kendini savunmayı,hakkını aramayı bilen kadınlara

cnm geçmiş olsun....bana hiçde dostane bir durum gibi gelmedi.aldatılmışsın.

zaten hiçbir zaman kabul etmezler ki.babamın annemi sekreteriyle aldattığını öğrendiğigün babam ne yeminlerle inkar etti yok anamla kızımla zina yapayım ki öyle bir şey yok.yani bu kadar çirkin yeminler.ama annem dükkanda bile uygunsuz üst katta absrı onları yıllarca neler çektik. sözde babamda annemi seviyordu ilk önce kabul etmeyen adam sonra seni çok seviyorum onu sevdiğim yok yaptım öyle bir hata demeye başladı.benim 10 yıl öncesinden sevgilim evlendi vesayire hala beni arar mesaj atar seni seviyorum unutamıyorum diye.cevap vermiyorum görüşmüyorum hatta numaramı bile onun yüzünden değiştirmiştim tekrar buldu.

amacınızın rencide etmek olmadıgını zannediyorum zaten..''coşmuyorum da''..sadece fikirlerinizi yazarken çok duygusuzsunuz,biraz daha ılımlı bi şekilde yazabilirdiniz özellikle boşanmamaya karar vermiş ve bişeyleri yoluna koymaya çalışan birine..empati yaparsanız çok katı oldugunuzun farkına varırsınız bence

ay bu aldatmalar niye böyle çığrından çıktı, bu erkeklere noluyo böle :kızgın: salgın bi mikrobik hastalık gibi bütün erkekler aldatma peşinde, insan evlenmekten korkuyor, aldatılmak içinmi evlenicez :umursamaz:

Canım abLam Şeniz biz size buraDan boşan diyemeyiz sonuÇta bu senin yaşamın burDan demesi koLaydır ama yaŞamak giBisi yok :umursamaz: yuva yıkmakDa o kadar koLay bi iş değiLdir eLbet :içelim:
Öte yanDan benimde naCizade fikRime geLince: akLınıza boşanmayı koymuşsanız bişey diyemem ama kaLbinizi dinLeyin deRim. boŞanmak içinizi rahatLatıcaksa yapın, bi yanDan çocuk diyorsunuz faKat o da iLeride büyüCek neLer oLduğunu anLayıp size hak veRicektir buyrunnnnnnnnn
boŞanmanız demek oğLunuzun babasını asLa göremeyeceği anLamına geLmez kaLdi ki tek boşanan aiLe siz değiLsiniz kaydirigubbakcemile5

Birde kendi psikoLojiğinizi düşünün yerimseniben onun yüZüne her baKtığınızDa o akLınıza geLicek beLkide boşanmaDığınız için yıLLar sonRa pişman oLacaksınız beLkide iyiki boşanmamışım diyeceksiniz bilemeyiz zamanın ne göstereceğini sengözlerimebaksanab

Zamana çekin oLayı.. Üstünden hayLi zaman geçmesine rağmen bazı şeyLeri sinDiremiyorsanız baSın tekmeyi kaydirigubbakcemile4

SevgiyLe kaLın abLacım umaRım herşey gönLününüzce oLur. a.s.

bizler üçüncü bir göz olarak bakıyoruz olaya.
duygularımızla deil mantığımızla cevap veriyoruz bu yüzden.
bana kalırsa mantıklı olan ayrılmak, benim sürekli aklıma gelir çünkü, ona her baktığımda bi başka kadının varlığını hissederim. ama tabi ayrıl demek boşan demek kolay. içinde yaşamayan insan çok kolay karar verir buna. en iyi kararı yine sen vericeksin.
eğer bu olayı kapatıp hayatına kaldığı yerden devam edebileceksen devam et.
ama sürekli bunu sorun edip mutsuz olucaksan en azından bi süre ayrı kal, kendini dinle.

Boşanın diyemem.. çünkü bir sonraki çok farklı olacak diye birşey yok..

Hem ondan çocuğunuz var..sebebiniz büyük..

Eğer boşanmaktan vazgectiyseniz.. burnunu çok sürtün...

Biliyorum hırsınızı alamazsınız ama..başka hangi secenek var ki.

Şu ortada evet eşiniz duygusal olarak sizi aldatmış.. kızın inkar etmeside normal.

Yüzleştirsenizde çok bişey değişmez..belkide daha ileri derecede bişeyler yaşadılar..

Yada hiç yaşamadılar.. bunu allah bilir....

Ben olsam şunu yapardım diyemiycem.. herkesin bakış acısı farklı

Herşeyden önce annesiniz.. eğer çocuk olmasa..

Kısaca derdin.. boşanın neyin başını bekliyceksiniz diye..

Bu durumda eli kolu bağlanıyor insanın.. hayırlısı olsun inş. çokta yıpratmayın kendinizi
.

yorum yapan arkadaşları kırdıysam özür dilerim,insan içten içe fikrine destek yorumları bekliyor kendimi daha rahat kandırabilmek için,biliyorum yanlış sizde bana yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama elimde degil.aslında konuyu kapattırmak istiyorum çünkü her boşan yorumunda daha kötü oluyorum ama elim gitmiyor.ne istedigimi bende bilmiyorum.bi yöndende iyi oluyor okudukça hırslanıyor çabuk yumuşamıyorum eşime.ihşallah dersini alır ve bi daha olmaz.hani hep diyorlar ya bi kere yapan yine yapar mutlaka diye,hiç yokmu aldatılıp affedip çok mutlu bi şekilde hayatına devam eden ve bu aldatma olayı tekrarlanmayan

üzgünüm yok:delphin:

Allahım kimseye yaşatmasın delirtir bunlar insanı ...........! yawrunda varmış canım boşa desem oda olmucak en doğru kararı sen vercen öfkeyle iş yapma sakinleşince karar ver.......bu adamları da boş bırakmaya gelmiyo yani o msjları saklamasıda bi garip...banaiki tarafın açıklaması da inandırıcı gelmedi canım ateş olmayan yerden duman çıkmaz ...hayırlısı olsun :(

:Belki o kadın evli ve kocanın boşanması onun için önemli değil.Bence onlara inanmış gibi yapmalı ve takibe almalısın.Kızı da arayıp iyiki onlara inandığını seni çok seven kocanın zaten seni asla aldatmıyacağını şimdi eskiden daha çok mutlu olduğunu söylemelisin o zaman eminim kız delirecektir.Kocanda eminim bir daha böyle bir gaflete düşmez. :kızgın:

sadece konu yazısını okudum gelişmeleri bilmiyorum
ben olsam boşanmazdım üstelik küçük bir çocuk varken,özürler dilenip yalvarılırken
karşı taraf da yeminler ederken

yaw konunu tamamen okudum tarihlere bakmadım gerçi baya oldu sanırım. Amma gelgitler yaşadın boşancam boşanmıcam aldatıldım kahretsin vs . Ne kadar zor bi durum oldu. Ama biliyor musun bence doğru olanı yaptın. Bu adam seni seviyor belli. Daha fazla sölemek istediğim şey var ama hem konuyu açmak hemde başka konulara atlamak istemem. Ama bence sen kesinlikle doğru olanı yaptın asla şüphe duyma canım.

opuyorumnanaktan

evet uzun zaman geçti,şimdiye kadar boşanmadıgıma hiç pişman olmadım.beni ve oglumu sevdigine çok eminim artık....amaaa gel görki unutamıyor insan,aklıma geldimi hala inanamıyorum,sanki kabustu ve öyle bişey hiç olmadı,ama insan çabuk uyanıyor..şimdi çok mutluyuz,eskisinden daha iyiyiz

sen eşini aldatsaydın ortada çocuk var diye seni affedermiydi acaba. biz kadınlar aldatılmayı hakediyoruz. biz böyle olduğumuz sürece erkekler daha çook çorap örerler bize

Back
X