bu burnu küçültmek imkansız mı sizce?

aytolu98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
17
1
1
35
Kalın derili bir burnum var.Sadece ucunu kanatlarını küçültmek istiyorum.Bu tarz burunlarda kıkırdaklar azalınca çökme oluyormus fazla daralmaz 2 sene boyunca ödemden eski burnundan daha buyuk burunla dolaşılır gibi yazılar okudum.Ameliyatta kulaktan kıkırdak alıp eklenip ameliyat olunuyormus galiba.Sizce estetik olmalı mıyım? Böyle burnu olup memnun kalan oldu mu?

unnamed (3).webp
unnamed (1).webp
unnamed (2).webp

Doktor değilim ama şunu söyleyebilirim ki estetikle ilgili gördüğüm fotoğraflara baktığım kadarıyla evet olabilir, çöker mi bilemem bence doktora sormanız görüşmeniz daha uygun

Bu kadar yakinlastirdiginiz halde burnunuz harika yani ben bu buruna sahip olsam asla yaptirmazdim hem o is oyle degil.Kanatlardan ucundan azicik gibi mumkun degil o sekilde yaptiranlar bin pisman sonra yine oluyorlar ameliyat burun sirti icin :) , burun yapildimi dr a birakicaksin orantili yapacak sonra daha buyuk uzulursun.

Kalın derili bir burnum var.Sadece ucunu kanatlarını küçültmek istiyorum.Bu tarz burunlarda kıkırdaklar azalınca çökme oluyormus fazla daralmaz 2 sene boyunca ödemden eski burnundan daha buyuk burunla dolaşılır gibi yazılar okudum.Ameliyatta kulaktan kıkırdak alıp eklenip ameliyat olunuyormus galiba.Sizce estetik olmalı mıyım? Böyle burnu olup memnun kalan oldu mu?

Eki Görüntüle 2622970 Eki Görüntüle 2622971 Eki Görüntüle 2622972
Burnun anatomisini bilen biri olarak burnunuzla oynatmayın pisman olursunuz çünkü güzel bir burnunuz var kanatların genişliği hoşunuza gitmiyorsa oralarda bir miktar yağ bulunur egzersiz gibi şeylerle küçülten var deneyebilirsiniz

Bi an kendi burnum sandim. Aynisi :)) hic estetik dusunmedim ama aksine güzel bulurlar. Cok rahatsız etmiyorsa estetik düşünme derim.

Back
X