Bu çizgiden BEBİŞ çıkar mı dersiniz...

inşallah inşallahh...
Mevlam herkese nasip eder inşallah..
bu sefer uzunca bi zaman gizli tutmaya çalışıcam sadece burda dökerim içimi.. etrafımda fesat insan çok

bende sen kadar kalmışken öğrenmiştim canım adet tarihine ve aynı koyuluktaydı yarısı gün kan testi yaptırdım değerim 110 çıkmıştı ve şükürler olsun şimdi 20 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah..darısı tüm isteyenlere..

evet var canım tebrikler ama aklında bişi kalmasın diye kan testi de yaptır muhtelemen orada da pozitif çıkacak.benim de öyle olmuştu 1.5 ay evvel..silik çıktı ikinci çizgi var yok gibi ama vardı o çizgi..genelde geç döllenmeden olabilir o çizginin silik olması.ilk hamileliğimde adet geçtikten 6 gün sonra yaptım iki çizgi de çok kalındı..hadi bakalım hayırlısıyla doğururuz inşallah:)

keşke yatsam kalksam ve 20 haftalık hamile olsam

kan degerlerim yüksek cıksın karnımdada bebiş olsun işallah

ben 20 haftalığım ama keşke 30 haftalık olsam diyorum.
artık hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebişlerimi kucağıma almak istiyorum.

canım benim hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın.

zaman nasıl hızla geçiyor bilemezsin.geçen sene bu zamanlar bebek diye yanarken zaman geçmiyordu asıl sonra haziran ayında tuttu sonunda mucizem ama o aydan sonra nasılda hızlı aktı zaman..seninde öyle olacak canım bir bakmışsın kucağında inşallah

inaşllah inşallahh

anneme gittim.. midem yanıyo yaa dedim direk söyledigi 'hamile oolmayasın' oldu

yok anne yaa daha hastalanmama var dedim geçistirdim

Öncelikle merhaba foruma yeni katıldım

benim bir kızım var yaptığım testeki ikinci çizgi kıl kadar inceydi

bence şimdiden tebrikler :)

kızlar çok ama çok sağolun.. ümitsizdim yaptıgımda ama moralim tavan yaptı hatta sorsan kesin hamişim
kendimi o kadar motive ettim ki hmile kalmamış olsam bilşe psikolojik olarak bütün belirtilerini yaşicam

Beklenen reglime 1 gün varken yapmıştım benimde aynen böyleydi şimdi 2 aylık hamileyim :))) sende hamilesin bence...Tebrik ederim..Allah seninkinide benimkinide kucağımızda göstersin (Amin)

benim bebişimde böyle çıkmıştı. hamilesin bence ama genede bhcg yaptırmanda fayda var. allah gönlüne göre verir inşallah canım

amin canlar inşallah

şuan gelen giden yok yarında olmazsa pazartesi doktora gidicem :18:

ayyy yazılarını heyecanla baştan bi okudum ki sorma hamileyim diycen diye bekledim ama son yazı pazartesi dr gidicem di fosss oldum.
canım benim inşlllaahhhh bebişin vardır.benim testdeki çizgimde çok sönük belirsiz çıkmışdı ve hamileydim umarım seninde öyledir.inşallah inşallah inşallah hayırlısıylaa

valla acunun kutunda ne hissediyosun sorusu cınlıyo kulaklarımda
kütümda büyük çıkıcak hissediyorum bende bugün zor tuttum kendimi doktor için.. yarın pazar zaten.. pazartese vınn hemn doktor :18:

Anaaaa .. Ben testi yeni görüyorum.. Kızım delirdin mı.. Bu kutu dolu iste daha ne.. Ben benim kutunun basında yarım saat oturuyorum bembeyaz dürüyor:)) Hamdi beye baglansam belki bı amorti çıkar

Anaaaa .. Ben testi yeni görüyorum.. Kızım delirdin mı.. Bu kutu dolu iste daha ne.. Ben benim kutunun basında yarım saat oturuyorum bembeyaz dürüyor:)) Hamdi beye baglansam belki bı amorti çıkar

çizgi kalınlasır belki diye bende sabaha kadar bekledim
garantiliyim bayramı öle yapıcam

ama bu mide yanması bu sebeptense ve devam ederse yandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…