Bu bulantı geçmiyor :((((

Bestem_1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
48
17
3
Arkadaşlar merhaba;

Ben 10+2 haftalık hamileyim. Mide bulantılarından hayat zindan oldu sürekli bir çıkarma isteği var.
Çalışıyorum da. Dün işte masamda otururken durduk yere çıkardım herkese de rezil oldum. Bu bulantılar ne zaman geçer acaba yada geçicek mi? Çubuk kraker yemek de artık midemi bulandırıyor. Sürekli naneli sakız çiğnemekten çenem yoruldu. Yemek kokusundan bucak bucak kaçıyorum. Allah bebişlerimizi korusun anne olmak şimdiden zormuş bunu anladım.Lütfen bana yardım eder misiniz? Beni rahatlatıcak iki söze bile razıyım
o_O

ben de çok fenayım. kusmamak ıcın tutuyorum kendımı. hıcbısey yıyemıyorum cok fena cok hersey kokuyor

canım aynen ben de fenayım annem gelıp yemek yapıyor mecburen cunku yemek yapamıyorum kokarsa yiyemiyorum. Dediğin gibi herşey kokuyor. Su bile içemiyorum. Sürekli cubuk kraker yiyorum ben de. Ama çektiğimiz bu zorluğun sonu guzel olacak ınsallah. Biraz daha dayan :anneadayı::KK46:

canım aynen ben de fenayım annem gelıp yemek yapıyor mecburen cunku yemek yapamıyorum kokarsa yiyemiyorum. Dediğin gibi herşey kokuyor. Su bile içemiyorum. Sürekli cubuk kraker yiyorum ben de. Ama çektiğimiz bu zorluğun sonu guzel olacak ınsallah. Biraz daha dayan :anneadayı::KK46:

Allah hepimize yardım etsin<
Bebişlerimiz iyi olsun biz çekeriz her sıkıntıyı :KK46:

Inan bana gececek bende cok zor gunler gecirdim simdi masallah cok iyiyim biraz sabir az az yiyebildiklerinden ye yoksa ayakta duramazsin canim mide bulantisini tamamen gecirecek malesef bisey yok bana iyi gelen sana gelmez oyle bisey bu cok cok iyi olacaksin sende merak etme simdi doymuyorum ne yiycegimi sasiriyorum

merhaba bende aynı durumdayım 10+5 hamileyim tam biraz hafifledi dedim 2 gündür yine aynıyım hatta zirveye ulaştı gerçekten çok zormuş çubuk kreker görmek istemiyorum sizin başka yaptığınız bir şey var mı yatıştıran?

merhaba bende aynı durumdayım 10+5 hamileyim tam biraz hafifledi dedim 2 gündür yine aynıyım hatta zirveye ulaştı gerçekten çok zormuş çubuk kreker görmek istemiyorum sizin başka yaptığınız bir şey var mı yatıştıran?

Beyaz leblebi yiyorum canım. Doktorum bana mide bulantısı ilacı verdi artık yemem için çok dayanamıyorsan doktorundan isteyebililirsin. Yemek yerken su yada çok fazla sıvı tüketmemeye dikkat ediyorum. Bölelikle müdem çok dolu hissi olmuyor. Yemekde dediğim zaten süzme peynir zeytin az birazda ekmek kuru gıdalar yemeğe çalışıyorum.
Ekşi yeşil elma ve ayvada meyvelerden iyi gelenlerden. Bana bunlar iyi geldi. Zor biliyorum ama sende deneme yanılma yöntemiyle kendine iyi gelen şeyleri bulabilirsin canım. Bazı arkadaşlarıma limon iyi geliyordu mesela bana hiç iyi gelmedi. Allah yardımcımız olsun canım gerçekten çok zor :(

Back
X