merhaba arkadaşlar konularımı biliyosunuz nişanlıyım bir türlü sorunlardan evlenemedim.hep sorun hep problem.sorunun ana kaynağı ailelerin anlaşamaması daha doğrusu babam çok sorun yaptı karşı taraf için pek sorun yoktu.kısaca özetleyeyim.biz şimdi beklemedeyiz babamla aram bozuk.bu sorunlar yüzünden rahatsız oldum ilaç kullanıyorum tedavi görüyorum.memlektimden başka yerde göreve başladım daha doğrusu ilde.düğün günü falan belli değil.geçen gün ailemin yanına gittim kulağıma birşeyler geldi.babamla kayınpederim yolda karşılaşmışlar ayak üstü konuşmuşlar.babama traktör kasası lazım olmuş.direk istememiş ama kayınpederime laf dokundurmuş ama kayınpeder al bizim kasayı kullan falan dememiş.annemle babam kızdılar adam pinti bize karşı sıcak davranmıyor bi işimizi görmüyor diye.şöyle bir parlamıyor soğuk duruyor diye.nişanlandık nişanlanalı hep bu tür şeylerden nişanlımla kavga ettik.kayınpederi aradım konuştum.niye böyle yapıyorsun diye hiç mi hatırım yok diye.o da kızım konuştuk ama benden istemedi dedi.bende o isteyemiyor laf çarpıyor o istemeden sen anla lütfen dedim.o da tamam dedi.bu olaylar baya oldu.ama ben ilk defa kayınpederimle konuştum.ama içime kurt düştü.tamam babam istemiyor kurnazlık yapıyor anlamak istediği gibi lafı çeviriyor ama kayınpederim masum mu?bunu anlamam lazım.denemek istiyorum.anlıyorda anlamamazlığa mı geliyor acaba diye.ne yapmam lazım sizce.çünkü nişanlım babasını haklı görüyor istemedikten sonra adam nasıl anlasın diyor.şaştım kaldım.biterse sırf bu yüzden bu saçma sebeplerden ayrılmak zorunda kalacağız.yardım edin kızlarrr