Bu bisey bilmiyor

Kuzum sen agzinla kuş tutsan yaranamazsin. Bunlarin bazi turleri boyle ne yazik ki. Buna benzer bir tur bende de var. Ben yaparim begenmez, burun kıvırır. Komsunun yaptigi yemegi kitliktan cikmis gibi yer🤦‍♀️ en guzeli oyle herseyi cok cok mukemmel yapmayacaksin. Birak karni doysun yeter. Tatliymis pastaymis cok da yorma kendini.

Selam kizlar
Dun eltim ve kaynim görüntülü aradi. Cay iciyoruz onlarda cay içiyormuş. Eltim kek yaptim dedi. Esimde bu bisey bilmiyor dedi Ben diger odadaydim. Kaynima söylüyor sandim. Bikac kere tekrarladi. Salona geldim ne diyon sen dedim sana demiyorum dedi. Eltimde siritiyor. Ben abine iyi bakiyorum bak diyor sinirlerim tepeme cikti. Eltim kendini ovmeye bayilir herseyde kendine ovme payi cikarir.
Bende dedim iki gun once tatli yaptim yedin ya dedim. Tatlida hamur iside yapiyorum yemiyon mu dedim.
Esimde dedi evet swety de yapmisti bugun yapmamis. Hergun mu yapiyim onu anlamadim eltide hergun yapmiyordur benim gibi arada bir yapiyordur. Tlfnu kapattiktan sonra esime kizdim. Bana diyorki sende cocuk gibi davraniyon ne olacak bisey olmaz saka yaptigimi anladilar zaten dedi.
Bende dedim ben sana annem ve babamin yaninda bu biseyden anlamiyor desem zoruna gitmezmi dedim. Esimde tmm bi daha aradigimda swety hersey yapiyor derim dedi. Ama cok kirildim heleki eltimin karsisinda nasil oyle soyler. Elti hergun cayin yanina kek yapiyormus gibi bir hava verdi bak ben abine iyi bakiyom dedi
Biz bu okuzleri en iyi sekilde beslemeye mecburmuyuz. Isten geldiginde sicak yemegi onunde olur
Eltim ne esinin ne cocuklarinin onune yemek koymaz sabah 10 a kadar yatar cocuklara kahvalti hazirlamaz kizi kac kere kv lere geldi aciktim diye kv kizdi annen var baban var git onlar hazirlasin diye soylenerek hazirladi kizinin yemegini kac kere ben hazirladim beraber yedik bu benim icin hic sorun degil ona yemek hazirlamak ama cocugunun onunu yemek koymayan insanda niye ovunur herseyde anlamiyorum.
Neyseki uzagim diyorum kendimi boyle teselli ediyorum.
Dunde tatli yapacaktim cirpma makinasi annemlerde kalmis yapamadim. Malzemwyide almistim hazirlamistim. Kendimi robot gibi hissediyorum artik yetersiz hissediyorum
Eltinin "size göre" eksiklerini soyleyince sizin değeriniz artmayacak. Aksine su an okuyunca baya .idik yaristirma meraklisi kendini ispatlama meraklisi olduğunuzu düşündüm. O anda şakanın bizzat üzerine giderek ben anlamam kekten pastadan evet deyip gecsen uzamazdi mevzu. Aç kaliyor benim koca alın bunu da besleyin desen daha iyiymis.

Bu eşler kimin yanında ne konuşulur kime ne malzeme veririz diye düşünmüyorlar eltiyi geçte eşin öyle demeseydi iyiydi

Selam kizlar
Dun eltim ve kaynim görüntülü aradi. Cay iciyoruz onlarda cay içiyormuş. Eltim kek yaptim dedi. Esimde bu bisey bilmiyor dedi Ben diger odadaydim. Kaynima söylüyor sandim. Bikac kere tekrarladi. Salona geldim ne diyon sen dedim sana demiyorum dedi. Eltimde siritiyor. Ben abine iyi bakiyorum bak diyor sinirlerim tepeme cikti. Eltim kendini ovmeye bayilir herseyde kendine ovme payi cikarir.
Bende dedim iki gun once tatli yaptim yedin ya dedim. Tatlida hamur iside yapiyorum yemiyon mu dedim.
Esimde dedi evet swety de yapmisti bugun yapmamis. Hergun mu yapiyim onu anlamadim eltide hergun yapmiyordur benim gibi arada bir yapiyordur. Tlfnu kapattiktan sonra esime kizdim. Bana diyorki sende cocuk gibi davraniyon ne olacak bisey olmaz saka yaptigimi anladilar zaten dedi.
Bende dedim ben sana annem ve babamin yaninda bu biseyden anlamiyor desem zoruna gitmezmi dedim. Esimde tmm bi daha aradigimda swety hersey yapiyor derim dedi. Ama cok kirildim heleki eltimin karsisinda nasil oyle soyler. Elti hergun cayin yanina kek yapiyormus gibi bir hava verdi bak ben abine iyi bakiyom dedi
Biz bu okuzleri en iyi sekilde beslemeye mecburmuyuz. Isten geldiginde sicak yemegi onunde olur
Eltim ne esinin ne cocuklarinin onune yemek koymaz sabah 10 a kadar yatar cocuklara kahvalti hazirlamaz kizi kac kere kv lere geldi aciktim diye kv kizdi annen var baban var git onlar hazirlasin diye soylenerek hazirladi kizinin yemegini kac kere ben hazirladim beraber yedik bu benim icin hic sorun degil ona yemek hazirlamak ama cocugunun onunu yemek koymayan insanda niye ovunur herseyde anlamiyorum.
Neyseki uzagim diyorum kendimi boyle teselli ediyorum.
Dunde tatli yapacaktim cirpma makinasi annemlerde kalmis yapamadim. Malzemwyide almistim hazirlamistim. Kendimi robot gibi hissediyorum artik yetersiz hissediyorum
Bacim dertt mi arion kendine.Yapsan onlara ne yapmasan onlara nee.Bosverr sen bilion mu seni?Esinde biliodur merak etme.

Ben sizi gercekten anlıyorum. Sizin yerinizde olsam bende cok sinirlenirdim ve alır elinden telefonu kapatır ardından da yaptıgım hamur islerini, tatlıları, borekleri tek tek hatırlatırdım. Bunlar kadının neye alınıp neye alınmayacagını gercekten anlayamıyor bazen. Tek sorun esinize cevabı eltinizin onunde vermis olmanız olmus.

Bi sey yesın uc harflı olan. Bı de eltınıze mı soyluyor. Yemek de yapmayın. Boyle hanzolardan övgü almak için mı yasıyorsunuz. Ne bulursa onu yesın. Türkıyedekı evlılık içeriği çok sacma ya. Adamlar yediricek temiz giydiricek ev toplayacak hızmetci arıyor. Bı de yatak var. Salakca ya

Desteğiniz icin teşekkürler kizlar
Hepinizin mesajini tek tek okudum
Bugun surekli esim iyimisin deyip durdu bende soykedigi sozu hatirlattim. Saka yaptim bu kadar takilacagini bilsem soylemezdim dedi. Bende sana soylesem sende takilirsin dedim. Bidaha soylemiycem tamam dedi. Ararlarsa seni overim dedi. Hata yaptigini biliyor ama kabullenmiyor.
Bugun annemede sakayla dedim herkes yaptiyla ovunuyor eltide kek yapmis gosteriyor. Bizde sosyal medyada paylasak mi gorsunler dedim. Bosver boz onlar gibi gorgusuz degiliz dedi. Bende sevmem zaten herseyi sosyal medyada paylasmayi saka olsun diye dedim
Aslinda hep sessiz kaldigim icin hep ustume geliniyor insanlari uzmek kirmak istemiyorum ama kendim uzuluyorum. Herseye verecek cevabim oldugunda da aman sende herseye aliniyon ne kadar sinirlisin diye bastirmaya calisiyorlar. Kendi ailemde olsa herkes haddini bilmeli bundan sonra kimsenin karsisinda sessiz kalmiyacam

Ne var bunda benim eltim de kendini övmeyi sever eşim öyle bişey dese evet ya hergün dışardan söylüyoruz der gülerim. Başka insanlara kendimi kanıtlasam ne olur.

Back
X