bu buruna estetik gereklimi (resimli)

mutsuz24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
264
0
0
Diğer
selam kızlar arkadaşım burun estetiği yaptırmayı düşünüyor ,birde kk ya soralım dedik,sizce yaptırsın mı? kararsız kendisi...

Eklentiler

• $IMG_2884.webp
    $IMG_2884.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 197
  • $IMG_2874.webp
    $IMG_2874.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 228
  • $IMG_2873.webp
    $IMG_2873.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 192
Ne gerek var? Gayet güzel burnu var. Sağlık sorunu yoksa asla yanaşmasın derim ben... Her ameliyat risk! Daha kötü olmayacağını bilemezsin. Eğer kötü bir burnu olsa her şartta daha iyi olur derdim ama şu an durum çok farklı... :50:

te Allam yaa kedi bi yerini görmüş yara zannetmiş misali....

arkadaşınıza söyleyin dertsiz başına dert almasın...gayet güzel...tabii güzelinde güzeli var ama değmez bnce bu zahmete....

hiç gerek yok o kadar kusur kadı kızındada olur kötü tarafıyla göze batmayan bir burnu var tabiki estetik olsa daha güzel olacağı kesin tablo gibi bir burnu olabilir kavis olur ucu kalkar vs ama doğal olmaz bu burnunda bence estetikli burundan bir farkı yok bazı doktorlar burun doğal olsun diye bunun aynısını yapıyorlar

Allahın verdiğine şükretmeli insan. Başka bir topicte bayan çeyizim yok yardım edermisiniz diyor. Estetiğe ihtiyacınız yok!

allah dert vermemiş de dert arıyorsunuz...neyi var bu burnun yahu...tövbe tövbe... valla yorum bile yapmıcam buyurun yapın estetiğinizi..dert arıyorsanız kolu bacağı olmayanlara bakın..yapmayın be kardeşim... bende başlığı görünce abes bişey görcem diye bekliyorum..ya vallahi ekrana eğildim resmen abeslik arıyorum var da benmi göremedim diye...

Bu burun şimdi estetik olmuş birçok burundan çok daha güzel ve estetik bence psikolojiyi çok etkiliyorsa yapılmalı...
Kolay bir ameliyat değil ki bence heyecan aramayın şükredin...

Son düzenleme:
selam kızlar arkadaşım burun estetiği yaptırmayı düşünüyor ,birde kk ya soralım dedik,sizce yaptırsın mı? kararsız kendisi...

cnm sen burun görmemişsin yaww ... hiç bişeyi yok senin burnunun maşallahı var hatta daha ne istiyosun :) tabiki daha iyisi olabilir ama risk almaya değer mi o kadar parayı harcamaya değer mi bilmiyorum :) bence problem yok ...

selam kızlar ,yorumlar için çok teşekkürler

arkadaşımın sağlık problemi var yazın sıcakta nefes alamıyorum

kışında soğukta çok sızlıyor dedi,burun kemiği kırık çünkü,

doktora gideceğiz birlikte,önce sağlık için konuşacak tabikide,olmuşken kırığı düzelttirse diye düşündük tabi doktor ameliyata gerek görürse...

kırık için ne yapılabilir? fikriniz var mı tedavisi nasıl?

:41:
kırık burunun tedavisi var mı?

Evet tabi ki var:) aslnda en ideali kirildigi gun yaptrmakms,gazetede okumustum:)
Neyse ameliyat olsun mu kismina gelince, kendi istiyorsa kimseyi dinlemesin.. Ben de benzer duumdayim ama saglik sorunum yok,kendi kararimi vermezsem her kafadan bir ses cikiyor..
Diyecegim o ki; kendi olmaya karar vermsse destekleyin, olmak istemiyorsa da destekleyin:)
Insanin karar verirken hep destege ihtiyaci oluyor malesef:(
Buradaki yorumlara bakarak karar vermesi de sacma olur tabi,hicbirimiz ne simdiki burnuyla ne de ameliyat sonrasi ortaya ckan buunla yasamicaz:) tamamen kendi bilecegi is;)

Bu arada doktorlar estetik ol veya olma demezler,onceligi kirik olur..
Nefes almasi cok etkileniyorsa ztn icini duzeltirler,arkadasin istiyorsa bi kere ameliyat olmusken ikisi de olsun diebilir.. Ki bnm gordgm genelde oyle oluyor:)

Back
X