Sivilceli Ciltler Bu cildim beni mahfedecek!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kaleca

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
582
602
103
Kızlar merhaba; cildimdeki sivilceler icin doktorun gerek yok demesine rağmen 2012-2013 döneminde su meshur bir sürü yan etkisi olan ilaci kullandim 7 ay ve cildim istedigim gibi oldu evett.. daha sonra çok yoruldugum icin bir arkadasim vitamin takviyesi önerdi arastirdim onu kullandim 2017de fakat B12 depo ettiginden karacigerden bir bakteri üreyip gene cildim mahvoldu. Bu defa baska bir ilac önerdiler yine temizlendi cildim... yine yine yine bu dönem internette gördugum bir tarifi denerken mahvettim cildimi. Simdi 3 yil onceki ilaci önerdi doktor ama ben daha dogal birseyler istiyorum tavsiyeniz nedir? Tamamen nasil kurtulabilirim?

Bence ilaç kullanma artık. Buradan birisinin önerisiyle de kullanma. Temiz tutup nemlendirmek lazım. Ama cildinin yapısına göre ürün bulmak lazım mesela dudak çevren kuru alnın tatlıysa benim gibi yağlı ciltler için olan ürünler ağız çevreni pul pul dökebilir

Bence ilaç kullanma artık. Buradan birisinin önerisiyle de kullanma. Temiz tutup nemlendirmek lazım. Ama cildinin yapısına göre ürün bulmak lazım mesela dudak çevren kuru alnın tatlıysa benim gibi yağlı ciltler için olan ürünler ağız çevreni pul pul dökebilir
Alnın yagliysa yazacakken tatlıysa yazmışım:D

Doktor onerdi ama ilaci :( yani bana kalici bir cozum degilmis gibi geliyor insAllah yanlis hissediyorumdur 😁😏🙈

Doktor onerdi ama ilaci :KK43: yani bana kalici bir cozum degilmis gibi geliyor insAllah yanlis hissediyorumdur 😁😏🙈
tam olarak anlamadım. Karaciğerden gelen bir sıkıntıdan kaynaklı bir durummu? Eğer öyleyse o ilaçla yine karaciğeri yoracaksınız:(

Ya doktorlar eskisi gibi değil. Bu sivilce ilaçları yüzü güzel yapıyor ama zararı yararından daha çok. Bunun için karaciğerini ve hormonlarını mahvetmeye değmez diye düşünüyorum. Yüzünü temiz tutup uygun nemlendiriciyi kullanırsan, beslenmene de dikkat edersen hormonlarinda sorun yoksa duzelir bence. Tabii ben doktor degilim, tecrubelerime dayanarak konustum sadece :)

Of o meşhur ilacı ben de kullanıyorum. Şuan 4.aydayım bi yanağım temizlendi diğer yanağımda var hala akne. Kaçıncı ayda bitecek bu bilen var mı? Size tavsiyem de asla bişey kullanmayın. Ne vitamin ne maske. Benim doktorum bana gratis watsonsu kesinlikle yasakladı. Sadece immunex tablet verdi yorgunluk için.

tam olarak anlamadım. Karaciğerden gelen bir sıkıntıdan kaynaklı bir durummu? Eğer öyleyse o ilaçla yine karaciğeri yoracaksınız:KK43:
2017de kullanmistim o ilaci da B12 depo etmis ama o zamankiydi ve doktor biraktirmisti onu da simdi internette iki tane kremin karisimini gördüm ondan kaynakli. Ama ufacik birseyde boyle aliyo basini gidiyo derdim bu yani :(

Ya doktorlar eskisi gibi değil. Bu sivilce ilaçları yüzü güzel yapıyor ama zararı yararından daha çok. Bunun için karaciğerini ve hormonlarını mahvetmeye değmez diye düşünüyorum. Yüzünü temiz tutup uygun nemlendiriciyi kullanırsan, beslenmene de dikkat edersen hormonlarinda sorun yoksa duzelir bence. Tabii ben doktor degilim, tecrubelerime dayanarak konustum sadece :)
Dokkate alacafim canim 😘 hormon hic aklima gelmedi buradaki yorumlara dayanarak ben gidip bi tahlil olsam iyi olacak

Of o meşhur ilacı ben de kullanıyorum. Şuan 4.aydayım bi yanağım temizlendi diğer yanağımda var hala akne. Kaçıncı ayda bitecek bu bilen var mı? Size tavsiyem de asla bişey kullanmayın. Ne vitamin ne maske. Benim doktorum bana gratis watsonsu kesinlikle yasakladı. Sadece immunex tablet verdi yorgunluk için.
7 ay kullandim ama keske 9 ay kullansaydim diye pisman oldum tamamen temizlenmesi icin

Back
X