- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi fahri konsolos
bende birlikte olmayınca teror estırıyorum.her evde var bı manyak,sıkıntı yapma 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer birlikte oluyorsak sonraki gün pamuk oluruz
eğer 2-3 gün olmadıysak ve 4.günün sabahındaysak ikimizde şeytan gibi oluruz
adam kolay sahip olmak istemiyo zaar sen de bişe yapma bakalım nereye kadr dayanabiliyo hatta yalvarsa da yapmayani dun aksam geri cevirdim adami makul sebeplerle, simdi ise gitmeden once opmeye doyamadi, hatta dun gece sutu buzdolabina koymamis iyi bi azarladim. kusura bakma hayatim falan dedi. geri cevirmemis olsam, ben koymadiysam sen koysaydin deyip geri azarlardi beni kesin
ozellikle gulluk gulustanlik sorunsuzken cinsellik yasamak istemiyorum artik, 4 yildir bu boyle. tesaduf olabilir mi?
bulunca haber et de bilelimEşinizin yaptığı aynı şeyi birebir ben uyguluyorum malesef. Birlikte olduktan sonra çoğunlukla çekilmez oluyorum adam nolduğunu şaşırıyor. Seviştikten sonra erkeği öldüren karadul sendromuUzun süre yakınlaşmadıysak da çok çok çekici geliyor. Sebebini hala araştırıyorum elbet bulacağım
![]()
ya aslinda beni ikna etme gibi bir durum pek olmaz, ben bir sebep olmadikca geri cevirmem. hatta normal gunde basim agriyor desem gel seks yapalim gecer der, yani bunu bahane diye bile kullanamam. :) sebep iyi olayim da ikna olsun degil cidden.bence seni akşama ikna etmek için huyuna gidiyor repunasıl bi çözüm olabilir bulamadım valla ya iyi olursan yine olur mesajını versen işe yarar belkim
![]()
yok iliskiden hemen sonra cok memnun, guzel sozler, kucak kucaga uyumalar. sabah tekrar uyaninca basliyor.belki performansınızı beğenmiyodur![]()
bu coook mantikli geldi.ben bunun sebebinin; özel zamanlar yaşadıktan sonra, eşlerin birbirlerinden beklentilerinin artmasından kaynaklandığını düşünüyorum
sevgiyi dolu dolu yaşayınca, bittiğinde aslında o duygusal zamanın hep devam etmesini istiyorsun, ama hayat meşgalesi bir şekilde bu durumdan çıkartıyor bizleri ve genellikle eşlerimize sarıyoruz
yani bizde böyle oluyor sanki
sizinki de böyle olabilir mi?
ulasamayinca kiymete biniyorum diye de kendimi de mahrum edemem kiAdam hevesini alıyor soğuyor gibi geldi,
olmayınca da ulaşamadığı için bu ilgisi galiba yani eşin heyecan seviyor
ulaşamayınca kıymete biniyorsun
kafam çok karıştı ama bunu çıkarabildim anlattıklarından.
:))belki de mazoşisttir kamçıyla deneyin :))))
şaka yapıyorum sakın alınma canım aklıma geldi yazdım direk
Avatarınıza baktım da, 4 yılda 4 çocuk mu yoksa?4 yili devirdik.
esimle ne zaman birlikte olsak hatta cok iyi gecmis olsa, ertesi gun kavga ediyoruz, ozellikle esim tarafindan bir afra tafra oluyor.
ama ornegin birlikte olmayi cok istedik ama sartlar uygun degildi diyelim, ertesi gun canim cicim balim falaniz.
yani bunun tersi olmasi gerekmez mi ?
artik malum iliskiden sogudum yeminle!
yok ya, o aklimdaki olmayacak heves. yoksa 1 + 1 su an. onlar da kazayla falan olmadi. isteyerek oldu. bu konudan korkmasini gerektiren bir durum yok. zaten su an hamileyim tekrar cocuk olma diye bir ihtimal olamaz ki :)Avatarınıza baktım da, 4 yılda 4 çocuk mu yoksa?Adam her seferden sonra ya yine çocuk olursa stresi yaşıyor olabilir mi?
![]()
teklif ettim ama istemiyor psikolog.Normalde tersi olur.
Ama esinin sanirim ailesinden gordugu siddet sebebiyle karakterinde asabiyet sorunu var.
En yakinlarindan bu kadar cok siddet goren, ki sirtinda iz kalmis diyorsun, bir insan sonra da en yakinina asabi olur sanirim.
Belki kendini koruma makenizmasi bu.
Esinin bence piskolojik yardim almasi lazim, eyer iliskinizi harika bir noktaya getirmek istiyorsa.
Ama deyilse de senin esini boyle kabullenmen lazim, altinda yatan sebepleri dusunerek.
Bu sana karsi birsey deyil bence, bu onun kendiyle olan sorunu aslinda.
Seninle iliski yasayamadiysa ccicli bicili olmasinin sebebi, o isi yapabilmek icin verdigi ugras tatlim, baska bir sey deyil. Tipik erkek.
Ama bunu kendinle ilgili algilama derim.
Bence seninle ilgisi yok.
hediye almamak icin olmasinBiz de sevgilimle her özel gün (14 şubat, doğum günleri, resmi ve dini bayramlar, yılbaşı vs. vs. vs.) öncesinde mutlaka ve mutlaka kavga ederiz. Ben de artık anlam veremiyorum. Ne ola ki??