Alnın yagliysa yazacakken tatlıysa yazmışımBence ilaç kullanma artık. Buradan birisinin önerisiyle de kullanma. Temiz tutup nemlendirmek lazım. Ama cildinin yapısına göre ürün bulmak lazım mesela dudak çevren kuru alnın tatlıysa benim gibi yağlı ciltler için olan ürünler ağız çevreni pul pul dökebilir
Tadına bakmadım ama dicem sey olcakAlnın yagliysa yazacakken tatlıysa yazmışım
Doktor onerdi ama ilaciBence ilaç kullanma artık. Buradan birisinin önerisiyle de kullanma. Temiz tutup nemlendirmek lazım. Ama cildinin yapısına göre ürün bulmak lazım mesela dudak çevren kuru alnın tatlıysa benim gibi yağlı ciltler için olan ürünler ağız çevreni pul pul dökebilir
Cildiyeye gittiniz mi?Benim de sorunum sivilce sadece cenemde var
Hormonlarınıza baktırmanızı tavsiye ederim.Benim de sorunum sivilce sadece cenemde var
tam olarak anlamadım. Karaciğerden gelen bir sıkıntıdan kaynaklı bir durummu? Eğer öyleyse o ilaçla yine karaciğeri yoracaksınızDoktor onerdi ama ilaciyani bana kalici bir cozum degilmis gibi geliyor insAllah yanlis hissediyorumdur
Tesekkur ederim en kisa zamanda test ettirecegimHormonlarınıza baktırmanızı tavsiye ederim.
2017de kullanmistim o ilaci da B12 depo etmis ama o zamankiydi ve doktor biraktirmisti onu da simdi internette iki tane kremin karisimini gördüm ondan kaynakli. Ama ufacik birseyde boyle aliyo basini gidiyo derdim bu yanitam olarak anlamadım. Karaciğerden gelen bir sıkıntıdan kaynaklı bir durummu? Eğer öyleyse o ilaçla yine karaciğeri yoracaksınız
Dokkate alacafim canimYa doktorlar eskisi gibi değil. Bu sivilce ilaçları yüzü güzel yapıyor ama zararı yararından daha çok. Bunun için karaciğerini ve hormonlarını mahvetmeye değmez diye düşünüyorum. Yüzünü temiz tutup uygun nemlendiriciyi kullanırsan, beslenmene de dikkat edersen hormonlarinda sorun yoksa duzelir bence. Tabii ben doktor degilim, tecrubelerime dayanarak konustum sadece :)
7 ay kullandim ama keske 9 ay kullansaydim diye pisman oldum tamamen temizlenmesi icinOf o meşhur ilacı ben de kullanıyorum. Şuan 4.aydayım bi yanağım temizlendi diğer yanağımda var hala akne. Kaçıncı ayda bitecek bu bilen var mı? Size tavsiyem de asla bişey kullanmayın. Ne vitamin ne maske. Benim doktorum bana gratis watsonsu kesinlikle yasakladı. Sadece immunex tablet verdi yorgunluk için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?