Bu bocekler nedir?

Aynı böcekten bende de vardı hatta konu bile yapmıştım sayfama girip bakabilirsiniz. Ben de nereden geliyor diye kafayı yemiştim. Meğersem günlük kullandığım mutfak süpürgem bozulmuştu içini temizlemeyi unutmuşum oradan üremişler aynı şekilde ben temizledikçe onlar çıkmıştı süpürgeyi temizledim yıkandım bi güzel daha da cıkmadı
Aynısı değil canım ya :( senin böcek daha uzunmus. Ve daha koyu renkli karincamsi. :(

Merhaba hanımlar.
Kendisi miniminnacik ama sorunu kocaman olan bir şey sormak istiyorum. Resmini paylastigim böceği bilen var mı? Nasıl yok edebilirim?
Mutfağimda var sürekli ama sürekli siliyorum asla bulaşık filan bile birakmam evin her yerini her gün silip supurmesem bile mutfağı her akşam yemekten sonra mutlaka süpürüp silerim yani pis biri de degilim :))
Resmi çok yakınlaştırmak çektim o yüzden büyük gibi oldu ama minnacık iğne ucu kadar ancak var boyutları ama kurtulamadim şunlardan :KK43:
Çamaşır suyu vs bir sürü deterjan denedim ama sildikten 15 dk kadar sonra bile çıkıyorlar :KK43:

Bunlarin benzer kardeslerinden yeni aldigim mercimekten cikmisti. Paketinden kavanoza bosaltirken dikkat etmemisim. Sonrasinda bir baktim ocagin yaninda cosuyorlar, bazi firmalar suyun yuzeyine ciktiktan sonra onlari atin urunu kullanin diyor, tabii ben atmistim.
Birde cok unlu bir makarna firmasinin karton kutusunda boyle bocekler cikmisti. Artik sallayip aliyorum onlari da iclerinden un gibi seyler ugunuyorsa boceklenmis oluyorlar.
Unlu gidalar, bakliyatlar biz evde uygun kosullarda saklasak bile market raflarina gelene kadar bir boceklenmis geliyor.

Ben nem böceğine benzettim mutfağınızda rutubet olan bir yer var mı oradan geliyor olabilir
Ankara'da yaşıyorum rutubet olmaz pek buralarda. Mutfak kapısının hemen yaninda yerde . Tezgahın önü Ocak tarafina yakın yerde. Endemik bir tür mu acaba :)) sadece benim evime özel :p

C1529542-4E78-4117-B836-7927FD47CB6B.webp

Bu nem böceği o zaman aynı familyadan başka bir tür mü acaba

Ya bundan dün bende gördüm,üstelik dün dip köşe herrryeri temizledkten sonra çıktıı :(

Ya bundan dün bende gördüm,üstelik dün dip köşe herrryeri temizledkten sonra çıktıı :KK43:
Ben de geçen hafta temizlik yapmıştım bu hafta çıktılar. Ama ben daha cok banyoda gördüm bide bugün salonda otururken elimde vardı :( mutfakta lütfen olmasın yaaa. Napcaz nasıl başa cıkacağız

Ben de geçen hafta temizlik yapmıştım bu hafta çıktılar. Ama ben daha cok banyoda gördüm bide bugün salonda otururken elimde vardı :KK43: mutfakta lütfen olmasın yaaa. Napcaz nasıl başa cıkacağız
Ay cidden yaa.. biara mutfakta vardı bizim 3-4 tane, ıslak bezden dolayı çıktıklarını farkettim,sonra gittiler yada ben görmedim,dünde oturma odasında farkettim offf :( hiç sevmediğim bişey böcek vs bebek var bide :(

Bendekiler gitti şükür :) evi karınca da bastı sonra karınca için bir granul aldım baktım o miniklerde yiyor. Sonra hepsi birden yok oldu şükür :)) karinca icin olan granul gercekten ise yariyor. darısı başınıza..

Back
X