Bu bir sifon meselesidir

Bağırıyor çağırıyor ama dinletemiyor. Annem de titiz bir insan ama anneminn kafası yüzünden bu hale geldi. Anneme göre erkek çocuğu hiçbir iş yapmaz temizlik vs. Kız yapar. Öyle öyle bu hale getirdi. Etrafındakileri hizmetçi gören zihniyet

Ohooo zor düzelir. Esim de daginik ama sorun olmadi simdiye kadar ama bu yetistirilme tarzindan kaynakli.
Anne evinde hicbirsey ögrenmiyorlar. Kadinin da görevi sayiyorlar. Densizler, kafasizlar. Cok sinirlendim erkeklere simdi bak.
Ben cocugun altini bile bazen aldirinca aa erkek o aldirma diyenleri bogasim geliyor.
Almanyada yasiyorum gördügün kadariyla erkekler de ev isi yapiyor. Bizim Türk erkegindeki rahatlik yok kimsede.

Çok afedersin ama hayvanlar bile tuvaletlerini yaptiktan sonra ustunu kapatmak icin o kadar mucadele verirken, bi insanin bu denli rahat olmasi cidden dusunduruyor :bicak: lutfen evlenecegi zaman o kiza temizlikten nasibini almamis oldugunu soyleyin baştan bilsin, kabul ediyosa da bu sekilde etsin.

Çok afedersin ama hayvanlar bile tuvaletlerini yaptiktan sonra ustunu kapatmak icin o kadar mucadele verirken, bi insanin bu denli rahat olmasi cidden dusunduruyor :bicak: lutfen evlenecegi zaman o kiza temizlikten nasibini almamis oldugunu soyleyin baştan bilsin, kabul ediyosa da bu sekilde etsin.
Çok haklısınız aynı şeyi ben de söylemiştim

Gençlerden böyleler kaldımı ya :KK12: hadi eskileri biliyoruz biride babamdır benimde hiç tahamülüm yok böyle şeylere yıllarca cektiğim için izin vermem :duduk: şükür ki eşim hiç ayakta yapmaz el yıkamadan da çıkmaz duyuluyor zaten ne oluyor ne bitiyor çok pisler ya :KK62:
Annen hic bişey öğretememiş dicem babandamı böyleydi bazısına ne kadar ögretsende fayda etmiyor :KK20:

Bende sinirleniyorum bu tarz seylere demekki umumi tuvaletlerdeki gibi sifonu cekin diye uyari asmak.lazim:) bazi insanlar kadin erkek dikkat etmiyor ya boyle durumlarda camasir suyuyla temizlemeden bende rahat edemem

Annenizin sucu.

Ogretmemis mi tuvalet adabi?

21 yas tuvalet egitimi icin cok gec. Kucukken ogrenecekti bazi seyleri.

En sinir oldugum anne tavri. Aman benim oglum pasa hicbir seye elini surmesin.

Benimde oglum var ben herseyi ogretmeyi planliyorum.

Odasini toplamayi kirlileri kirli sepetine atmayi yatagini duzeltmeyi.

Helede bir kizim olursa ileride kesinlikle abisine hizmetcilik yaptirmam. Kizimda kendine yetebilsin oglumda. Ikisininde birbirinden farki yok.

Bir birey kendi oz bakimini bile yapamiyorsa o birey duzgun yetistirilememistir.

Babam böyle değil. Annem yaptı bunu böyle erkek çocuğu temizlemez diye diye. Umumi tuvalete girerken daha az iğreniyorum o çıktıktan sonra ne göreceğim diye hep tedirginim

Vallahi inşallah oğlum doğup da büyüdüğü Zaman tuvaleti temiz kullanmayı, el yıkamayı , kişisel temizliği öğretmek yapacağım ilk şeylerden olacak.
Ev işi de yaptırıcam, etrafı da toplattıracağım, bu işlerin kadın işi olmadığını öğrenerek büyüyecek inşallah.
Her şeyi kadınların üstüne yıkan erkeklerden nefret ediyorum.
İnsan kendi pisliğini temizler be.

Vallahi inşallah oğlum doğup da büyüdüğü Zaman tuvaleti temiz kullanmayı, el yıkamayı , kişisel temizliği öğretmek yapacağım ilk şeylerden olacak.
Ev işi de yaptırıcam, etrafı da toplattıracağım, bu işlerin kadın işi olmadığını öğrenerek büyüyecek inşallah.
Her şeyi kadınların üstüne yıkan erkeklerden nefret ediyorum.
İnsan kendi pisliğini temizler be.

ıyyykkk

ben de dün wc temizledim babamların evde
ya klozetin yanında domestos da var wc fırçası da bi dökün di mi
öyle pis pis kullanıyolar

allahtan eşim tuvaleti pis bırakıp çıkan biri değil

Sebebini söylemişsiniz zaten, annesi bu hale getirmiş erkek adam iş yapmaz diye. 21 sene bu kafada yetişmiş birinin bu saatten tuvalet alışkanlığı temizlik alışkanlığı kazanması zor. Dikkat edin de size ve çocuğunuza hastalık bulaştırmasın, ben olsam düzelene kadar evime almazdım, utandırmak lazım böylelerini, toplum içine rahat çıkamazlarsa belki bir çeki düzen verirler kendilerine. Onun yerine iş yapmayın asla, temizliğini, yemeğini, ütüsünü herşeyini kendi yapsın, alışsın, anneniz becerememiş bari siz ite kaka en azından temizlik anlayışı kazandırın.
Annelere de diyecek sözüm kalmadı, keşke bu 'yetiştirdikleri' insanlarla sadece kendileri muhattap olsalar, bu adamlarla biz yaşamak zorunda kalıyoruz. İnşallah yeni nesil anneler hem kız hem erkek çocuklarını eşit yetiştirirler diyeceğim ama hiç umudum yok.

Artık bıktım. Erkek kardeşimi uyarmaktan. kendisi 21 yaşında. Bana geldiğinde de aynı başka bir yerde de. Müthiş şekilde hijyen düşmanı.tuvalet adabı yok. Sifonu Çekmez ayakta işini gördüğü için her tarafı mahveder. Söyleye söyleye artık ben utanıyorum. Bazen lanet olsun diyorum temizliyorum bir şey demeden. İyilikle söylüyorum olmuyor hayvan Mısın diyorum olmuyor. Bebeğime yaklaştığı Zaman tüylerim diken diken oluyor. Çoraplarını söylemesen bir hafta giyer allahtan uzak şehirlerdeyiz ama bir arada kaldığımızda muhakkak aramızda bu muhabbet dönüyor. Bayram münasebetiyle dün akşam başka bir evde misafirdik yatılı kaldık. Gece dörtte bebeğimi besliyordum o kalktı tuvalete girdi ben de onu bekliyordum girmek için. Girdim ve rezil bir halde buldum.s sifon çekilmemiş her yeri ıslatmış gittim kaldırdım yatağından gel dedim zorla temizlettim. Görseniz kendisi temizlerken iğreniyor tuvalet kağıdı ile siliyor o öyle mi temizlenir? Bir sürü hakaret ettim artık yeter dedim ne benim evimde ne başkasının evinde bınu yapma dedim. Sinirimden girmedim wc ye yattım. Eşim de bu olaydan sonra sabah altıda girmiş tabi ben olayı anlatınca çok titiz bu konuda kendini kolonyalarla sildi imkanımız olsa kendini çamaşır suyuna bastıracak o derece. Kardeşim Sabah 6 aylık bebeğim gaz çıkarınca oha görgüsüz dedi. Ben de ona sensin görgüsüz sen de birlikte yaşama adabı yok dedim bana sen kendi çocuğunu öyle yetiştirirsin dedi delirdim. Soğudum artık yani yüzünü göresim yok
anasi bunu evlendirir gelini de kiskanir

Yorumunuzu cok begendim. Soylediklerinize katiliyorum. Pis olan da evinde yapsin pisligini diyecegim artik, en azindan baskasinin evinde yapmasinlar. Kendi yaptiklarini temizlemeye useniyorlar bir de ve de tiksiniyorlar. Gercekten utandirmak lazim boylelerini cunku hakediyorlar. Inanilmaz derecede egoistler. Annelerin cocuklari esit yetistirme konusunda ise fikirlerim karisik. Bilincli annelerin sayisi artti ama maalesef hala yeni "pasalar" yetistiriliyor. Etrafta goruyorum. Erkege her seyi mubah gorup kadini yeren ve kisitlayan, hizmetci olarak goren zihniyetten biktik. Benim de bir oglum var ve birey oldugunu, bazi seylerin ona ozel oldugunu bilmesi icin dogdugundan beri bez degisimini kimsenin olmadigi yerde yaparim ve bu durumu bilen hanim teyzelerimizin yorumu " ama o erkek ne olacak canim". Ben de yas ne olursa olsun anlatmaya calisiyorum ama etki ediyor mudur bilmem...
Sebebini söylemişsiniz zaten, annesi bu hale getirmiş erkek adam iş yapmaz diye. 21 sene bu kafada yetişmiş birinin bu saatten tuvalet alışkanlığı temizlik alışkanlığı kazanması zor. Dikkat edin de size ve çocuğunuza hastalık bulaştırmasın, ben olsam düzelene kadar evime almazdım, utandırmak lazım böylelerini, toplum içine rahat çıkamazlarsa belki bir çeki düzen verirler kendilerine. Onun yerine iş yapmayın asla, temizliğini, yemeğini, ütüsünü herşeyini kendi yapsın, alışsın, anneniz becerememiş bari siz ite kaka en azından temizlik anlayışı kazandırın.
Annelere de diyecek sözüm kalmadı, keşke bu 'yetiştirdikleri' insanlarla sadece kendileri muhattap olsalar, bu adamlarla biz yaşamak zorunda kalıyoruz. İnşallah yeni nesil anneler hem kız hem erkek çocuklarını eşit yetiştirirler diyeceğim ama hiç umudum yok.

Bizim de ofiste vardı böyle bi tip.. Çok var bunlardan.. Ciddi söylüyorum kamu spotu yapılmalı, insanların midesini bulandırmayın sağlığıyla oynamayın diye :D

Nefret ediyorum bu erkeklerden yaErkek kardeşimle bizde zorlanıyoruz ama sizinki faZla büyük artık babanın devreye girmesi lazım. Bilmiyosa yapmayı evdeki tuvalete sokmasınlar. Caminin tuvaletine işesin madem. Biz ergen kardeşimin ailecek her wcden sonra elini kokluyoruz. Çocuk böyle böyle alıştı inadı kırıldı.

Sünnet eden doktorumuz da yıllar önce oturarak işemesini önermişti asla ayakta alıştırmayın dedi. O konuda da o yüzden sıkıntı yaşamıyoruz.

ALLAH KENDI AKIBETIMDEN KORKTUM
BUYUK OGLUM 10 YASINDA AYAKTA ISIYO VE DELI OLUUORUM TUVALET KAGIDINI EN SON BI TOMAR YERDE BURAKIYO.HERSEFERINDE BAGIRIYORUM OLMUYO GUZELCE ANKATIYORUM OLMUYO
OMRUM VC TEMZLIGIYLE GECIYO
KENDIMDE COK TITIZIM USTELIK
YETISTIRIRKEN ASLINDA ADABI OGRENMISTIDE ILK OKULDA NE OLDUYSA OLDU DEGISTI
COK TEMIZ BIR COCUKTU OYSA.
HEE MISAFIR GELSE ORA OYLE JALSA RABBIM BU BIR KABUS VE ASLA BIDAHA EVIME ALMAM
MADEM OYLE HUYU VAR KARDESIM MILLEYIN EVINE NEYE GIDIYOSUNUZ
DEMEKKI KENDI PISLINDEN IGRENIYO
VE SANIRIM KICINIDA YIKAMIYODUR:kusmuk:

Vaziyete üzüldüm ben tek çocuğum onun için belki biraz duygusuz gelebilir bu fikrim ama eğer benim bebeğimin etrafında kirli bedeniyle dolaşsaydı bu durumdan çok rahatsız olur onu evden postalardım geri gelmemek üzere.

Ayrıca eşinizin kolonyalarla kendisini temizlemeye çalışmasına çok güldüm :KK48: Üzücü bi durum ama komik:KK45: hala gülüyorum :-)

Back
X