- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 865
- 123
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Hanımlar bu 5. gebeligim.Maalesef 4 tane düşüğüm var.Nasıl bir evlat hasretiyle yanıp tutuştuğumu geçmiş konularımı okumuş olanlar bilirler.Şubat ayinda korunmama ragmen sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim.Daha önceki kayiplarimdan ötürü henüz kendimi hamile olarak görmüyorum ki daha sonra olumsuz bir durumda daha kolay toparlanayım velhasil kelam 6. haftada 1 gecede aniden başlayan bulantilarim bu hafta itibariyle tavan yapmış durumda.Bırakın yemekten tiksinmeyi kendi evimden bile tiksinmeye başladım.Dışarı hava almaya çıkıyorum 5dk. içerisinde kusarak eve dönüyorum.Anaciğım yanimda ne istesem yapiyor sağolsun domates,salatalık peynir filan idare ediyorum ama artık kusmaktan bogazimdan kan geliyor.Dr. premesis diye bir bulanti ilaci verdi ama etkisi sıfır bende.Hergün clexane igne vuruluyorum iğne yerlerim morarip çok aciyor zaten geçmişte yoğun depresyon geçmişim var ama salmıyorum kendimi,dik durmaya çalışıyorum.Ne zaman biter hanımlar,bunlari yaşayan çok fazla hamile var biliyorum ama hiç geçmeyecek gibi geçecek mi? lütfen beni yorumlarinizdan mahrum birakmayin.
Hanımlar bu 5. gebeligim.Maalesef 4 tane düşüğüm var.Nasıl bir evlat hasretiyle yanıp tutuştuğumu geçmiş konularımı okumuş olanlar bilirler.Şubat ayinda korunmama ragmen sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim.Daha önceki kayiplarimdan ötürü henüz kendimi hamile olarak görmüyorum ki daha sonra olumsuz bir durumda daha kolay toparlanayım velhasil kelam 6. haftada 1 gecede aniden başlayan bulantilarim bu hafta itibariyle tavan yapmış durumda.Bırakın yemekten tiksinmeyi kendi evimden bile tiksinmeye başladım.Dışarı hava almaya çıkıyorum 5dk. içerisinde kusarak eve dönüyorum.Anaciğım yanimda ne istesem yapiyor sağolsun domates,salatalık peynir filan idare ediyorum ama artık kusmaktan bogazimdan kan geliyor.Dr. premesis diye bir bulanti ilaci verdi ama etkisi sıfır bende.Hergün clexane igne vuruluyorum iğne yerlerim morarip çok aciyor zaten geçmişte yoğun depresyon geçmişim var ama salmıyorum kendimi,dik durmaya çalışıyorum.Ne zaman biter hanımlar,bunlari yaşayan çok fazla hamile var biliyorum ama hiç geçmeyecek gibi geçecek mi? lütfen beni yorumlarinizdan mahrum birakmayin.
Bu durumda çalışabildiğiniz için gerçekten size imrendim ne kadar güçlü bir kadınsınız.Rabbim sizdeki dirayetin bir nebzesini de bana versin.Yavrunuz sağsağlim dogsun birlikte sağlıklı ömürleriniz olsun inşallah.İnşAllah bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Benimde öleydi. Birde çalıştığım için masamda oturduğum yerde kusuyordum. Hala tam olarak geçmiş değil fakat biraz azalma var 5 kilo kaybım oldu. Doktorum en son Dramamine diye bir ilaç verdi sabah akşam içmemi söyledi fakat ben sabah bulantılarına dayanamadığım için sadece sabah içiyorum. Biraz sabir canım sürekli dua et annelik zor şimdiden zorluklarını gösteriyor. Allah yardımcın olsun inan seni okadar iyi anlıyorumki
bu bıcak gibi kesilir sozü beni nasıl rahatlattı cünkü bir gecede başladı inşallah aynı şekilde aniden biter bu çilem.Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.biter canım biter bi anda kesiliverir ... sen içini ferah tut... hem bulantı normal bir hamileliğin belirtisi sağlık diliyorum güzel doğumlar...
Bende gün sayıyorum,sizin geçmiş ne güzel bana moral verdiniz,ćok ama çok teşekkür ederim.ahhhh çok iyi bilirim 2 kere hastanede yattım 13+ 1 oldum bugun itibariyle ama 12 haftaya kadar hep evde yattım benım gecti cannım 1 haftadır yok geçer de sabırlı olman gerek
ahh bir bitse hastalik hastasi oldum,24 saat bir mide nasil bulanir aklim almiyor.4 ay sabretmişsiniz sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah.Anneler siz varya cennetin en güzel yerlerine layıksınız şu 3 haftada onu iyice anladım.Moral verdiniz bana teşekkür ederim.Merak etme benim de 4.ayimda bitti bulantilarım yemek bile yiyemiyordum dogru düzgün zamanla o da gecip daha farkli seyler basliyor hayirli olsun :)
Bu durumda çalışabildiğiniz için gerçekten size imrendim ne kadar güçlü bir kadınsınız.Rabbim sizdeki dirayetin bir nebzesini de bana versin.Yavrunuz sağsağlim dogsun birlikte sağlıklı ömürleriniz olsun inşallah.
canım cok tatlısın temiz kalbinle dilediğin tüm güzellikler için tekrar teşekkür ederim.İnan ben duş bile alamıyorum değil ki sabah kalkıp işe gitmek hayal bile edemiyorum.Eşin de bebişinde böyle güçlü birisi olduğun için çok şanslı.Bende ileride benim kadar çaresizlere moral veririm inşallah çok sağolHepimizin yavrusu sağsalim doğsun canım. Güzel dua ve dileklerin için teşekkür ederim. Seninde yavrunla çok güzel günlerin olsun.
Çalışıyorum ama çalışma arkadaşlarım olsun müdürüm olsun bana yardımcı oldular canım. İnan seninde yavaş yavaş geçicek düne kadar ben yardım isterken şimdi böyle konuşmak hayal gibi geliyordu bana sabret canım başka yolumuz yok.Sürekli dua et ben hep dua ettim. Rabbim güç verir dinlenebildiğin kadar dinlen uyuyabildiğin kadar uyu canım.Sakın kendini sıkıntıya sokma yiyebildiğine ye yiyemediğini yeme doktorum kendimi hiç zorlamamamı söylemişti. Sonuçta bebişin senden alıcağı besini alıyor merak etme. Ben aç yattığım çok gece biliyorum. Sonunda bebişini kucağına alıcağın günü düşün. Hep güç verir sana
Bulantı sağlıklı gebeliğin göstergesidir canım.ahh bir bitse hastalik hastasi oldum,24 saat bir mide nasil bulanir aklim almiyor.4 ay sabretmişsiniz sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah.Anneler siz varya cennetin en güzel yerlerine layıksınız şu 3 haftada onu iyice anladım.Moral verdiniz bana teşekkür ederim.
ahh bir bitse hastalik hastasi oldum,24 saat bir mide nasil bulanir aklim almiyor.4 ay sabretmişsiniz sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah.Anneler siz varya cennetin en güzel yerlerine layıksınız şu 3 haftada onu iyice anladım.Moral verdiniz bana teşekkür ederim.
Allah razı olsun, sizin doğuma az kalmış sağsağlim kolayca doğsun da kavuşun meleğinize inşallah.18 hafta ne demek ama Allah sabrini da veriyor demek ki.Çok zor çok duvarlar üstüme üstüme geliyor ama sizlerin sözleri beni çok rahatlatiyor desteğiniz için çok teşekkür ederim.Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Bende tam 18 hafta kustum. Ayakta duracak halim yoktu herşyden tiksindim ama çok şükür geçti. Domates ten uzak durmanı tavsiye ederim. Bulantıyı artıyor diye biliyorum ve kesinlikle aç kalma. Gel git tuzlu bişeyler atıştır
çok sagolun eşim evi çubuk kraker deposu yapti zaten tat aldigimdan degil de oyalanmak için yiyorum.İnşallah dediğiniz gibi sağlikli bir gebelik geciriyorumdur bu sefer,moral verdiniz bana,çok teşekkür ederim.Bulantı sağlıklı gebeliğin göstergesidir canım.
Kalkar kalkmaz kraker ye. Baktın bulantı geliyor hemen bir kraker daha. Elma yoğurt vs ne iyi geliyorsa mideni boş tutma. 10. Haftadan sonra hafifliyor.
canım ne güzel yazmışsin,evet nereden nereye 5 ayı devirmişsin.Doğum korkusunu şuan düşünemiyorum çünkü beynim sade ve sadece bulantiya odakli ama eminim bulantilar bitince bende bu sefer doğum nasil olacak diye kara kara düşünmeye başlarım.Ama annem bana hamileyken çok çekmiş bulantılar ve daha neler neler ama o kadar kolay doğmuşum ki hala anlatır doktor bile sen böyle kolay doğuruyorsan 10 tane daha doğur demiş belki bizim bebişler de cok çektirdim bari kolayca doğayim da sevinsin annem derBen birak evden disari cikmayi yataktan cikamiyordum ama bak simdi hersey guzel konusa konusa kahvalti yapiyorum is yapiyorum... Bende gecmeyecek zannediyordum ama geçti Allah in izni ile . hatta psikolojik olarak kabullenememistim ben daha bir ay oncesine kadar ve birsuru daha etkenler.. Su anda da kansizim ama ne yapabilecegimi bende bilmiyorum ve bu aylarda dogum korkusu sariyor ... Soyle düşün ki en baslarda kesem net degil diye %80 dusuk dedi doktorum ama bak ablasi simdi kac aylik olduk. Allah hepimizin bebislerini saglikli mutlu huzurlu kucagimiza almayi nasip etsin.. Ve cidden bende anladim anneligin ne ka onemli oldugunu anneme zaten bağlı bir insanım daha da cok baglandim..
Zofranı çok duydum gelecek muayene gününde doktoruma muhakkak sorucam.Şuan tek hayalim bir sabah uyanmışım ve bulanti beni tamamen terketmiş ahh rüya gibi.Ama bebeğim sağlikli olsun da dayanicam mecburum desteğiniz için çok teşekkür ederim.Benim ilk gebeliğimde 17. Haftada bir günde kesilmişti. O zamana kadar zofran zydis diye bir ilaç içtim. Bir kapsül 2-3 gün kesiyordu bulantımı. Ama hayat zindan oluyor gerçekten. Sık dişini cnm geçecek.
Bu söylediğiniz tamamen bir hurafe.Bulantı sağlıklı gebeliğin göstergesidir canım.
Kalkar kalkmaz kraker ye. Baktın bulantı geliyor hemen bir kraker daha. Elma yoğurt vs ne iyi geliyorsa mideni boş tutma. 10. Haftadan sonra hafifliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?