valla ben tekmelerinden başka hiç bişey hissetmiyorum annem gezinir bi yerde toplanır falan diyoda hiç birini hissetmiyorum,sende kafana fazla takma insan üstüne düştükçe daha çok sorun buluyo sağlıklı olsunlarda ayrıntıya takılma...bendede yok ama ilerki zamanlarda ne olur bilemem benimde tüylenme varr daha çok göbişimde bide arada böyle itiryio gibi oluyo biyere geliyo eliyorum gidiyo sizlerdede oluyomu hareketlerini hisetmeye başladıgımdan beri oluyo öncesinde yoktu doktoruma söyledim acaba kasılmamı diye ama sanmıyorum dedi bu hafta muanede herşey normaldi ama ben panik ataklı bi hamile olrak taktımı takıyorum iştee hamiellik zorr panik ataklı hamileleik iki katı zorr bebegi saglıklı olsunn gerisi önemli deegil tabikide yinedee tedirginlik hat safhalarda bende
Allahallah...peki çocuklardada zamanla kayboluyomu ben de daha önce hiç duymmaıştım....Doğumdan sonra zamanla kayboluyor o çizgi. Kızlar yenidoğan bebeklere de bakın hepsinde o kahverengi çizgi var. Benim kızımda ve erkek yeğenimde bile var o kahverengi çizgiden. İlginç ama gerçek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?