• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu cimrilik değilde nedir siz söyleyin ben mi yanlıs anliyorum ..

Dun kocasi yemegi dökme dedi evet duydum ama benim kardesim tencereyi dokmesin zaten ama tabakta kalanlari tencereye bosaltmasini sorum yaptm söyleyemedm kurumus dedim hayvanlara verelim dedim yine de dokmedi
Sen bi kardeşini davet ette biraz adap yemek düzeni görsün bilmiyo annen onu senin gibi ögretememiş:KK14:

Deme gectı artık ıllallah dedırtme kadına . Bir daha olursa dersın bırak esınede ceza olsun yesın ölmez , uyarırsın doğru zamanda olmaz dıye . Eşiyle ılgılı bır durummuş belkı o sorun yaratacak ? Huzursuzluga gerek yok.
Dogru esimde geldi bize afiyet olsun :anneadayı:

Dun kocasi yemegi dökme dedi evet duydum ama benim kardesim tencereyi dokmesin zaten ama tabakta kalanlari tencereye bosaltmasini sorum yaptm söyleyemedm kurumus dedim hayvanlara verelim dedim yine de dokmedi
İşte bazıları bunu bile sorun yapıyor.Yazık kız da zor durumda kalmıştır.Yoksa ablasını bilmez mi kardeş hiç?Bence çok üzülmüştür

O yesil mercimegin de degerini bilmek gerek insanin gozu tok olsun yeterki:KK19:mercimegin faydalari cok tok tutuyor :KK14:rabbim kimseyi aclikla sinamasin..

yurtdışında yaşıyorum ,dışardaki pislikleri mideme sokacağıma her öğün kendi yaptığım mercimeği yerim o kadar yani ;)
Bak üç gün yiyorum bir yerimde eksik değil çok şükür :D
kocam yemeyecekmiş :110:

Kizlar biz esimle eski evimiz kucuk oldugu icin yeni bir eve tasinalim dedik gittik herseyi yeni baştan aldık evin kombisi takilmadigi icin 3 günlugune esim beni kardesime birakti ,neyse esim birazdan yemege gelicek kardesimle yemek yapalim dedik dünden kalma pirinc vardi ben dokmek istedim kardesim izin vermedi yanina biseyler yapariz dedi bende olmaz bu kalmis kurumus bunu mu yicez esim cok yemek secer ve hemen anlar yani ne var guzel iste bisey olmamis asla dökmem dedi cok sinirlerim bozuldu fasulyeyi yaptim ciktim mitfaktan ne yedireceksen yedir dedim.ya anlamiyorum gercekten benim esim kardesimi esini bizi hep yemege göturur sinemeya goturur ve hep esim öder cok sukur durumumz yerinde ya enistem cok tutumludur bunu kardesimde soyler hadi adami anladim kardesime ne demeli hala şoktaym inanın ya ustelik evi taşirken salcadan tutun kıymaya sebzelere kadar herseyi getirdim buraya orda bozulmasn kardesim yesin dedim bidaha buraya gelmicem.

Şu kısımlara ne gerek vardı, niyetin o olmayabilir ama alenen övünme bu, cimrilik kadar bu da kötü

Ya bakin kardesim beni mutfaga sokup abla yemek yap diyor madem öyle o sokmasn mutfaga her isini ben yapiyorum zaten ne bilim onlar geldiginde ben döktürüyorum yemekleri hamile halimle ayni ilgiyi bekliyorum haliyle.

Ay sen de dökme, sanki doğru olan o, durumunuz iyi diye israf etmek mi lazım

Ben kimsenin tabagindan yiyemiyorum 8 kisinin kalan pirinci tencereye kondu bende kurumus dedim oyle deyip utandirmak istemedim halbuki huyumu biliyor kimse de anlamiyor burda.
Ben de başkasının artigini yemem.eşinize çaktırmadan pirinci yeme dersiniz ama yarın laf etmemesi için de içine böcek düştü kimse görmeden aldım yemezler diye söylemedim dersiniz. Sonra da karsiniza alın kardesinizi ben artık yemem yiyemem midem bulanir lütfen dikkat et dersiniz.

Back
X