bu buruna estetik gereklimi (resimli)

Bu arada doktorlar estetik ol veya olma demezler,onceligi kirik olur..
Nefes almasi cok etkileniyorsa ztn icini duzeltirler,arkadasin istiyorsa bi kere ameliyat olmusken ikisi de olsun diebilir.. Ki bnm gordgm genelde oyle oluyor:)

sen oldun mu estetik? walla ne bilim kafamız karıştı yorumları okuyunca,doktora yakında gidecek bakalım ne dicek

ankarada önerebileceğiniz doktor var mı?

selam kızlar ,yorumlar için çok teşekkürler

arkadaşımın sağlık problemi var yazın sıcakta nefes alamıyorum

kışında soğukta çok sızlıyor dedi,burun kemiği kırık çünkü,

doktora gideceğiz birlikte,önce sağlık için konuşacak tabikide,olmuşken kırığı düzelttirse diye düşündük tabi doktor ameliyata gerek görürse...

kırık için ne yapılabilir? fikriniz var mı tedavisi nasıl?

hmm bak bende kırıktan dolayı oluyorum küçükken düşmüşüm kırılmış bide 20 yaşındayken kırıldı bi tarafa yatık ve kemerli özellikle gözlük takınca çok belli oluyo bide okul hayatım boyunca koca burunlu vb lafları çok duydum fotoğraf çektirmek tam bi işkence işte bu sebeplerden dolayı içinden yamuğu düzeltcekler anesteziyi lmışken yüzüm gözüm şişecekken aradan çıksın istedim. doktor illa olsun veya olmassın demez ama anesteziyi vermişken düzeltelim mi görüntüyü de diyebilir size sorar yine sonuçta ama insan kompleksleriyle yaşayamıyo onu biliyorum takıyosa kafasına onu mutlu edecek şeyi iyice düşünsün versin kararını... inşallah kararı onu mutlu eder :D

sen oldun mu estetik? walla ne bilim kafamız karıştı yorumları okuyunca,doktora yakında gidecek bakalım ne dicek

ankarada önerebileceğiniz doktor var mı?

Ben henuz olmadm cnm dusunuyorum olmayi,ama etrafmdan ne gerek var tarzi yorumlar aliyorum.. Kostek olmak icin tvde fln kotu yapilms ne kadar burun varsa gosteriyolar:/
Ankarada gazideki doktorlara iyi diyolardi ama hic bilmiyorum ya:(

hmm bak bende kırıktan dolayı oluyorum küçükken düşmüşüm kırılmış bide 20 yaşındayken kırıldı bi tarafa yatık ve kemerli özellikle gözlük takınca çok belli oluyo bide okul hayatım boyunca koca burunlu vb lafları çok duydum fotoğraf çektirmek tam bi işkence işte bu sebeplerden dolayı içinden yamuğu düzeltcekler anesteziyi lmışken yüzüm gözüm şişecekken aradan çıksın istedim. doktor illa olsun veya olmassın demez ama anesteziyi vermişken düzeltelim mi görüntüyü de diyebilir size sorar yine sonuçta ama insan kompleksleriyle yaşayamıyo onu biliyorum takıyosa kafasına onu mutlu edecek şeyi iyice düşünsün versin kararını... inşallah kararı onu mutlu eder :D

tşk canım,sen oldun muamelıyat? olduysan memnun muusn hangı hastane?

Bence sadece burunu bakarak yorum yapmak zordur. Bence burunun yüzle bütünlüğüne bakmak gerekir. Mesela ben bazen dışarda çok güzel kızlar görüyorum. Tek tek bakınca uzuvlarına mesela kemerli bir burnu var ama çok güzel yani yüzüyle bütün halinde bazende çok güzel burnu olan hani hokka dedikleri burunlara sahip kızlar görüyorum bütünce bakınca çirkin. Yani burun ucunun kalkık olması burunun dar olması kendi başına güzellik belirtisi değildir bence

Back
X