• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu çıkmazdan kurtulmam lazım artık yardım edin nolurrrr

bencede haksız olan sizin babanız kayınbabanız bişeyler vermeyebilir bunu düşünür yada düşünmez orası başkada benim babam olsa kayınbaban bana kasayı vermedi dese niye versin derim bu yüzdenden sevmiycekse sevmesin eşimin ailesini biz eşimle evlendik aileler evlenmediki içlerinde isteme alma olayı olsun laf vursun anlamadı diye kızsın vermek istemedi desin bunlar saçma bana göre ayrıca neden kayınbabanıza hesap soruyosunuz onuda anlamış değilim adamın malı ister verir ister vermez mal onun keyif onun bunu sormak bile ayıp

öyle kayınpederi bulmuşsun elini öp başına koy bence :) arayıp azarlamak, siz alttan alın demek bana kalırsa da çok saçma.. ayrıca senin şuanda yaptığın bu davranışlar evlendikten sonra (maalesef ki bayanların forsu evlenene kadar oluyor çoğunlukla) sana yol-su elektrik olarak geri döner...
ayrıca kusura bakma kimse ailesi hakkında kötü birşey duymak istemez ama babanın hem onları sevmemesi hem de üzerine ben onu istemek için laf çarptım da o anlamadı da pintiymiş de vermedi de vs demesi ayrı bir bozukluk.. yani hem laf at adama hem de malını sana versin diye bekle.. adam (kp) anlamamış da olabilir, anlayıp da babanın bu isteksizliği vs nedeniyle anlamamazlığa da gelmiş olabilir.. bence ailene nişanlını iyi bir şekilde tanıt.. ailesinden önce..

cevaplayan arkadaşlara çok tşk ederim ama ben sorduğum soruya cevap alamadım.ayrıca çok ağır eleştiriyorsunuz insan başına gelmeden anlamıyor.ben kayınpederimi arayıp azarlamadım.tatlılıkla böyle böyle bişey olmuşl ben öyle duydum konunun aslı nedir dedim o da benden istemedi deyince bende benim kendi babama sözüm geçmedi sen de benim babamsın sen onun dilinden azıcık anla dedim.o da tamam kızım dedi.azarlama hesap sorma durumu olmadı bile.ama bu olay 3 5 sefer yaşanınca ben arada yalan söyleyen birinin olduğunu düşündüm onu ortaya çıkarmak içinde denemeye ihtiyaç duydum.daha doğrusu ben bunları hep araları düzelsin diye yapıyorum.kendileri oturup konuşmadıkları için konu hep bize yansıyor.ben de aileme düşkünüm onların moreli bozulunca benimkide bozuluyor.tamam haklısınız kendi ailemdede suç var ama karşı tarafta çok masum gelmiyor artık bana.

Back
X