Aaa siz denedinizmi kalem kalem yazmak mı gerekiyor herşeyi ben hic denemedimChatgbt indirin aylık gelir gider borç onları yazın o size güzel bi ödeme planı çıkarır .
Geçen eşim kredi cekecegınde tüm gelir gider olarak yazdı etti çekmesi gereken tutarı planlı bi şekilde ayarladı vallaAaa siz denedinizmi kalem kalem yazmak mı gerekiyor herşeyi ben hic denemedim
Az önce ödemelerimi yaptım ayrıntılı açıklayayım bu ay kalan borcumuKredi cekmeyin faizler cok yuksek
Su an en mantiklisi 25 bin nakit avansin sadece faizi odeyip beklemek ve 45 bin odemek, odediginize limit dusurun kapatin. Nakit avans kampanyasi cikarsa kullanilabilir ama az harcama biraz sabir gecer toplam borc ne kdr
Bence tekrar kredi çekmeyin çünkü onun da faizi olacak . Yine de siz bilirsiniz.Az önce ödemelerimi yaptım ayrıntılı açıklayayım bu ay kalan borcumu
-10.000 kart borcu
-5.000 eksi hesap
-25.000 nakit avans
Toplam borcum 250.000 civarı ama hepsi taksitli borçlar.Eylülde de bir kredim başlayacak aylık 11.000 olarak ama düşüncem Eylüle kadar kart borcumun azalacağı yönünde tekrar kredi çekmekten de korkuyorum
Az önce ödemelerimi yaptım ayrıntılı açıklayayım bu ay kalan borcumu
-10.000 kart borcu
-5.000 eksi hesap
-25.000 nakit avans
Toplam borcum 250.000 civarı ama hepsi taksitli borçlar.Eylülde de bir kredim başlayacak aylık 11.000 olarak ama düşüncem Eylüle kadar kart borcumun azalacağı yönünde tekrar kredi çekmekten de korkuyorum
Maaşınız ne kadar ,ev kira mı ,cocuk var mı?Geçen hafta promosyonum yattı,25.000 tutarındaki esnek hesabımın son taksidini ödedim.Güncel durumum
Yapı K.Kart:10.000
Bonus Kart:40.000 asgari ödeme toplam borç 100.000
Küçük kredi vs:3000
Araba:18.000
Eylülde 33.000 tek seferde kredi ödemem var bakalım o parayı nasıl toparlayacağım.Onu atlatırsam muhtemelen düze çıkmaya daha yakın olacağım
Maaşım temmuz zammıyla 65.000 civarı olacak,ev kendimizin 2 çocuk var ve çocukların bütün giyim oyuncak market istekleri vs bendeMaaşınız ne kadar ,ev kira mı ,cocuk var mı?
Eşiniz ne kadar alıyor ,o ne gibi harcamalar yapıyor?kira yok çift maaş toparlanmayacak bir borcunuz yok ki??Maaşım temmuz zammıyla 65.000 civarı olacak,ev kendimizin 2 çocuk var ve çocukların bütün giyim oyuncak market istekleri vs bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?