Belirtiniz var miydi öğrenmeden önceBu sabah hamile olduğumu öğrendim ve testim seninki gibiydi. Umarım vardır
Her ay göğüslerim ağrır regl olmadan önce bu ay hiç regl ağrısı olmadı (çoğu hamilenin regl ağrısı oluyor). Kasıklarıma sancı giriyor, belim, sırtım ve bacaklarım ağrıyordu hala da ağrıyor bir de başım dönüyor başka bir şey yok şu anlık.Belirtiniz var miydi öğrenmeden önce
Siz de benim gibi düzensiz adet gorüyormussunuz benim de suan bu tarz bi konuda kafam karisik o yzuden siz hamile cikarsaniz daha bi umudum olucakPkoyum ben aslında 5 ay olmuştur hasta olmayali inşallah vardır canım
İnşallahBende boyle ogrenmistim umarim gebesinizdir
İnşallah canım umarım bende vardır sende olur herkes istediğine kavuşur yazicam test yaptırınca merak etme :) bende bu hafta baş dönmesi vardı hepSiz de benim gibi düzensiz adet gorüyormussunuz benim de suan bu tarz bi konuda kafam karisik o yzuden siz hamile cikarsaniz daha bi umudum olucakinsallah pozitifir ve lutfen buradan da yazin :)
Gebelik var görünüyor ama çok yeni bi de kan verin derim 2 günde 1 artış oluyor mu bakın bende biraz daha koyu öğrenmiştim ama benim 6 gün gecikmem vardıSizce gebelik olabilir mi ?
Yarın kan verim diyorum çıkar sanırım varsaGebelik var görünüyor ama çok yeni bi de kan verin derim 2 günde 1 artış oluyor mu bakın bende biraz daha koyu öğrenmiştim ama benim 6 gün gecikmem vardı
Aynen çıkar varsa umarım vardırYarın kan verim diyorum çıkar sanırım varsa
Doktoruma sordum sanmam dedi bakalımAynen çıkar varsa umarım vardır
Allah Allah adetin gecikme var mı normalde evdeki testlerde hcg hormonu geç gösterir kanda daha erken gözükür ondan demiştim de doktorun dediğine şaşırdım neyse vardır bi bildiği her halde canım benim ya o zaman sen öğrenene kadar hamileymişsin gibi davran haşlanmış yumurta folik asit falan tüket ceviz vsDoktoruma sordum sanmam dedi bakalım
Ben 5 aydır adet olmuyorum ondan demiş olabilir bilmiyorum ki canımAllah Allah adetin gecikme var mı normalde evdeki testlerde hcg hormonu geç gösterir kanda daha erken gözükür ondan demiştim de doktorun dediğine şaşırdım neyse vardır bi bildiği her halde canım benim ya o zaman sen öğrenene kadar hamileymişsin gibi davran haşlanmış yumurta folik asit falan tüket ceviz vs
VaaarrrSizce gebelik olabilir mi ?
Keşke olsa canım yaVaaarrr
Sen doktor değiştirsene canım ya muayene etti mi ultrasonla falan baktımı yahu benim oldum yerde gecikme oldum mı hemen kan alınır bence sen işini garantiye al acilde bi kan ver sonucunu buraya yaz yardımcı oluruz canım benimBen 5 aydır adet olmuyorum ondan demiş olabilir bilmiyorum ki canım
Yarın bı daha bakicam kaset testle canım çıkarsa yine yaptıracak test ben 5 aydır hiç hasta olmadım pko olduğum için ondan olma ihtimali yoktur diye yok dedi direkSen doktor değiştirsene canım ya muayene etti mi ultrasonla falan baktımı yahu benim oldum yerde gecikme oldum mı hemen kan alınır bence sen işini garantiye al acilde bi kan ver sonucunu buraya yaz yardımcı oluruz canım benim
Yine yazicam size bakınca hemen canimSen doktor değiştirsene canım ya muayene etti mi ultrasonla falan baktımı yahu benim oldum yerde gecikme oldum mı hemen kan alınır bence sen işini garantiye al acilde bi kan ver sonucunu buraya yaz yardımcı oluruz canım benim
İnşallah pozitif görürsünYarın bı daha bakicam kaset testle canım çıkarsa yine yaptıracak test ben 5 aydır hiç hasta olmadım pko olduğum için ondan olma ihtimali yoktur diye yok dedi direk
İnşallah canım yazcam sonucu sizeİnşallah pozitif görürsün
Benim de dün böyle çıktı ama adetime daha 11 12 gün var.. internette silik çizgi testin erken yapıldığına işaret olduğu yazıyor..Sizce gebelik olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?