Bu çantayı gören lütfen haber versin :(

TersAlfabe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
1.117
215
123
Merhaba kızlar,

Bir arkadaşımın bulup aldığı şu çantaya aylardır saplandım kaldım. Çok garip bir durum, çok zor beğenirim ve hiçbirşey alamam ama buna aşık oldum resmen, karnıma ağrılar giriyor ve bulamıyorum. Arkadaşıma bana sat bu çantayı bile dedim yani düşünün artık ama satmadı. Birkaç rengi var sanırım piyasada, markası David Jones. Her rengi kabulümdür, lütfen Allah rızası için gören duyan haber versin hemen alayım. Böyle saplantı da ilk kez gördüm kendimde :37:

$pr_01_16_max.webp

Arkadaşına sorsaydın nerden almış aldığı yerde bitse bile çantanın izini oradan sürebilirsin)

o kadar da çekici bi özeliği yok ama insan taktım mı takıyo işte.... :)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,

Bir arkadaşımın bulup aldığı şu çantaya aylardır saplandım kaldım. Çok garip bir durum, çok zor beğenirim ve hiçbirşey alamam ama buna aşık oldum resmen, karnıma ağrılar giriyor ve bulamıyorum. Arkadaşıma bana sat bu çantayı bile dedim yani düşünün artık ama satmadı. Birkaç rengi var sanırım piyasada, markası David Jones. Her rengi kabulümdür, lütfen Allah rızası için gören duyan haber versin hemen alayım. Böyle saplantı da ilk kez gördüm kendimde :37:

Eki Görüntüle 604745

aksesuaraski sitesinde alegria diye bir çanta var baya benziyor gibi gldi bana 34 tl

Önerileriniz için teşekür ederim, malesef trendyola bu model gelmemiş :(

İzini sürmez miyim hem de nasıl sürdüm, tüm İstanbul'u altüst ettim yine yok. Arkadaşım tam söylemiyor nereden aldığını ama olabilecek ve ulaşabileceğim heryere baktım diyebilirim. Ne yapalım kısmetim değilmiş heralde, niye bu kadar taktıysam artık.. Hala da bakınıyorum çantacılara.

Herkese teşekkürler :) Gören olursa yine de söylesin, vazgeçemem sanırsam :)

öyle bayılcak bi model değil
:44:
ama ger görki biz bayanlar işte

suç sen de de değil bayan olmak zor şekerim
:12:

umarım bulursun

istanbulda ykm de satiliyor o marka cantalar bulabilirsin bence galeria da var mesela buyuk ykm magazasi

sen bu kadar isterken,
arkadaşının nerden aldığını söylememesi de çok enteresan...:ssz:

istanbulda ykm de satiliyor o marka cantalar bulabilirsin bence galeria da var mesela buyuk ykm magazasi

YKM ve Boyner'de David Jones var baktım ama hep yeni sezon ürünler var. Benim istediğim sanırım eski sezon, onun için bulamıyorum :(

sen bu kadar isterken,
arkadaşının nerden aldığını söylememesi de çok enteresan...:ssz:

Arkadaşımla aynı ofiste yanyana masalarda çalışıyoruz, pişti olmamızı istemiyor muhtemelen:)

Back
X