• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu cimrilik değilde nedir siz söyleyin ben mi yanlıs anliyorum ..

Ki ailemın durumu kotu dıyor o durumu yasamıs bılen bırı olaraktan bunu soylemek sacma , dikkat etmemıstım ben konularda ama nıckı gorunce dırek kocasının zengınlıgı geldı aklıma .

Demek ki kardeşi zengin aileye gelin gitmedi ne varsa onu aş ediyo

Once bir gun oncrsinin pilavi demissiniz sonra tabakta kalan pirinclerin de tencereye dokuldugundrn bahsetmissiniz o yuzden bu kadar tepkiyle karsilasmaniz normal bence konunuzu duzeltin.

2. Limoncu vakası geldi hoş geldi :KK55:
En övüngec üye yarışmasına aday olurdu:KK53:

Bence, ben yeni evlendim, artık benim kocam var vakası. Henüz yedi aylık evli. Öğrenir zamanla o kadar da matah bir şey olmadığını. Ha bu arada bir günlük yemeğin çöpe dökülmeyeceğini de öğrenir:)

Ya bakin bigun onceki pirince enistem tabakta kalanlari da koy tencereye demis kardesime yani artik o yenir mi.

Kesinlikle kendi tabagimda kalani bile tencereye. Geri koymam .kaldiki evime misafir gelicek en guzelini yaparim .pilavida dokmem ertesi gun kendi ailemle yerim. Siz cok onemsediginiz icin .kendinizinde onemsenmesini istemissiniz ama her insan ayni olmuyor kardes bile olsaniz ..

Ablama gitmistim dolabı açınca kısır gördüm 2 günlükmüş valla bayıla bayıla yedim. Döktürür müyüm hiç bir de açım ve aç olan bir sürü insan var...

Kalan pirinc temiz degil dunde tabaktaki yediklerimizden tekrar bosaltmisti bende kirmamak icin soylemedim pirincten yemem die dusundum ama eşim gelicekona da yedirtmek istemedigim icin kuru dedim yine de dokmedi halbuki takintiliyim yemek temizligi konusunda

hadi ona söylemedin peki konuyu açarken bize neden söylemedin

yenilediğin eşyayı söyledin de herkesin tabağını içine döktü sonra da bize yiyin diyor diye niye konuya yazmadın

Bende dunku yemegin yanina birsey yapar yeriz ama eve misafir gelmis sonucta ben yerim dundenkini, ama koymam misafirin önune birde tabaktan kalanlari asla yani arktaslar baska yonden bakip yorum yapiyor ama,dunden yemek benin icin gecerlidir ama misafir icin degil kim olursa olsun bunun israf yada dusuncesizle alakasi yok

Demek ki kardeşi zengin aileye gelin gitmedi ne varsa onu aş ediyo
Ailemin durumu cok iyi degil cok kötü de degil suan aileme yardim ediyorum kicuk seyler cocuklara bursda vericez insallah ben hijyene takildim ve bize deger vermedigini düsündum esim yemek secer kardesime cok iyiligi dokundu gönlunu hos tutabilirdi evet esim bizi gezdirir yedirir para lafi etmez olmasaydi oda tutumlu olurdu bende diyorum ki bigunluk misafirlik yani yeni yemek konsaydi sicacik nolurdu dunki artik yemegi mi layik gördü hojyenik de degil 8 kisiydik baya kaldi tabakta..buna üzuldum belkide yanlis anlattim cunku aceleden yazdim ya kedi kopek ac ver sokaga birakim dedim vermedi mutfagima oda karisir bende karisiyorum oda bize geldiginde bunuyapalm sunu yapalm der ben mutlu bile oluyorum bundan

hadi ona söylemedin peki konuyu açarken bize neden söylemedin

yenilediğin eşyayı söyledin de herkesin tabağını içine döktü sonra da bize yiyin diyor diye niye konuya yazmadın
Yazdim sandim tepkiyi gorunce yorumada yazdim ya anlamadiniz heralde kirli seklinde baktm kimse anlamiyor konuaya baktm yazmamisim nasil duzenlenir bilmiyorum vallahi digruyu herseyi aynen yazdim

Ailemin durumu cok iyi degil cok kötü de degil suan aileme yardim ediyorum kicuk seyler cocuklara bursda vericez insallah ben hijyene takildim ve bize deger vermedigini düsündum esim yemek secer kardesime cok iyiligi dokundu gönlunu hos tutabilirdi evet esim bizi gezdirir yedirir para lafi etmez olmasaydi oda tutumlu olurdu bende diyorum ki bigunluk misafirlik yani yeni yemek konsaydi sicacik nolurdu dunki artik yemegi mi layik gördü hojyenik de degil 8 kisiydik baya kaldi tabakta..buna üzuldum belkide yanlis anlattim cunku aceleden yazdim ya kedi kopek ac ver sokaga birakim dedim vermedi mutfagima oda karisir bende karisiyorum oda bize geldiginde bunuyapalm sunu yapalm der ben mutlu bile oluyorum bundan
Cocuklara burs vercez die ekledim cunku burda biri zengin gözun doysun yazmis yanlis yere cekilmesin dir yazdim zekatimizo herseyimizi veriyoruz bursda vercez az kaldi ko zaten gunu gelince burdan kisileri bulcam o yuzden yazdim.

Cocuklara burs vercez die ekledim cunku burda biri zengin gözun doysun yazmis yanlis yere cekilmesin dir yazdim zekatimizo herseyimizi veriyoruz bursda vercez az kaldi ko zaten gunu gelince burdan kisileri bulcam o yuzden yazdim.
Zekatı kk den bulup ta mı vereceksin
Bence zekat en yakınından başlar verilmeye
Özel mesajlar gelir belki zekat için

Dicle bunları söylemen de ayıp,onu diyoruz işte,yapılan iyilik söylenmez, sinemaya götürdük hesap ödedik burs vericez falan...Allah bilsin

Bende dunku yemegin yanina birsey yapar yeriz ama eve misafir gelmis sonucta ben yerim dundenkini, ama koymam misafirin önune birde tabaktan kalanlari asla yani arktaslar baska yonden bakip yorum yapiyor ama,dunden yemek benin icin gecerlidir ama misafir icin degil kim olursa olsun bunun israf yada dusuncesizle alakasi yok
Bende sizin gibi dusunuyorum kesinlikle ki kardesim benm mutfagima girer bende o hakki ondan aldim yani lafi olmaz bizde dedim ki kurumus yiyemeyiz hayvanlara verelim dedim kirli diyemedim utanmasn die ama herkes yanlis anladi

Güzelim bence sen kardeşine karşı baya dolmussunda tasiyorsun. Yemek falan bahane. Altı üstü bir günlük pilav sofraya koysa bile yemezsin olur biter. Kardessiniz yahu burada dert yanıp kardeşinin arkasından atacağına git söyle yüzüne o kadar mı uzaksiniz? Unutma senin bir dedin olduğunda ilk yanında olacaklar, derdine derdi gibi ortak olacak olanlar ailen, kız kardeşin olacaktır kocan değil!

Back
X