• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU BIR UYARI!

Büyük harfle yazmak yasak.
Hakaret de yasak. Van geliyorum diyor. Hadi size güle güle...
maalsef burada insanı çıldırtmak için herşeyi yapıyorlar napabilirim.
carpık buldugum bişeyi söylemke paylaşmak istedim resöen dalga gectiler. acıyorum bu ınsanlara.

Seni kiblerdim ama neyseee. Az once yazdigim ata sozunu dogruladin bak. 2 dk. once kadinlari uyariyordun uygun olmayan, dogru olmayan kelimeler kullaniyorlar diye ama simdi... Daha 2 dk. gecmeden sen de ayni seyi yaptin. Demekki neymis, işe kendimizi duzelterek başlayacakmışız.

carpık buldugum bişeyi söylemke paylaşmak istedim resöen dalga gectiler. acıyorum bu ınsanlara.
Özelden ettiğiniz hakaretler zerre umrumda değil :)

Zeka testi yapacak en son insan sizsiniz.

Edit: Cocuğuma da ancak kurban olup, adını selamla alabilirsin ancak! Had bil.

1-Kamu spotu vermek için doğru yer bdv değil.

2- yazınızdan ne demek istediğiniz anlaşılmıyor.

3-insanlara hakeret edip aşağılamaya çalışıyorsunuz.

4-Eleştirmeye çalıştığınız şeyin bire bir aynısını yapıyorsunuz.

Bu şartlar altında insanlar ellerinde çiçeklerle size kucak acmayacaklar tabi ki.

şimdi bayan-kadın ya da patlak zar-yırtık zar dan daha önemli bir konu var ki kadınların birbirine saygısı yok konudan da görüldüğü üzere.

herkesin derdi birbirine ayar vermek.

aynen evet kadınlarında maalsef biribrine saygısı yok. bişey dedik hemen daga gectiler gördünüz. bunlar işte.. neyse ben bişey demiyorum. anlayan anladı beni işinize bakın hadi. yapacak bişey yok.
paylaştıgım için özür dilerim. siz kızlık zarım patladı demeye devam edin ettirin.

özelden mesaj mı yazıyor size? çocuğunuza varana kadar hemde.
hakaret edilmeyi hak eden bir bayan oldugu için maalsef haketti. ben ne diyorum kendisi bana ne diyor. dalga gecilecek ve gülünecek bişey demedim ben. benm konudan bahsettiğim kadının kendisinden farkı yok maalsef. zihniyetsiz.

hakaret edilmeyi hak eden bir bayan oldugu için maalsef haketti. ben ne diyorum kendisi bana ne diyor. dalga gecilecek ve gülünecek bişey demedim ben. benm konudan bahsettiğim kadının kendisinden farkı yok maalsef. zihniyetsiz.

siz burada insanlara hakaret etmek hakkını nasıl buluyorsunuz hem de çocuklarına kadar dil uzatarak.

biliyor musunuz zarım patladı diyen kadın bunu belli ki öyle öğrendiği için söylüyor ama siz cidden terbiye sorunu yaşayan bir insansınız.

iyi o zaman konusuna olumsuz yorum alan herkes özelden taciz etsin.

O zaman bayan değil kadın.
Bay/bayan sadece hitap şekli olarak kullanılır cinsiyet belirtmekte değil.(örn;baylar bayanlar selam gibi) ben bir bayanım değil ben bir kadınım.
Okuduğunuz için teşekkürler efenim:)

Sizin gibi hadsizlere burada yer yok. İstenmiyorsunuz.

özelden mesaj mı yazıyor size? çocuğunuza varana kadar hemde.
Evet baya giydirmiş :) Cocukla ilgili kısmı okuyunca kan beynime sıcradı.

Ben sana burdan zihniyetin sözlük anlamını bi acıklarım yüz yıl kendine gelemezsin.

Ee bana göre de siz hakaret edilmeyi hak ediyorsunuz deyip ben de size mi saydırayım? Bu mu?

İnsanlara düşük diyenler bir de kendi oldukları yere baksa keşke.

Uzvu ne demek ? Ister patladı desin uzvuna , ister çatladı, bundan sizene ? Kimisi yanına alıp uyumak ister, kimisi defetmek, bundan kime ne ?

Üye hakkında konu açıp kamu spotu yapmak yasaktır.

1-Kamu spotu vermek için doğru yer bdv değil.

2- yazınızdan ne demek istediğiniz anlaşılmıyor.

3-insanlara hakeret edip aşağılamaya çalışıyorsunuz.

4-Eleştirmeye çalıştığınız şeyin bire bir aynısını yapıyorsunuz.

Bu şartlar altında insanlar ellerinde çiçeklerle size kucak acmayacaklar tabi ki.
+1000
allys allys seni de uyarmak için konu açmak lazım:))

Kavga yok, ben kamu spotunun özetini veriyorum.

Adsız.webp

Back
X