• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu cimrilik değilde nedir siz söyleyin ben mi yanlıs anliyorum ..

Bir gun oncesinin yemegi dokulmez, durumunuzun iyi olmasi da dokmenizi gerektirmez, israftir neticede, yarin o burun kivirdiginiz yemegi bulamayabilirsiniz ustelik,hamilesiniz diye fazla alingansiniz sanirim

Of konu pilav degil ya dündeisafir vardi bu evde tabakta kalan piricler tencereye kondu herkesin kasigi degdi o pirince ve yine servis edilmesi normal mi belki titiz karsidaki.
ozaman kardeşine dünden kalan pilav yenir mi diyecegine, dün dökerken içine mutfaga gidip gizlice böyle yapman dogru degil deseydin, şimdi sorun kalmazdı ortada

Kizlar biz esimle eski evimiz kucuk oldugu icin yeni bir eve tasinalim dedik gittik herseyi yeni baştan aldık evin kombisi takilmadigi icin 3 günlugune esim beni kardesime birakti ,neyse esim birazdan yemege gelicek kardesimle yemek yapalim dedik dünden kalma pirinc vardi ben dokmek istedim kardesim izin vermedi yanina biseyler yapariz dedi bende olmaz bu kalmis kurumus bunu mu yicez esim cok yemek secer ve hemen anlar yani ne var guzel iste bisey olmamis asla dökmem dedi cok sinirlerim bozuldu fasulyeyi yaptim ciktim mitfaktan ne yedireceksen yedir dedim.ya anlamiyorum gercekten benim esim kardesimi esini bizi hep yemege göturur sinemeya goturur ve hep esim öder cok sukur durumumz yerinde ya enistem cok tutumludur bunu kardesimde soyler hadi adami anladim kardesime ne demeli hala şoktaym inanın ya ustelik evi taşirken salcadan tutun kıymaya sebzelere kadar herseyi getirdim buraya orda bozulmasn kardesim yesin dedim bidaha buraya gelmicem.
ayrıca eviniz küçük diye yeni eve tasinmanizin, eşyalarınızı komple yenilemenizin konuyla alakasını kuramadım. Kardeşimde esimi yemeğe bekliyoduk diye baslasan yeterliydi. Belli ki kardeşinle çok zıt karakterlerinin o sizin gibi gosterisci değil. İlla yeni evinizden eşyalarınızdan filan bahsetmek istiyorsanız evim evim güzel evim topigine buyrun.

Yani konunun başında yoktu tabakta kalanlar boşaltılmış tencereye diye. Pilav kurumuş yazıp eşinizin yemeğe çıkartıp hesap ödemesinden dem vurmustunuz. Neyse hayırlısı olsun. Ama kardeşiniz yemek dokmemekle iyi yapmış. İçinize sinmediyse siz de bidaha onlara dokturmessiniz olur biter. Bir pilav için bidaha gelmeyeceğim falan kardeşiniz o sizin. Onun evindesiniz. Ve ne zaman başınız sıkışsa begenseniz de begenmeseniz de ona kosacaksınız yine.

Bir gün önceki pilavı dökmek ha :KK14: Allah akıl fikir versin. Beğenmiyorsan dışardan söyle zengin hatun :KK14:
Zenginlik degil sofra adabi esimle 7 aylik evliyiz ailemi yeninyeni taniyor dikkat edilmeli die dusunuyorum dinden tabakta kalan pirincle ben misafir agirlamam evet cunku titiz biriyim herkesin agzindan yemem yedirmem de dunde misafir vardi onlarin tabagini mi yicez

Of konu pilav degil ya dündeisafir vardi bu evde tabakta kalan piricler tencereye kondu herkesin kasigi degdi o pirince ve yine servis edilmesi normal mi belki titiz karsidaki.

diyelim ki onların artık yemekleriydi..
o zaman sizde yeni yapılan yemekten yiyiverin.
ben abimin evinde bile hiç rahat yiyemem..
kuru ekmek koysa sesimi çıkarmam
abim de olsa misafirim sonuçta...
sizde misafirsiniz ve kabul etmesenizde haksızsınız

Siz bi kucuk tup alin evinizde oturun belliki yuk oluyosunuz insanlarin duzenini bozuyosunuz.Acliktan oldurmemis sonucta kiz sizi tatlinizdam yer doyarsiniz ;)

Eşim zaten eli bos gelmez tatli almis ,yemek yapmadik deseydim yemekde alirdi ama ben oglen arayip aksam yemek yapcaz dedim ve kardesim dun insanlarin tabaginda kalan pirince okey verdi anlatamiyorum galiba.eşim ailemi yeni yeni taniyor kotu agirlansin istemiyorum haliyle cunku kendisi cok eli aćık misafire deger veren biri
Yok yav sen alışmışsın kebap iskender beyti hazır yemeklere kalan yemeği begenmiyon

Bir günlük pilavdan bişey olmaz ki ben çalıştığım için bi gün yapıp 3gün ısıtmıştım yemiştik farklı yemeklerle,ama misafirlerin artığı tencereye boşaltılmışsa o ayrı bende yemek istemezdim

Paramoz var evet sizde sıkınti yapti bu heralde sizde calisin sizinde olsun,hamile oldugum icin calismiyorum esim razi ben razi size ne oluyor

Bilgisayarı ıcınden cıkıp benı dovecek sımdı , sakın ol hamılesın bugunde pılav yemeyın oyle olduysa esınede de pılavdan yeme de . Bu kadar basıt ya . Değmez kendını uzdugune anlamıyorum senın paran benım sıkıntı olamaz zaten . :KK14:

geçen yeşil mercimek yaptım o da ne bereketli 1 bardaktan yaptım üç gün yedim ..
Ne kadar fakirim yaw :KK70:

Valla bızdede fasulye var bız 4 gıbı yedık annem kardeslerım , aksam yemek yemıcez gec yedık dıye kalan fasulyeyıde babam yıyecek . :D Annem onu bıze bıtene kadar dokmeden yedırecek .

Back
X