• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bir tesaduf mu?

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
esimle ne zaman birlikte olsak hatta cok iyi gecmis olsa, ertesi gun kavga ediyoruz, ozellikle esim tarafindan bir afra tafra oluyor.
ama ornegin birlikte olmayi cok istedik ama sartlar uygun degildi diyelim, ertesi gun canim cicim balim falaniz.
yani bunun tersi olmasi gerekmez mi ?
artik malum iliskiden sogudum yeminle!

Yanii biraz komik geldii bana :KK70:
O sekilde düşünmeyin ya, siz şimdi öyle olacak mı acaba diye düşünürseniz olmayacağı varsada olur!
Relaks olun birazz :KK51:

Ahahah şartlı koşullanmışın sen:-D koyver gitsin. Bizim üniversitede bi hocamı vardı delinin tekiydi. Sabahh derslerinde ayyyhhh sevişip gelin şu suratlara bakın en azından mutlu mutlu bakarsınız derdi:-D demek sizi görse kahrolurmuş:-D:-D ama olmayınca ertrsi gün balım cicim olmanız acaba ikinci geceye olan umuttanmı?ulan dün gece olmadı iyi davranım belki bu gece olur mantığı falan. :-D

Yanii biraz komik geldii bana :KK70:
O sekilde düşünmeyin ya, siz şimdi öyle olacak mı acaba diye düşünürseniz olmayacağı varsada olur!
Relaks olun birazz :KK51:
yani dun aksam geri cevirdim adami makul sebeplerle, simdi ise gitmeden once opmeye doyamadi, hatta dun gece sutu buzdolabina koymamis iyi bi azarladim. kusura bakma hayatim falan dedi. geri cevirmemis olsam, ben koymadiysam sen koysaydin deyip geri azarlardi beni kesin:27:
ozellikle gulluk gulustanlik sorunsuzken cinsellik yasamak istemiyorum artik, 4 yildir bu boyle. tesaduf olabilir mi?

yani dun aksam geri cevirdim adami makul sebeplerle, simdi ise gitmeden once opmeye doyamadi, hatta dun gece sutu buzdolabina koymamis iyi bi azarladim. kusura bakma hayatim falan dedi. geri cevirmemis olsam, ben koymadiysam sen koysaydin deyip geri azarlardi beni kesin:KK53:
ozellikle gulluk gulustanlik sorunsuzken cinsellik yasamak istemiyorum artik, 4 yildir bu boyle. tesaduf olabilir mi?

Kac yillik evlisiniz?

yani dun aksam geri cevirdim adami makul sebeplerle, simdi ise gitmeden once opmeye doyamadi, hatta dun gece sutu buzdolabina koymamis iyi bi azarladim. kusura bakma hayatim falan dedi. geri cevirmemis olsam, ben koymadiysam sen koysaydin deyip geri azarlardi beni kesin:KK53:
Valla ne diyeceğimi bilemedim :KK70: o_O

Ahahah şartlı koşullanmışın sen:-D koyver gitsin. Bizim üniversitede bi hocamı vardı delinin tekiydi. Sabahh derslerinde ayyyhhh sevişip gelin şu suratlara bakın en azından mutlu mutlu bakarsınız derdi:-D demek sizi görse kahrolurmuş:-D:-D ama olmayınca ertrsi gün balım cicim olmanız acaba ikinci geceye olan umuttanmı?ulan dün gece olmadı iyi davranım belki bu gece olur mantığı falan. :-D
iste ben de boyle oldugunu dusunuiorum.
nasilsa oldu, bu beni bi iki gece idare eder diye dusunup mu sorun cikariyor acaba diyorum.

esimle ne zaman birlikte olsak hatta cok iyi gecmis olsa, ertesi gun kavga ediyoruz, ozellikle esim tarafindan bir afra tafra oluyor.
ama ornegin birlikte olmayi cok istedik ama sartlar uygun degildi diyelim, ertesi gun canim cicim balim falaniz.
klasik erkek .istediğini alınca yüzünüze bakmaz istediğini alana kadar da kraliçesin .

Tesadüf mü desem ne desem bilemedim :KK24:

iste ben de boyle oldugunu dusunuiorum.
nasilsa oldu, bu beni bi iki gece idare eder diye dusunup mu sorun cikariyor acaba diyorum.
Bu kadar kati değil bence. Ama evet istedikleri olunca tabi bi rahatlık gelmior değil. Reglden sonra çoğu erkek kıvranıordır heralde olsun dşw:-D:-D :-D ama şartlaöa kendini boşver yahu. Sex öyle matemaği mantığı olan bişey değil, duygularına bırak tadını çıkar. Aonrasında ne oluyorsa öyle olsun boşverr:-D

:KK57: Aynisi bizde de var biliyor musun, artik benimle isi kalmadigi icin hic ilgilenmek istemiyormus gibi hissediyorum cogunlukla da oyle oluyo.
Ama oyle olacagini bekledigim icin mi kotu oluyo yoksa surekli kotu oldugu icin mi bekliyorum bilemiyorum:KK17:

Eğer birlikte oluyorsak sonraki gün pamuk oluruz
eğer 2-3 gün olmadıysak ve 4.günün sabahındaysak ikimizde şeytan gibi oluruz
yani bana da normal olan bu gibi geliyor, biz 4. gune ciktiysak esim daha pamuk oluyor o geceyi bos atlamamak icin galiba :27:
:KK57: Aynisi bizde de var biliyor musun, artik benimle isi kalmadigi icin hic ilgilenmek istemiyormus gibi hissediyorum cogunlukla da oyle oluyo.
Ama oyle olacagini bekledigim icin mi kotu oluyo yoksa surekli kotu oldugu icin mi bekliyorum bilemiyorum:KK17:
ben de bilmiyorum sartlandirdim mi kendimi, ama 2 yildan fazladir farkettim bunu. yeni birsey degil.

Benimde aklıma ne zaman en son tartıştık diye gelse o gün mutlaka tartışırız.Uzlaşamayız bir türlü:)Negatif enerji bu olsa gerek:)Düşünce gücümle kedi köpek oluyoruz:)

Eşinizin yaptığı aynı şeyi birebir ben uyguluyorum malesef. Birlikte olduktan sonra çoğunlukla çekilmez oluyorum adam nolduğunu şaşırıyor. Seviştikten sonra erkeği öldüren karadul sendromu :KK53: Uzun süre yakınlaşmadıysak da çok çok çekici geliyor. Sebebini hala araştırıyorum elbet bulacağım :KK53:

bence seni akşama ikna etmek için huyuna gidiyor repu :KK45::KK45:nasıl bi çözüm olabilir bulamadım valla ya iyi olursan yine olur mesajını versen işe yarar belkim :oops::oops:

Back
X