bu çarşamba ayrıntılı ultrason cektırıcem dıye bir aydır stresteyım

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
41
İstanbul
çarsamba gunu tam 23 haftalık olucam ayrıntılı ultrason istedı doktorum bir ay önce önümüzdekı ay yapıcaz dedı ben bır aydır kafayı tırlattım prensesımıde kasıyorum gereksız yere ama duygusallık bastı yıne kızlar ne varsa cıkar dımı hastalığı herseyı yanı sinirlerim ıyıce harap oldu ağlamaktan gözümde sıvılce cıktı cok stres yaptım bu ultrason yuzunden

canım neden bu kadar stre yaptınkı bı sorunmu var allah kourusn anladıgm kadaryla yok zaten ıkılı test yaptırdıyan onda cıkardı bı sorun olsaydı bebeıısn ıns saglıklıdır bende ıkılı tete cok stres yapmıstım ama bebısım saglıklıymısss stres yapma bosyere kızınıda uzme

evet ıkılı testım de cıkarmıydı yanı bişy olsaydı % 60 risl cıkması gerekıyomus normal sayılan bende % 38 cıktı dahada dusuk ıkılı testım ıyıdı yanı tşkr ederım

bencede gereksız yere stres yapma bosu bosuna kendını 1 aydır uzmussun inş bir problem cıkmayacak prensesınde hem allah korusun bısey cıkacak olsa bu daha öncede cıkabılırdı daha sonrada cıkabılır meleklerımız allaha emanet

arkadaşım üzme kendini Allahın izni ile sorun çıkmaz.
Ben birşey sorcam arkadaşlar , ayrıntılı ultrs. dedikleri şey renkli,4 boyutlu ultrs. ile aynı şey mi acaba?

valla bebek hasta olmasa bile sen bu stresle hasta edeceksin cnm sakin ol

bende çektirdim mükemmel bir duygu bir kere daha anne olduğumu anladım onun 3 boyutlu halini görünce

arkadaşım üzme kendini Allahın izni ile sorun çıkmaz.
Ben birşey sorcam arkadaşlar , ayrıntılı ultrs. dedikleri şey renkli,4 boyutlu ultrs. ile aynı şey mi acaba?

ya gelişmiş hastanelerde genelde 4d yani 3 byutlu olarak çekiliyor elinede resimlerini veriyorlar
ama 2 boyutludada bakılıyor genelde

bebeği 3boyutlu görmek harika birşey,ben dayanamadım ikinci defa girdim usg ye ,ve cd ye çekim yaptırdım durmadan izliyorum, bu bizim için büyük bir lüx ,

merhaba bende bu c.tesi ayrıntılı ultrasona giricem. benimde 21 hafta 5 günlük oluyor. okuduğum kadarıyla bazı doktorlar kendileri yapmıyor daha uzmaan bir dokora yönlendiriyor. çok heyecanlıyım ve korkuyorum

benim rutin kontrollerime gittiğim dr umda zaten renkli,4 boyutlu ultrs. la bakıyor . o nedenle daha 3 aylıkken --geçen hafta-- kız olcak dedi büyük ihtimalle.
bıu arada hala stres yapıyormusun ? bi gelişme var mı?

Son düzenleme:
ilgim canım evet çarsamba yanı bu gun gıttım kucuk bır kıstı olduğunu aMA bunun hıcbır tehlıke ıcermedığını söyledı ama gelde rahatla beynımden vurulmusa döndum resmen

diger konunu bugun okudum ama simdi bulamiyorum ,bebegin kistiyle ilgili yazmissin,netten baktigim kadariyla 28.haftaya kadar kendiliginden gecebilirmis kistler,doktorun da merak edilcek bi sey yok demis,uzme daha fazla kendini,hersey yolunda gelisecek insallah.

geçmiş olsun canını sıkma.Allah yardımcın olsun.Ablamda hamileyken bebişinin böbreğinde kistler var demişlerdi şimdi cadımız 2,5 yaşında bişeyciği yok.Allah büyüktür.dr ciddi bişey olsa söylerdi zaten korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…