• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu borçları nasıl toparlarım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bbyyss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bbyyss

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
246
577
303
Herkese selamlar,bir süredir kara kara düşündüğüm bir durum için yazıyorum

Şimdi ben devlet memuruyum maaşım yaklaşık 60 bin

Stresli bir dönemimde fazla harcama yaptım ve o ay kredi kartımın asgarisini ödedim sadece.Sonrasında da bitmeyen bir borç döngüsüne girdim

Borçlarım şöyle
-25.000 nakit avans tek seferde ödemem gerekiyor(son kez ödeyeceğim)
-45.000 bir kartımın asgarisi,toplam borç bu karta 105 bin
-10.000 bir kartımın aylık ödemesi
-2500 ufak tefek kredi vs
-20.000 araba taksidi ödemesi
Sizce bu 105 binlik kartı ödemek için yeni bir kredi çeksem iyice batar mıyım?Bu arada kart borçlarım aydan aya azalıyor

Merhaba,

Kredilerin faiz oranları aşırı yüksek toplu kredi çekip kartı kapatıp taksitle öde desem asgarisini bitirip eriterek ilerlesen daha az faiz ödemiş olursun. Sıkışmayayim elim darda dersen son çare bankaların yeni müşterilere özel 0 faizli hosgeldin kredileri oluyor böyle bisi yaparsan Nakit akışı borç kapama anlamında kolay olur. Allah kolaylık versin tez zamanda kurtulursun borçlardan. Yazın gelmesi ile de kötü olmuş ya insanın yazın kanı kaynıyor para harcayasi geliyor:)

Kredi cekmeyin faizler cok yuksek
Su an en mantiklisi 25 bin nakit avansin sadece faizi odeyip beklemek ve 45 bin odemek, odediginize limit dusurun kapatin. Nakit avans kampanyasi cikarsa kullanilabilir ama az harcama biraz sabir gecer toplam borc ne kdr

sifir faizli kredi cek bence.
bak burada var bankalar ve sifir faizli kredi rakamlari
hangi bankada hesabin yoksa ondan acabilirsin.
bankaya gitmene bile gerek yok. onlinedan acarlar hemen. gelirin de guzel - yazan rakamlari verirler.
ama şu yüzden sana vermeyebilirler , bankalardan bagimsiz herkesin belli bir kredi karti limiti varmis. senin hesaplarin coksa banka istese de sana kredi karti cikartamaz, kart olmayinca da bundan yararlanamazsin
ama denemekten zarar gelmez.
75 ceksen maasinla birlikte zor da olsa kapatirsin. sonraki aylar 25 -25 -25 odersin hem seni de yormaz.
allah odeme kolayligi verir insallah :(

Aaa siz denedinizmi kalem kalem yazmak mı gerekiyor herşeyi ben hic denemedim
Geçen eşim kredi cekecegınde tüm gelir gider olarak yazdı etti çekmesi gereken tutarı planlı bi şekilde ayarladı valla 🤣 ablasının birisi mali müşavir birisi muhasebeci ikiside onayladı çokta şaşırdılar ha baya iyiymiş bu uygulama die 🤣🤣

Kredi cekmeyin faizler cok yuksek
Su an en mantiklisi 25 bin nakit avansin sadece faizi odeyip beklemek ve 45 bin odemek, odediginize limit dusurun kapatin. Nakit avans kampanyasi cikarsa kullanilabilir ama az harcama biraz sabir gecer toplam borc ne kdr
Az önce ödemelerimi yaptım ayrıntılı açıklayayım bu ay kalan borcumu

-10.000 kart borcu
-5.000 eksi hesap
-25.000 nakit avans
Toplam borcum 250.000 civarı ama hepsi taksitli borçlar.Eylülde de bir kredim başlayacak aylık 11.000 olarak ama düşüncem Eylüle kadar kart borcumun azalacağı yönünde tekrar kredi çekmekten de korkuyorum

-10.000 kart borcu
-5.000 eksi hesap
-25.000 nakit avans
Toplam borcum 250.000 civarı ama hepsi taksitli borçlar.Eylülde de bir kredim başlayacak aylık 11.000 olarak ama düşüncem Eylüle kadar kart borcumun azalacağı yönünde tekrar kredi çekmekten de korkuyorum
Bence tekrar kredi çekmeyin çünkü onun da faizi olacak . Yine de siz bilirsiniz.

-10.000 kart borcu
-5.000 eksi hesap
-25.000 nakit avans

105 bin tl olan Kartin limitini dusurun asgari borc yuzde 20 ye gelene kdr limit dusurun

Back
X