valla her anne aynı değildir ama böyle anneleri görünce duyunca artık içim kalkıyor. ben kesin karar aldım annemle görüşmüyorum. ölümlük yani. eşimede söyledim asla çağırma ailemi dedim. benim annem inan dünyadaki en büyük düşmanım. ameliyat oldum durumumuzda o anlık iyi değildi inan bir tl harcamadı. ameliyat sonrası neler yaşadım ki parası var inan 1 tl yardım etmedi. ondan sonra hiç yoktan bi sebep neyse gitmedim aramadım aynı şekilde oda. ikinci bi ameliyat daha olmam gerek ölüm riksim %99.99. neyse ameliyatım olmadan tüp bebek deneyeceğim. sağlığım bi yandan tüp bebek bi yandan inan bu hafta doktor doktor gezmekten artık yüreyemecek durumdayım ve yorgunum annemi aradım. inanılmaz bi tepki doğmamış daha olmayan çocuğa beddualar. inş oda sana gelmez bana yaptıklarını yapar. ki inanın benim annem beni zerre sevmiyor abimlere dünyaları serer bana evdeykende hiç bir şey yapmaz ağızla sen en çok sevdiğim evladımsın derdi. ben evlenince bu durumu uzaktan daha iyi gözlemledim. evime geliyorlar her türlü rahatlık konfor önlerinde ben onlara gidiyorum. kesinlikle rahat edemiyorum. birde eşime kapıyı yüzüne kapamaklar mı istersin. birde evleneceğim gün bana hayatı zindan etti en mutlu günümün içine etmek için elinden geleni yaptı. tek başıma bi ark kuaföre gittim geldim eve o an bi melek olmuştu çünkü erkek tarafı gelecekti gösteriş zamanı başladı. ay o nikahta bi görün zannedersin rabia ana anne olmuş. zaten o gün annem benim için bitti. kesinlikle kendini üzme yorma harap etme, nasıl sana davranıyorsa aynı şekilde davran. bak gör o zaman daha da fena oluyorlar. o zaman gerçek kararını vereceksin. bırak bebeğinle ilgilen bu günler bir daha gelmeyecek üzme kendini bebeğine odaklar süt yoksa mama var. kokla doya doya sev okşa gez keyfine bak.