torro Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2014 1.868 4.593 133 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi torro #1 Merhaba sevgili hanımlar, Genç kızlığımdan bu yana okurum sizleri, bana da nasipmiş böyle bir konu açmak :) Adetim 4 gün gecikince test yaptım ve elde ettiğim sonuç fotoğraftaki gibi. 2. çizgi silik bir pembe ve bu test hakkında hiç bir fikrim yok. İçim kıpır kıpır, değerli yorumlarınızı beklerim :)
Merhaba sevgili hanımlar, Genç kızlığımdan bu yana okurum sizleri, bana da nasipmiş böyle bir konu açmak :) Adetim 4 gün gecikince test yaptım ve elde ettiğim sonuç fotoğraftaki gibi. 2. çizgi silik bir pembe ve bu test hakkında hiç bir fikrim yok. İçim kıpır kıpır, değerli yorumlarınızı beklerim :)
2019 mutluluk Güzel şeyler sabırdan sonra gelir sadece bekle ... Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Şubat 2019 874 2.978 68 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi torro #2 Tebrikler hamilesin
torro Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2014 1.868 4.593 133 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi torro #3 Ah çok teşekkürler :) Gülmekle ağlamak arasında gidip geliyorum, ne tuhaf bir hismiş! durdukça da koyulaşıyor sanki. Ve siz, bunu paylaştığım ilk insan oldunuz :)
Ah çok teşekkürler :) Gülmekle ağlamak arasında gidip geliyorum, ne tuhaf bir hismiş! durdukça da koyulaşıyor sanki. Ve siz, bunu paylaştığım ilk insan oldunuz :)
pembepatiler Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2019 1.330 1.938 48 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi torro #4 torro .!.: Merhaba sevgili hanımlar, Genç kızlığımdan bu yana okurum sizleri, bana da nasipmiş böyle bir konu açmak :) Adetim 4 gün gecikince test yaptım ve elde ettiğim sonuç fotoğraftaki gibi. 2. çizgi silik bir pembe ve bu test hakkında hiç bir fikrim yok. İçim kıpır kıpır, değerli yorumlarınızı beklerim :) Eki Görüntüle 2564777 Genişletmek için tıkla... Bebiş ben geldim diye bağırıyor
torro .!.: Merhaba sevgili hanımlar, Genç kızlığımdan bu yana okurum sizleri, bana da nasipmiş böyle bir konu açmak :) Adetim 4 gün gecikince test yaptım ve elde ettiğim sonuç fotoğraftaki gibi. 2. çizgi silik bir pembe ve bu test hakkında hiç bir fikrim yok. İçim kıpır kıpır, değerli yorumlarınızı beklerim :) Eki Görüntüle 2564777 Genişletmek için tıkla... Bebiş ben geldim diye bağırıyor
neiraida Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Haziran 2018 540 538 103 istanbul 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi torro #5 torro .!.: Merhaba sevgili hanımlar, Genç kızlığımdan bu yana okurum sizleri, bana da nasipmiş böyle bir konu açmak :) Adetim 4 gün gecikince test yaptım ve elde ettiğim sonuç fotoğraftaki gibi. 2. çizgi silik bir pembe ve bu test hakkında hiç bir fikrim yok. İçim kıpır kıpır, değerli yorumlarınızı beklerim :) Eki Görüntüle 2564777 Genişletmek için tıkla... Canım çizgi çok net gözüküyor, maşallah hemen bi kan testiyle teyit etmeni öneririm
torro .!.: Merhaba sevgili hanımlar, Genç kızlığımdan bu yana okurum sizleri, bana da nasipmiş böyle bir konu açmak :) Adetim 4 gün gecikince test yaptım ve elde ettiğim sonuç fotoğraftaki gibi. 2. çizgi silik bir pembe ve bu test hakkında hiç bir fikrim yok. İçim kıpır kıpır, değerli yorumlarınızı beklerim :) Eki Görüntüle 2564777 Genişletmek için tıkla... Canım çizgi çok net gözüküyor, maşallah hemen bi kan testiyle teyit etmeni öneririm
torro Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2014 1.868 4.593 133 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi torro #6 Ceyarinannesi .!.: Bebiş ben geldim diye bağırıyor Genişletmek için tıkla... Öyle mi dersiniz :) Çok teşekkür ederim :*
Ceyarinannesi .!.: Bebiş ben geldim diye bağırıyor Genişletmek için tıkla... Öyle mi dersiniz :) Çok teşekkür ederim :*
torro Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2014 1.868 4.593 133 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi torro #7 neiraida .!.: Canım çizgi çok net gözüküyor, maşallah hemen bi kan testiyle teyit etmeni öneririm Genişletmek için tıkla... Çok çok teşekkür ederim, size de pek maşallah :) Bugün çok zor test için, araya da hafta sonu giriyor. Sanırım hiç bir pazartesiyi böyle sabırsız beklememiştim :)
neiraida .!.: Canım çizgi çok net gözüküyor, maşallah hemen bi kan testiyle teyit etmeni öneririm Genişletmek için tıkla... Çok çok teşekkür ederim, size de pek maşallah :) Bugün çok zor test için, araya da hafta sonu giriyor. Sanırım hiç bir pazartesiyi böyle sabırsız beklememiştim :)
mucizelazim Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2017 804 1.047 63 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi torro #8 tahmini 4+5 haftalık :) tebrikler
torro Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2014 1.868 4.593 133 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi torro #9 mucizelazim .!.: tahmini 4+5 haftalık :) tebrikler Genişletmek için tıkla... Ben de hemen hesapladım, 4 hafta 3 gün çıkıyor :) Çok teşekkür ederim :)
mucizelazim .!.: tahmini 4+5 haftalık :) tebrikler Genişletmek için tıkla... Ben de hemen hesapladım, 4 hafta 3 gün çıkıyor :) Çok teşekkür ederim :)
torro Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2014 1.868 4.593 133 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi torro #10 mucizelazim .!.: tahmini 4+5 haftalık :) tebrikler Genişletmek için tıkla... Ve ben de sizi çook tebrik ederim :)
mucizelazim .!.: tahmini 4+5 haftalık :) tebrikler Genişletmek için tıkla... Ve ben de sizi çook tebrik ederim :)
mucizelazim Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2017 804 1.047 63 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi torro #11 torro .!.: Ve ben de sizi çook tebrik ederim :) Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim, bende bu şekilde öğrenmiştim :) sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
torro .!.: Ve ben de sizi çook tebrik ederim :) Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim, bende bu şekilde öğrenmiştim :) sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
pembepatiler Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2019 1.330 1.938 48 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi torro #12 torro .!.: Öyle mi dersiniz :) Çok teşekkür ederim :* Genişletmek için tıkla... Geçen hafta bende o çizgiyi adete aynı sizin gibi 4 gün kala aynı koyulukta gördüm Rabbim kucağa alacağınız günleri de göstersin
torro .!.: Öyle mi dersiniz :) Çok teşekkür ederim :* Genişletmek için tıkla... Geçen hafta bende o çizgiyi adete aynı sizin gibi 4 gün kala aynı koyulukta gördüm Rabbim kucağa alacağınız günleri de göstersin
torro Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2014 1.868 4.593 133 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi torro #13 Ceyarinannesi .!.: Geçen hafta bende o çizgiyi adete aynı sizin gibi 4 gün kala aynı koyulukta gördüm Rabbim kucağa alacağınız günleri de göstersin Genişletmek için tıkla... Öyle mii :) Hayırlı uğurlu olsun size de :) Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile diyelim :)
Ceyarinannesi .!.: Geçen hafta bende o çizgiyi adete aynı sizin gibi 4 gün kala aynı koyulukta gördüm Rabbim kucağa alacağınız günleri de göstersin Genişletmek için tıkla... Öyle mii :) Hayırlı uğurlu olsun size de :) Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile diyelim :)
pembepatiler Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2019 1.330 1.938 48 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi torro #14 torro .!.: Öyle mii :) Hayırlı uğurlu olsun size de :) Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile diyelim :) Genişletmek için tıkla... Amin kuzum netleşsin durumunda 2020 ağustos anneleri konusuna gel sende
torro .!.: Öyle mii :) Hayırlı uğurlu olsun size de :) Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile diyelim :) Genişletmek için tıkla... Amin kuzum netleşsin durumunda 2020 ağustos anneleri konusuna gel sende