• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu cimrilik değilde nedir siz söyleyin ben mi yanlıs anliyorum ..

Bir kere konuyu anlatma şeklin çirkin. Eşim ödüyor hesapları vs. Var ki ödüyor. İlk başta dünden kalma pilav dediniz, burada insanlar tepki gösterdi tabaktan kalma dediniz. kusura bakmayın ama böyle olunca sonradan eklenen söz inandırıcı gelmiyor. Yenilediğiniz ev eşyalarını gereksiz yere yazmışsın ama nasıl unutabiliyorsun ki şikayet ettiğin şeyi yazmayı?
Yok zekat, yok burs bunlar söylenmez, yapılır. Allah bilecek kul değil.

Oncelikle tabakta kalan artiklarin tekrar misafir onune konulması yanlış. Ben de olsam midem almaz. Ama ki hic dokunulmamis olsaydi yenebilirdi bunda birsey yok. Benim de 2 hatta 3 gunluk pilav yedigim olmustur. Ne olacak ki ben bunu hic dert etmem.

Ama su an bu forumda kardesinizi cekistiriyor olusunuz gozumde sizi kuculttu. Resmen kizin dedikodusunu yapiyorsunuz. Bari tatli dille anlatsaydiniz kardesim bu pilava dun tabaktan arta kalanlar karisti gel yenisini yapalim diye teklif ettiniz mi? Oyle höt höt konusunca kardesiniz de size o sekil cevap verdi ne belli?

Kardes bu yani bilmem ki. Benim kardeslerim de evli ben bekarim ama evlerinde ne bulursam yerim. Olmadi yumurta kirariz. Varsin kac cesit yemek olmasin. Kalp kirmaya deger mi? Bilmiyorum kardes baginiz baska demek ki..

Cocuklara burs vercez die ekledim cunku burda biri zengin gözun doysun yazmis yanlis yere cekilmesin dir yazdim zekatimizo herseyimizi veriyoruz bursda vercez az kaldi ko zaten gunu gelince burdan kisileri bulcam o yuzden yazdim.

Ya sen bence soyle konun kılıtlensın dıyor kı sımdıde ben bıldıgınız zengınlerden degılım burs verıcem zekat verıcem vs . bunlar bıle kusura bakma ama sacmalık . Kısaca kendını aklamaya calısıyorsun ama yapamıyorsun . Az verıp yalvartmasın cok verıp ....

Dicle bunları söylemen de ayıp,onu diyoruz işte,yapılan iyilik söylenmez, sinemaya götürdük hesap
Zekatı kk den bulup ta mı vereceksin
Bence zekat en yakınından başlar verilmeye
Özel mesajlar gelir belki zekat için
Zekati degil zekat ailemede gidiyor kuzenlerime falan ama burs olarak tanimadigim gercekten basarili bikac ögrenciyi burda bulmayi düsunuyorum kiz ogrenci olucak ama

Kardeşiniz hakkında buraya konu açıp cimri mi ,sinemaya gittik parasını ödedik vs yazmak ne kadar ayıp. Kardeşiniz bu yahu. Eşiniz de beğenmiyorsa yemeyiversin.

İnsan kardeşi hakkında ,kardeşim cimri diye konu açar mı? Yazıklar olsun. O kız keşke sizi evinden defetse.

Back
X