• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu cantaya acil ayakkabı önerisi :)

ida_

ins: esrasek
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
104
12
298
kızlar merhaba
çanta bu ekte gönderdiğim .. güvez mi ne diolarsa işte rengine tam bordo deil tam açık renkte deil ayyy cok kararsız kaldım bi türlü tonunu tutturamadım tabi baktığım ayakkabılarda da sizce ne renk ayakkabı alayım ????

Eklentiler

• IMG_2863.webp
    IMG_2863.webp
    229,2 KB · Görüntüleme: 162
Model olarak bilemiyorum ama renk uyar sanırım.

Eklentiler

• 8900000998654_0.webp
    8900000998654_0.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 156
  • 8900001010706_0.webp
    8900001010706_0.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 147
Ay canım çok zor bir renk sezon boyunca bu renkte ayakkabı çanta aradım bi kıyafetim için ama bulamadım ve vazgeçtim siyahla kombinlemeye karar verdim el mahkum. Matmazel artık ayakkabı üretimine geçmeli:) Ya da siz çantayı bana yollayın ikimiz de rahat edelim:P:oops:

:KK48: iyi fikirmiş ben de artık en kotu ihtimal siyah rugan falan bi ayakkbı ile kombinlerim diye düşündüm ama takıntılıyım biraz bu konuda bulamadım gitti yahu neyse artık tesekkurler tavsiyen icin :)

Ay canım çok zor bir renk sezon boyunca bu renkte ayakkabı çanta aradım bi kıyafetim için ama bulamadım ve vazgeçtim siyahla kombinlemeye karar verdim el mahkum. Matmazel artık ayakkabı üretimine geçmeli:) Ya da siz çantayı bana yollayın ikimiz de rahat edelim:p:oops:

Model olarak bilemiyorum ama renk uyar sanırım.

evet renk tam uymus aslında bunlar hangi markanın ki ben o kadar netten de baktım bulamadım .. gerçi topuklu istemiyorum işte güzel oluo ama rahat olmuo die :) yine de nerden bulduysan bana da yazabilirmisin acaba

evet renk tam uymus aslında bunlar hangi markanın ki ben o kadar netten de baktım bulamadım .. gerçi topuklu istemiyorum işte güzel oluo ama rahat olmuo die :) yine de nerden bulduysan bana da yazabilirmisin acaba
markafoni de pierre cardin kampanyası var bi bak istersen.

Bence lacivert bir Oxford (hatta rugan belki) harika olur dar paça ve boyu bilekte bir pantolon üzerine de beyaz bej ya da lacivert bir gömlek gayet şık ve tarz olabilir :)
Çanta çok güzel bu arada :)

Back
X