Bu cehenneme dayanamiyorum dayanamiyorum

Ben birebir neden o halde olduğumu anlattığım halde hala psikoloğa gitmesi gereken in ben oldugunu düşünüyor olmanız bana sağlıklı gelmedi, kendi piskologunuzun adını verir misiniz sormam gereken bişeyler var size dsir aksi takdirde sizi anlayamayacagim
Hanimefendi simdi fark ettim. Korkunç şaşırdım. Siz resmen benim girdiğim bütün konuları takip edip alintilayarak yorum yazmışsınız. Bu bile psikolojik bir belirtidir. Çocuğunuzla ilgilenin, kendinizle ilgilenin. Benim her konuya yazdığım mesajlari takip etmenizden daha faydali olur

Şuan en fazla ilk başta bikaç damla sonra sağsan da ellesende yok yok
Size yardımcı olmak isterim. Bebek emmiyor anladığım kadarıyla. Biberon var emzik de var mı? Eğer face kullanıyorsanız emzirme sanatı grubu var yardımcı olacaklardır. Gerçekten emzirmek istiyorsanız bebeği memeye döndürebilirsiniz. Tabi ki kolay olmayacak. Biberonu varsa emziği çöpe atmanız gerekecek. Eğer buna gücünüz yoksa mama vermeye devam edebilirsiniz kimse sizi suçlayamaz. Kilo sağlık göstergesi değildir. Bebebin gelişimi iyi ise kimseyi takmayın.

Doğrudur ama ben yemek kartıyla marketten almaliyim ağırlıklı olarak. Aptamilde ısrarciyim hem yarısını ücretsiz alıyorum sayılır, hem kilo alimi iyi şükür hemde düzenli gitti doktorum önerdi bebeğim için doktorlara inanmaya çalışıyorum böyle daha rahat. Belki de en büyük sorunum tevekkül edememek ve hassas olmak.
Tamam tatlim herşey gönlünce olsun insallah en kısa zamanda üzüntün sıkıntıların gider ama üzme kendini ne olur

Size yardımcı olmak isterim. Bebek emmiyor anladığım kadarıyla. Biberon var emzik de var mı? Eğer face kullanıyorsanız emzirme sanatı grubu var yardımcı olacaklardır. Gerçekten emzirmek istiyorsanız bebeği memeye döndürebilirsiniz. Tabi ki kolay olmayacak. Biberonu varsa emziği çöpe atmanız gerekecek. Eğer buna gücünüz yoksa mama vermeye devam edebilirsiniz kimse sizi suçlayamaz. Kilo sağlık göstergesi değildir. Bebebin gelişimi iyi ise kimseyi takmayın.
Kolay olmayacak kısmı benim içinse kabul ama bebegimi aç bırakmak ağlamak vs varsa onaylamiyorum. Bakıyorum simdi gruba

Formu doldurup üye oldun gruba. Vesile olursunuz insAllah. Çok sagolun

Sutum gelmiyor ve annem her telefonda yada yanıma geldikçe oğluma annene de sana sut versin emi yavrum diyor. Bana devamli süt soruyor sapık gibi bişey oldu. Tahammül edemiyorum. Oğlumun kilosu ayına göre iyi ama iri değil,üzücü bişey gibi bahsediyor mama yediği için. Durumumuzu bilenler var ona rağmen aptamil almaya iyi bakmaya çalışıyorum ama böyle olunca gücüm tükeniyor. Artik kendim bakabiliyorum bu sefer kendisi çat kapı gelip ağlatip gidiyor.( Ona ihtiyacım varken ya gelmiyor ya gelirse soyleniyordu)
Benden ne istiyor kv yok resmen kendi annemin tacizine mahruz kalıyorum evde huzurum kalmadı hergün sinide aglayan insanın sütü mu olur dün son paramizla hastane tipi pompa kiraladik evde bişey kalmamıştı gördü hala yemiyorsun ki sütun olsun diyip duruyor susmuyor.
Bugün gelmedi görüntülü aradı ordan oğluma diyor annene de süt versin diye. Tahammül edemiyorum sizinde anneniz böyle miydi?

Yahu anlamıyorum bu insanları
Anne sütü güzel bir şey tabi ki ama yokluğu ölüm değil bu devirde
Biz dört kardeşiz rahmetli annem hiç birimizi emzirememiş, yokmuş sütü hepimiz milupa çocuğuyuz, aslan gibi büyüdük çok şükür, hiç bir gelişim sorunumuz olmadı, neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum, yazık bu kadınlara ya bdv de bir sürü süt konusu var. Dert etmeyin konu sahibi, bebeğinize gayet iyi baktığınızdan eminim, anneniz bir daha böyle söylediğinde siz de ona cevaben, oğlum söyle anneannene annem bana süt vermeyecekmiş deyin, biraz alaya biraz fırçaya vurun durumu, anlar sanırım

Yahu anlamıyorum bu insanları
Anne sütü güzel bir şey tabi ki ama yokluğu ölüm değil bu devirde
Biz dört kardeşiz rahmetli annem hiç birimizi emzirememiş, yokmuş sütü hepimiz milupa çocuğuyuz, aslan gibi büyüdük çok şükür, hiç bir gelişim sorunumuz olmadı, neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum, yazık bu kadınlara ya bdv de bir sürü süt konusu var. Dert etmeyin konu sahibi, bebeğinize gayet iyi baktığınızdan eminim, anneniz bir daha böyle söylediğinde siz de ona cevaben, oğlum söyle anneannene annem bana süt vermeyecekmiş deyin, biraz alaya biraz fırçaya vurun durumu, anlar sanırım
İyi fikir ya çocuğuyla haberlesen çiftler gibi olmaktan başka çare de yok gibi :) ilk fırsatta yapacagim

Hanimefendi simdi fark ettim. Korkunç şaşırdım. Siz resmen benim girdiğim bütün konuları takip edip alintilayarak yorum yazmışsınız. Bu bile psikolojik bir belirtidir. Çocuğunuzla ilgilenin, kendinizle ilgilenin. Benim her konuya yazdığım mesajlari takip etmenizden daha faydali olur

Yani?

ben güldüm valla :KK70: nene çok yaşlıydı. 3,5 yaşında 15 kilo. yaşını karşıladı mı dedi :KK70: bence sen de doldurma kendini. evet aç bırakıyorum iyi ki söylüyor süt ver diye yoksa aç kalır falan deyin tiye alın
maşallahı var canım benim kız 6 yaşını bitirdi 18 kiloda :dondurma:

Şuan en fazla ilk başta bikaç damla sonra sağsan da ellesende yok yok
canım bulabilirsen ısırgan ye çok faydası olur ama olmazsada olmuyordur kasma kendini annene he he de geç bazen dediklerinin bizi ne kadar üzdüğünü düşünemiyorlar büyük kızım beni emdi 2 sene ikizler anca 3 ay emebildi sütüm olmadı ilki gibi mama yediler bişeyde olmadı herkesein dediğine canını sıkarsan soğursun hayattan relax ol bebişine odaklan sade

Kız seninkiler mama bulabilmiş yine benim annem beni pirinç unuyla büyütmüş.korkudan sütü kesilmiş.süt alacak para bile yokmuş suyla pirinç unu yaparmış.ben bile büyütebildiysem herkes büyür.
Eskisen oylemis ,ari pirinc unu ,ararorat varmis yaparlarmis,
Annem memurmus ,bana hep maasimi yedin buyudun der ,6 aylik olunca dayamislar bormal yemegi :)

Oğlumun kafasında yamukluk var hep saha yatmaktan an çocuk doktoru kalsiyum (anne sütünü ima etti ) eksikliğinden dedi. Uğraşıyorum almıyor reddediyor, çok kötü hissediyorum keske böyle olmasaydı

Benim kv abartısız söylüyorum emiyor mu demediği tek bir telefon konuşmamız yoktur. Cevap verdik da, çocuk 10 aylık oldu, ek gıdaya geçti, hala beni emiyor mu onun derdinde.
Nitekim konuşma vs işe yaramıyor, zaman geçecek ve bu günler unutulacak diyelim inş.

Benim kv abartısız söylüyorum emiyor mu demediği tek bir telefon konuşmamız yoktur. Cevap verdik da, çocuk 10 aylık oldu, ek gıdaya geçti, hala beni emiyor mu onun derdinde.
Nitekim konuşma vs işe yaramıyor, zaman geçecek ve bu günler unutulacak diyelim inş.
Güldüm istemdisi. 10 aydır pes etmedi mi:)

Back
X