- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.044
- 598
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
Sutum gelmiyor ve annem her telefonda yada yanıma geldikçe oğluma annene de sana sut versin emi yavrum diyor. Bana devamli süt soruyor sapık gibi bişey oldu. Tahammül edemiyorum. Oğlumun kilosu ayına göre iyi ama iri değil,üzücü bişey gibi bahsediyor mama yediği için. Durumumuzu bilenler var ona rağmen aptamil almaya iyi bakmaya çalışıyorum ama böyle olunca gücüm tükeniyor. Artik kendim bakabiliyorum bu sefer kendisi çat kapı gelip ağlatip gidiyor.( Ona ihtiyacım varken ya gelmiyor ya gelirse soyleniyordu)
Benden ne istiyor kv yok resmen kendi annemin tacizine mahruz kalıyorum evde huzurum kalmadı hergün sinide aglayan insanın sütü mu olur dün son paramizla hastane tipi pompa kiraladik evde bişey kalmamıştı gördü hala yemiyorsun ki sütun olsun diyip duruyor susmuyor.
Bugün gelmedi görüntülü aradı ordan oğluma diyor annene de süt versin diye. Tahammül edemiyorum sizinde anneniz böyle miydi?
Size iyi gelmeyen insanlarla kim olursa olsun iletisim kurmayin
Arasin acmayin. Elbet anlar hatasini
Benim annem de farkli degil ama ben takmamayi basariyorum lafimi hic esirgemiyorum.
Benimki de mal mulk is es para begenmez.
Kiradaydik o kadar laf etti ki ev aldik. 6 ay oldu araba diye soylendi. Neyse arabaya niyetlendik evi de degistirsenize bahceli bir yer alin diyor. Kadin bana istanbul gibeginde bahceli villa al diyor yahu dur bismillah daha yasim 26 ne birikimim vs. Olabilir?
Sonra geliyor ev ve araba aldirmaya zorladigi isimi begenmiyor. Yani cok kotu bir isim yok ki bunlari yapiyorum. Kadin anlamiyor.
Ben de lafi hic esirgemiyorum. Pesinatini sen ode kiz valla alicam diyorum. Kolaysa sen al da biz de biraz sefasini surelim diyorum. Gecen evimin faturasini ona odettim. Krediden kalmiyor bize falan ayaklari yaptim. Halbuki tek amac annemin bol keseden bir sey istemesini engellemek..
Cunku almiycam istemiyorum demekten anlamiyor.
Ayrica anne sutu evet guzel ama turkiye haric hic bir yerde bu kadar onem verilen bir sey degil. Ruslar memeler bozulmasin diye ilk 1 2 ay haric emziren cok azdir. Ben rusum. Hic emmemisim. Ama mamalar artik eski mamalar gibi degil. Eskiden pirinc unu gibi biseydi. Besleyiciligi cok az sadece enerji versin tok tutsun... simdi cok daha besleyiciler. Bagisiklik sistemini koruyucular. Yani tabii olsa emzirin zorlayin ama yoksa yok kafaya takmayin kendinizi uzup stresi yine bebege yansitmak bebek icin daha kotu.