- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
S siradanuye şimdi ben fakir mi oluyorum iki önce yaptığım makarnayı yiyerekten, naparsın öğrencilik hali işteSen bi kardeşini davet ette biraz adap yemek düzeni görsün bilmiyo annen onu senin gibi ögretememiş![]()
Eşiniz dışarda orada burada para harcıyormuş enişteniz tutumluymuş aferin valla adama, dışarıda yemek yiyerek hava atmamak gerektiğini çok iyi biliyormuş, tutumluluk çok iyi bir şeydir kardeşiniz hakikaten çok doğru bir evlilik yapmış allah sofralarını daha çok arttırsın inşallah. Amin.Kizlar biz esimle eski evimiz kucuk oldugu icin yeni bir eve tasinalim dedik gittik herseyi yeni baştan aldık evin kombisi takilmadigi icin 3 günlugune esim beni kardesime birakti ,neyse esim birazdan yemege gelicek kardesimle yemek yapalim dedik dünden kalma pirinc vardi ben dokmek istedim kardesim izin vermedi yanina biseyler yapariz dedi bende olmaz bu kalmis kurumus bunu mu yicez esim cok yemek secer ve hemen anlar yani ne var guzel iste bisey olmamis asla dökmem dedi cok sinirlerim bozuldu fasulyeyi yaptim ciktim mitfaktan ne yedireceksen yedir dedim.ya anlamiyorum gercekten benim esim kardesimi esini bizi hep yemege göturur sinemeya goturur ve hep esim öder cok sukur durumumz yerinde ya enistem cok tutumludur bunu kardesimde soyler hadi adami anladim kardesime ne demeli hala şoktaym inanın ya ustelik evi taşirken salcadan tutun kıymaya sebzelere kadar herseyi getirdim buraya orda bozulmasn kardesim yesin dedim bidaha buraya gelmicem.
S siradanuye şimdi ben fakir mi oluyorum iki önce yaptığım makarnayı yiyerekten, naparsın öğrencilik hali işte
Merak etme bende fakirim dünden kalan pilavı yiyeciyik![]()
Sofrada kalan artik da tencere boşaltılmis diyorum ben herkesin agzindan yemek zorunda miyım
Pilav bir günde bozulmaz dolaptaysa. Kuruduysa biraz su eklenir ısıtılırken. Ben de olsam dökmezdim. Nimet nihayetinde. Eşiniz yemek seçiyorsa onun sorunu. Misafirlikte olduğunuz bir yerde tavrınız yanlış. Ha bu kardeşiniz cimri değil anlamına gelmiyor ama ne olursa olsun, eliniz kolunuz ne kadar dolu giderseniz gidin orası onun evi, siz de misafirsiniz. Belki de sizin tavrınız yüzünden öyle davranmıştır. Dökmek isteyip, kardeşiniz karşı çıktığında "Benim eşim yemek seçer, bunu yemez" yerine başka bir şey söyleseydiniz belki yine dökmezdi ama onu da sofraya koymazdı. Kaldı ki eşinizin misafirlikte olduğu bir yerde yemek seçme gibi bir lüksü yok. Boşuna dememişler MİSAFİR UMDUĞUNU DEĞİL, BULDUĞUNU YER.Kizlar biz esimle eski evimiz kucuk oldugu icin yeni bir eve tasinalim dedik gittik herseyi yeni baştan aldık evin kombisi takilmadigi icin 3 günlugune esim beni kardesime birakti ,neyse esim birazdan yemege gelicek kardesimle yemek yapalim dedik dünden kalma pirinc vardi ben dokmek istedim kardesim izin vermedi yanina biseyler yapariz dedi bende olmaz bu kalmis kurumus bunu mu yicez esim cok yemek secer ve hemen anlar yani ne var guzel iste bisey olmamis asla dökmem dedi cok sinirlerim bozuldu fasulyeyi yaptim ciktim mitfaktan ne yedireceksen yedir dedim.ya anlamiyorum gercekten benim esim kardesimi esini bizi hep yemege göturur sinemeya goturur ve hep esim öder cok sukur durumumz yerinde ya enistem cok tutumludur bunu kardesimde soyler hadi adami anladim kardesime ne demeli hala şoktaym inanın ya ustelik evi taşirken salcadan tutun kıymaya sebzelere kadar herseyi getirdim buraya orda bozulmasn kardesim yesin dedim bidaha buraya gelmicem.
Eşim sinemaya götürür o öder falan ne kadar çirkin,insan kardeşine yaptığının lafını eder mi yaa,para insanı bozara örnek
Yeni eve taşındı herseyi yeniledik ile konunun ne alakası var
Yoo bi terslik yok ben yanlış alintiladim sanırımS siradanuye seni ters etiketledim yine beceremeyeceğim herhalde bu işi ban yememe az kaldı ben de size benzedim vallaHoşçakalın canlarım..
Aynen ya. Bi de diyor eşim yemek seçer. Bu kimseyi bağlamaz bence. Kız ne varsa onu yapacak, adam için gidip pirzola biftek alamaz ya. Ne bileyim ben üzülüyorum böyle şeylere.Kardeş kardeşe bunu yaparsa kim ne yapmaz.Eşim sinemaya götürür o öder falan ne kadar çirkin,insan kardeşine yaptığının lafını eder mi yaa,para insanı bozara örnek
Yeni eve taşındı herseyi yeniledik ile konunun ne alakası var
2. Limoncu vakası geldi hoş geldiİnsanlara empoze ettıgı sey bızde var bız zengınız .
Bu aralar baya dalga geçmeye başladım, gidecem herhalde, şaka bir yana çok güldüm ya iyi geldiYoo bi terslik yok ben yanlış alintiladim sanırım
Nereye gidiyon hayırdır![]()
İnsanlara empoze ettıgı sey bızde var bız zengınız .
2. Limoncu vakası geldi hoş geldi![]()
Bikaç konuda daha denk gelmiştim ama dedim boş bulundu heralde, ama burda aleni yani, bence ayıp olan bu, ben kendimin olmayan parayla övünemem de, eşim aileden zengin olacak ben övünecem, saçma