Bu çizgi için ne diyorsunuz hanımlar

Belirtiniz var miydi öğrenmeden önce
Her ay göğüslerim ağrır regl olmadan önce bu ay hiç regl ağrısı olmadı (çoğu hamilenin regl ağrısı oluyor). Kasıklarıma sancı giriyor, belim, sırtım ve bacaklarım ağrıyordu hala da ağrıyor bir de başım dönüyor başka bir şey yok şu anlık.

Siz de benim gibi düzensiz adet gorüyormussunuz benim de suan bu tarz bi konuda kafam karisik o yzuden siz hamile cikarsaniz daha bi umudum olucak insallah pozitifir ve lutfen buradan da yazin :)
İnşallah canım umarım bende vardır sende olur herkes istediğine kavuşur yazicam test yaptırınca merak etme :) bende bu hafta baş dönmesi vardı hep

Doktoruma sordum sanmam dedi bakalım
Allah Allah adetin gecikme var mı normalde evdeki testlerde hcg hormonu geç gösterir kanda daha erken gözükür ondan demiştim de doktorun dediğine şaşırdım neyse vardır bi bildiği her halde canım benim ya o zaman sen öğrenene kadar hamileymişsin gibi davran haşlanmış yumurta folik asit falan tüket ceviz vs

Ben 5 aydır adet olmuyorum ondan demiş olabilir bilmiyorum ki canım

Ben 5 aydır adet olmuyorum ondan demiş olabilir bilmiyorum ki canım
Sen doktor değiştirsene canım ya muayene etti mi ultrasonla falan baktımı yahu benim oldum yerde gecikme oldum mı hemen kan alınır bence sen işini garantiye al acilde bi kan ver sonucunu buraya yaz yardımcı oluruz canım benim

Yarın bı daha bakicam kaset testle canım çıkarsa yine yaptıracak test ben 5 aydır hiç hasta olmadım pko olduğum için ondan olma ihtimali yoktur diye yok dedi direk

Yine yazicam size bakınca hemen canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…