- 13 Kasım 2018
- 124
- 190
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin değil annenin izin psikolojik yardım alması lazım.. o mutlu olursa siz de olursunuz zaten..
bidaha nolursa olsun kızımın yanında asla asık suratla dolasmiycam .. onun gözünde böyle bı anne olarak kalmak istemem
Kesinlikle..
Yakmasin caninizi , size siddetle bir kitap tavsiye ediyorum , ilac gibi gelecekYani ben annem adina daha cok üzülüyorum. Ben bir sekilde yolumu bulmaya calisiyorum ama o.At gozlugu ile bakmaya devam ediyor.Kesinlikle elestiriye acik degil.Narsist bir kisilik yapisi var.Yani kendine de bakmiyor.Bu durum benim canimi yakiyor.
Tesekkur ederim.Su an var olan annenin yoklugu adinda bir kitap okuyorum. Onu da alacagim.Yakmasin caninizi , size siddetle bir kitap tavsiye ediyorum , ilac gibi gelecek
"İyi aile yoktur" hemen alip okuyun
O zaman bambaska gozle bakacaksiniz , siz cocuksunuz , annenizin annesi degilsiniz , su anda sadece kendinize zarar veriyorsunuz
Zor seyler yasamissiniz. Ama Allah büyük o zorlukla orantili guc veriyor. Sizi takdir ettim. Hep dogru yollarla çıkış yolu aramissiniz. You tube dan gece yattiginizda olumlama videolari izleyin. Her gece aksatmadan. Zihninizden olumsuz gecmisi arindirin. Duaya sarilin. Mutlaka her zorlugun bi çıkış yolu var. Biraz sabırlı olun. Annenizin olumsuz sozlerini uzerine alinmayin. Biliyorsunuz ki herkese oyle. Bunun icin kafanızı baska seylerle mesgul etmeniz lazim. Bi kursa gidin. Mesguliyetinizi artırınYillarca anne kontroluyle büyüdüm. Ne kalici arkadasligim oldu ne de iliskilerim.Giyim kusamimdan ,iliskilerime kadar her seyi annemle paylasirdim.Ama yalnizdim.Fakat kendim de degildim.ne zaman kendim olmaya basladim ,catismalar başladı. Agir hakaret yemekten yoruldum ..Büyük hatalarim olmadi hic onlara karsi.Ama annem bizi sevmiyor ya fa sevgisini gosteremiyor.Uzaklasayim diyorum babamin kalbi var.Annem iyice depresyona girer kendine zarar verir diye korkuyorum.
Ay birden Kendimi okudum.Canim.karaktet biz ablamla cok ugrastik tabularini yikmaya mutlu olmasini saglamaya .Sonucta evladiz Annemin sorununu oldgunu bilmek beni cok uzuyor.Sonra bi an dusunuyorumda Annemin bana yaptiklarina insan kendi evladina nasil yapar diye dusunuyrm .Bazen arkadaslarimin ailelerini cok ozenmslgmde vardir acikcasi simdi simdi evlendkten sonra degisti ama ne care..Var olan ama varlığını hissetmedigim annem var.Kendimi bildim bileli mutsuz.Mutlu oldugu anlar cok nadir.Ona gore herkes kotu,hayat kotu.Bize ,kendisine faydasi olmaya hwrkes kotu.Kendi yolumuzu cizmeye calistigimiz icin biz kötüyüz.Hatalarimiz olamaz .Varsa yillarca onumuze isitilip konur.Kendimden nefret ettim yillarca.Annemi memnun edemeyen hayirsiz bir evlattim adeta.
Sıkıntılarım elbette oldu hayatta yalniz atlattim.Sonra dur dedim kendime.Bir seylerin farkina varmaya basladim.Destek aldim.almaya devam ediyirum.Sorun bende degilmis, onu fark ettim.Sorunun kimde oldugunun önemli olmadığını fark ettim.
Iyiyim.Kendimi zor da olsa sevmehe basladim ama hayalimdeki annemi cok ozluyorum.Cok kisa da olsa annemin bir kac kere hayalime yakin davrandigini hatirliyorum .Özlüyorum. Hic bir zaman o annenin gelmeyecegini biliyorum.Gelse de yasim 28 oldu zaten.28 yilim bombos gecmis.onu fark ettim.hayat kotu değilmiş,nefes almak guzelmis.Insanlar guzelmis..Ama bu bosluk nasil dolacak..Bu bir talihsizlik mi?bu adaletsizlik mi?Bu durum gwrcek mutlulugu yakalamaya engel olur mu?
Mesela su an regl gerginligi icindeyim.ailemi arayip moral bulmak istedim. Ama annemden bir suru sikayetlwr duydum.Kardesimi kotuledi,beni kotuledi ve kapattim.Yani canim yaniyor arkadaslar.
Genelde anne kız ilişkilerinde evlilik çıkış noktasi oluyor.Arkadasim annemi cocuk sahibi olduktan sonra taniyamadim.Torununa karsi o kadar ilgili ki , bu benim annem mi diyorum demistiAy birden Kendimi okudum.Canim.karaktet biz ablamla cok ugrastik tabularini yikmaya mutlu olmasini saglamaya .Sonucta evladiz Annemin sorununu oldgunu bilmek beni cok uzuyor.Sonra bi an dusunuyorumda Annemin bana yaptiklarina insan kendi evladina nasil yapar diye dusunuyrm .Bazen arkadaslarimin ailelerini cok ozenmslgmde vardir acikcasi simdi simdi evlendkten sonra degisti ama ne care..
Şu an biraz rahatladim.ustesinden gelirim diyorum ama inisler yasayabiliyorum .Galiba anneme annelik yapmalıyım. O istek ve gucu bulana kadar resmi olmaliyim.Zor seyler yasamissiniz. Ama Allah büyük o zorlukla orantili guc veriyor. Sizi takdir ettim. Hep dogru yollarla çıkış yolu aramissiniz. You tube dan gece yattiginizda olumlama videolari izleyin. Her gece aksatmadan. Zihninizden olumsuz gecmisi arindirin. Duaya sarilin. Mutlaka her zorlugun bi çıkış yolu var. Biraz sabırlı olun. Annenizin olumsuz sozlerini uzerine alinmayin. Biliyorsunuz ki herkese oyle. Bunun icin kafanızı baska seylerle mesgul etmeniz lazim. Bi kursa gidin. Mesguliyetinizi artırın
Galiba benim de..Benim annem de öyle... napsam mutlu olmuyor. Bi şey edinsem,bir şey başarsam herkes yapıyor pozisyonunda.... kendi üniversite mezuniyetimde bile burnumdan getirdi. Her zaman öyle. Ama ne kadar kötü olsa da gittiğim yerde arıyorum annemi. Hayattaki en büyük korkularımdan biri,annem öldükten sonra bu dünyada yalnız kalmak.
Evt kesinlkle benim annemde yegenine oyleGenelde anne kız ilişkilerinde evlilik çıkış noktasi oluyor.Arkadasim annemi cocuk sahibi olduktan sonra taniyamadim.Torununa karsi o kadar ilgili ki , bu benim annem mi diyorum demisti