BU ÇİZGİ SİLİK Mİ?

torro

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
1.868
4.593
133
Merhaba sevgili hanımlar,

Genç kızlığımdan bu yana okurum sizleri, bana da nasipmiş böyle bir konu açmak :)

Adetim 4 gün gecikince test yaptım ve elde ettiğim sonuç fotoğraftaki gibi. 2. çizgi silik bir pembe ve bu test hakkında hiç bir fikrim yok.

İçim kıpır kıpır, değerli yorumlarınızı beklerim :)

IMG_7298.webp

Ah çok teşekkürler :) Gülmekle ağlamak arasında gidip geliyorum, ne tuhaf bir hismiş! durdukça da koyulaşıyor sanki.

Ve siz, bunu paylaştığım ilk insan oldunuz :)

Genç kızlığımdan bu yana okurum sizleri, bana da nasipmiş böyle bir konu açmak :)

Adetim 4 gün gecikince test yaptım ve elde ettiğim sonuç fotoğraftaki gibi. 2. çizgi silik bir pembe ve bu test hakkında hiç bir fikrim yok.

Eki Görüntüle 2564777
Bebiş ben geldim diye bağırıyor 🙏😘

Eki Görüntüle 2564777

Canım çizgi çok net gözüküyor, maşallah :nazar: hemen bi kan testiyle teyit etmeni öneririm

Canım çizgi çok net gözüküyor, maşallah :nazar: hemen bi kan testiyle teyit etmeni öneririm

Çok çok teşekkür ederim, size de pek maşallah :) Bugün çok zor test için, araya da hafta sonu giriyor. Sanırım hiç bir pazartesiyi böyle sabırsız beklememiştim :)

Back
X