Merhaba,
Herkez istediği gibi anlayıp istediği gibi anlatıyor. Sitenin kuralları çok net !
İnternet üzerinden referans yolu ile kazanılan kazançlarda asla ödeme alamassınız bunlar tamamen mail adresi toplama ve sizin bilgilerinizin de olacağı bir veri ambarı yaratmaya yöneliktir. Politika şudur min 1000 referans olacak 200 milyon altında ödeme yapılmaz vs vs vs vs. Uzar gider yani siz asla para alamassınız verdiğiniz bilgiler ile ortada kalırsınız.
Yazı silmiş diye tepki olmuş. Silinir tabi gidip kızlar net üzerinden çok güzel bir iş fırsatı buldum özelden bana msn addreslerinizi verin anlatayım şeklinde ise silerim. Bu iş çok mu yüz kızartıcı ki burada yazılmıyor, açıklanmıyor. Gelin işi anlatın. Örnek biz internet üzeriden elemeği işleri topluyor ve sonrasında bunun satışını gerçekteştiriyoruz ürün portföyümüz budur ilgilenenler lütfen şu adresle temasa geçsin neden denmiyor ? (bir ürünün tanıtımı ise yönetime bildirmeniz gerekli sitede reklama girer bu) Özele msn i ver anlatayım hemen ilk cevap. Hayır neden msn'den anlatacaksın bana buraya yassanıza işin detayını. neymiş firma izin vermiyormuş yok yaaa ! Zaten bir firma varsa ortada burada üründe tanıtamaz gelir reklam verir aslan gibi tanıtımı yapılır. Aksi takdirde kimse bozulmasın gücenmesin.
Profilleri toplanan kişilerin bu toplanan profillerin 2. sınıf arkadaş sitelerinde yayınlanınca ağlamayın... Sonra da bana gelip KK dan bilgilerimi almışlar diye tek tek hesap soruyorsunuz ama sizin verdiğiniz bilgiler hiç aklınıza gelmiyor.
Lütfen kişisel haklarınızı koruma adını bu katı kurallarıma ya uyun yada bu konuda burada ilan bırakmayın. Bu konuda son uyarımdır buna uymayan üyelerin üyelikleri uyarısız silinecektir. Buradaki kişi haklarını korumak sitenin sorumluluğundadır.
Bu konu hakkında daha önce de açıklama yaptığınız için bu açıklamayı şahsım üzerine almadım site genel kuralları açık okey
Benim size başka bir sorum var biz iki ortak banyo çayları üezrine çalışıyoruz kendimiz üretiyoruz ve perş günü ilk tanıtımı için fuara katılacağız bu ürünümüzle ilgili bir şeyler yapılabilme şansı var mı kadınlar klubünde varsa ne olabilir yol göstermeniz ricası ile
valla bende o işi yapıyorum ve para kazanıyorum sizlere tavsiye edincemi kötü oluyo yani...
"SİZDE ÜYE OLUN BAŞKALARINI ÜYE YAPTIKCA ONLAR SİPARİŞ VERDİKÇEDE BÜTCENİZE PARA ÜSTÜNE PARA KATIN KENDI ALT KADRONUZU KURDUKCA ONLARDA DAHA KURDUKCA KAZANCINIZ KATLANSIN."
vb. türü mesajlarla zincir ve benzeri yollara sevk eden mesajlar kesinlikle yasaktır. Bu konulara bu siteyi alet etmem. Amway vb. gibi firmaların çalışma prensiplerini anlatmak isteyen anlatır ama gel işte benim mail adresim bu, beni referans göster kadroya gir gibi içeriğe sahip mesajlar silinecektir.
sana katılıyorum canım ben kazen beyi tebrik ediyorum dürüstlüğü ve bizi koruduğu için:1hug:ben gayet iyi anladım en doğrusu olması gereken bu sanal ortam.kimin kötü art niyetli olduğunu real hayatta zaten zor anlıyoz ki kaldıki sanalda herkez dürüst olmasını bekleyemeyiz.sizi destekliyorum.çalışmalarınız kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?