Bu Çizgide Ne Böyle???

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
116
42
Ankara
5 buçuk aylık hamileyim daha önceki aylarda böyle bişey yoktu kahverengi bir çizgi belirmeye başladı göbeğimin altında ve üstünde çok kötü görünüyo sanki ortadan ayrılacak gibi,böyle olan varmı daha sonra geçermi bu çizgi...internetten hamile resimlerine baktım böyle bişey yok...

bende de var linea nigra deniliyor hamilelerin hemen hemen %75inde görülürmüş, doğumdan sonra kaybolur diyorlar.

bendede var.hatta vücudumun belirli yerlerinde kahverengiye dönük renk degisimleri oldu simdi tabiki iyi görünmüyor ama sonra geciyormus

ay şükürler olsun Allaha tek derdimiz bu olsunda ne zor bir süreçmiş ya inşallah çatlak oluşmaz şimdilik yok bakalım...

ya bende de cıktı.hemde belirgin bir şekilde.cok garip duruyor.sanki göbeğim 2 ye ayrılmış gibiCADIARZUsanki ameliyat çizgisi gibizemuszemus

ay iyi bir bende değilmiş bariopuyorumnanaktangeçecek olmasınada sevindim çok kötü duruyo aynen ikiye ayrılcak gibi ortadan...

bendede yok ama ilerki zamanlarda ne olur bilemem benimde tüylenme varr daha çok göbişimde bide arada böyle itiryio gibi oluyo biyere geliyo eliyorum gidiyo sizlerdede oluyomu hareketlerini hisetmeye başladıgımdan beri oluyo öncesinde yoktu doktoruma söyledim acaba kasılmamı diye ama sanmıyorum dedi bu hafta muanede herşey normaldi ama ben panik ataklı bi hamile olrak taktımı takıyorum iştee hamiellik zorr panik ataklı hamileleik iki katı zorr bebegi saglıklı olsunn gerisi önemli deegil tabikide yinedee tedirginlik hat safhalarda bende

Doğumdan sonra zamanla kayboluyor o çizgi. Kızlar yenidoğan bebeklere de bakın hepsinde o kahverengi çizgi var. Benim kızımda ve erkek yeğenimde bile var o kahverengi çizgiden. İlginç ama gerçek.

valla ben tekmelerinden başka hiç bişey hissetmiyorum annem gezinir bi yerde toplanır falan diyoda hiç birini hissetmiyorum,sende kafana fazla takma insan üstüne düştükçe daha çok sorun buluyo sağlıklı olsunlarda ayrıntıya takılma...

Doğumdan sonra zamanla kayboluyor o çizgi. Kızlar yenidoğan bebeklere de bakın hepsinde o kahverengi çizgi var. Benim kızımda ve erkek yeğenimde bile var o kahverengi çizgiden. İlginç ama gerçek.
Allahallah...peki çocuklardada zamanla kayboluyomu ben de daha önce hiç duymmaıştım....

evet yaaa o çizgi ve yer yer ciltteki koyulaşmalar insanı düşündürüyor ya böle kalırsa die bende sabırsızlıkla ne olucağını görmeyi bekliyrm inşallah kitaplarda yazıldığı gibi doğumdan sonra düzelir yoksa kendimi cıbıl görmeye dayanamıyorummm hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…