Bu çocuğun amacı ne anlayamadım...:(

Kartalice35

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
214
19
318
Selam Kızlar;
Eski eşimden aylar önce ayrıldım.Henüz resmen boşanmadım ama yakında bitecek.Boşluğa düştüm.Depresyondaydım antidepresanlarla ve zamanla büyük ölçüde iyileştim.
Son zamanlarda facebookta ilkokul arkadasım dikkatimi cekmeye basladı.Resimlerimi,paylaştıklarımı beğenirdi falan arasıra..Laf attı konusmaya basladık.Muhabbet ilerledi günlerce sabah aksam konustuk.Hoşlanmaya başladım.Bikaç gün sonra ben yıllardır seni takip ediyodum zaten kanım kaynıyodu sana hoslandığını belirten hatta hoşlanmaktanda öte olan duygularım var v.s. seyler söyledi.Benim yıllardır ilişkim oldugundan yanasamamıs.Kendisinede kağıt üstünde evli olduğumu herseyin bittiğini sadece işin mahkemeye kaldıgını söyledim.Anlayışla karşıladı.
Bebeğim canım cicim moduna girdik.Her sabah her gece mesajsız bırakmazdı.Bulutların üstünde gibiydim aşık oldum galiba diye geziniyodum oralarda.Ayrı şehirlerdeyiz henüz yüzyüze görüşmedik.Yanıma geliceğini söyledi.Görüşmeyeli 15 yıl olmustur.
Ben cok kıskanc biriyim.Facebookunu incelediğimde işi gereği cok ülkeye gittiğinden birsürü yabancı arkadasları var özellikle yabancı kızlar falan.Bende sordum 3 gün gördüğün insanların facebookunda ne işi var bidaha gorusmeyimi dusunuyosun falan diye ne bilim tanıdıgım için eklemişim senin için düzenlerim dedi.Bikaç gün sonrada konu acıldı ilkokulda bizimle aynı sınıfta olan bi kızla görüşmüş(okuldan kimseyle gorusmuyorum demişti bikaç gün oncesinde) bana muhabbet arasında sonradan söyledi,o gün niye sölemedin ben erkek arkadaslarınlasın sanmıstım dedim bozuldum ben 3 tane ilkokul değiştirdim sizin tanıstıgınızı unutmusum solemek istemesem şimdide söylemezdim bida gorusmem falan dedi.
Konusmaya başladıktan yaklaşık 15 gün sonra facebookta ilişki durumumu acıkladım.Cocuk bozuldu... yani daha cok erken değilmi neden böyle bişey yaptın anlamadım.Yüzyüze görüşseydik birbirimizi tanısaydık önce v.s. seyler söyledi evet haklıydı...bozuldum ama sonradan pişman oldum...İlişkisi oldugunu facebookundaki kızlar öğrensin,benide rahatsız edenler etmesin diye bide cok heveslendim tezcanlıyım ondan bi anda yazdım öle...Onada beni rahatsız edenler vardı,birileriyle tanıstırmaya calısanlar vardı cok sıkılmıstım bu tezcanlılıgımdan kaybediorum zaten falan dedim...cevap yazmadı 1-2 gün aramadı.sonra ben neden konusmuyosun benle diye mesaj attım aradı.Ben sana haklısın dedim ilişki durumunu kaldırdım neden beni aramadın cok enteresan değilmi bu durum falan diye bozuk attım oda yurt dısından yeni geldiği için ailemle arkadaslarımla vakit gecirdim beni gormeye gelenler oldu vaktim olmadı pek yazmak istemedim dedi.Günlük hayatta neler yapmıs onları anlattı.O gün hiç mesaj atmadı normalde butun gun mesajlasırdık.Ben mesaj attım 1-2 konustuk gerisi gelmedi gene bozuldum.Beni ihmal edince üzüzlüyorum demiştim anlastık demişti...Sabah günaydın mesajı yok bide sabahın 6 sına kadar oturmus arkadaslarıyla whatsapa girmiş kıskanclık damarım tuttu gene sabahın 6 sında whatspta kımle konustun bana mesajda atmamıssın diye trip yaptım.Cevap vermedi.Bende keyfin bilir benden bundan sonra ona gore davranırım dedim.Cevap vermedi 4 gün aramadı....bu aramadıgı süre içinde facebookta fotograf albümümü begendi.?!
İçim içimi yedi sonunda dayanamadım gene,cok üstüne geldiğimin farkındayım benle neden konusmuyosun sorun ne ne yapmaya calısıyosun dedim sorun yok canım yeni kalktım plan yapıorum dedi öglendi.(Tatilde oldugundan aile-arkadslarıyla zaman gecırıyo) Neden 4 gün aramadın beni dedim? Seni üzdüğümün farkındayım pardon dedi.cevap vermedim. 3 saat bişey yazmadı.
Tatmin olmadım aradım.Nden birdenbire belne konusmayı kestin anlam vermedim dedim cok ayrıntılı hesap sormadım 1 senedir yurt dısındaydım buaralara alısmaya calısıyorum.Sık sık arkadaslarımlayım v.s. bahaneler soyledi günlük hayatından bahsetti.Cok uzatmadım normal canım cicim kapadık....Cözemedim ben bu cocugu ya....

1. si boşanma gerçekleşmeden böyle bir şey yapmanız hata.
2. si boşanacağınızı söylediğiniz için o kişi size bir şekilde yanaşmaya çalışıyor.
Niyeti farklı olabilir.
3. sü 15 yıldır görmediğiniz adama nasıl ve neden bu kadar güvenirsiniz?

Sizinle ciddi düşünmediği ortada,siz de üstüne düşüp sıkıştırınca kaçmış o da...

1. si boşanma gerçekleşmeden böyle bir şey yapmanız hata.
2. si boşanacağınızı söylediğiniz için o kişi size bir şekilde yanaşmaya çalışıyor.
Niyeti farklı olabilir.
3. sü 15 yıldır görmediğiniz adama nasıl ve neden bu kadar güvenirsiniz?

Kesin boşanıcam yakında sorun o değil...güvenemiyorum zaten daha cok yeni sorguluyorum haliyle ne yapıyo ne ediyo diye neye nasıl tepki veriyo diye...

Selam Kızlar;
Eski eşimden aylar önce ayrıldım.Henüz resmen boşanmadım ama yakında bitecek.Boşluğa düştüm.Depresyondaydım antidepresanlarla ve zamanla büyük ölçüde iyileştim.
Son zamanlarda facebookta ilkokul arkadasım dikkatimi cekmeye basladı.Resimlerimi,paylaştıklarımı beğenirdi falan arasıra..Laf attı konusmaya basladık.Muhabbet ilerledi günlerce sabah aksam konustuk.Hoşlanmaya başladım.Bikaç gün sonra ben yıllardır seni takip ediyodum zaten kanım kaynıyodu sana hoslandığını belirten hatta hoşlanmaktanda öte olan duygularım var v.s. seyler söyledi.Benim yıllardır ilişkim oldugundan yanasamamıs.Kendisinede kağıt üstünde evli olduğumu herseyin bittiğini sadece işin mahkemeye kaldıgını söyledim.Anlayışla karşıladı.
Bebeğim canım cicim moduna girdik.Her sabah her gece mesajsız bırakmazdı.Bulutların üstünde gibiydim aşık oldum galiba diye geziniyodum ortalarda.Ayrı şehirlerdeyiz henüz yüzyüze görüşmedik.Yanıma geliceğini söyledi.Görüşmeyeli 15 yıl olmustur.
Ben cok kıskanc biriyim.Facebookunu incelediğimde işi gereği cok ülkeye gittiğinden birsürü yabancı arkadasları var özellikle yabancı kızlar falan.Bende sordum 3 gün gördüğün insanların facebookunda ne işi var bidaha gorusmeyimi dusunuyosun falan diye ne bilim tanıdıgım için eklemişim senin için düzenlerim dedi.Bikaç gün sonrada konu acıldı ilkokulda bizimle aynı sınıfta olan bi kızla görüşmüş(okuldan kimseyle gorusmuyorum demişti bikaç gün oncesinde) bana muhabbet arasında sonradan söyledi,o gün niye sölemedin ben erkek arkadaslarınlasın sanmıstım dedim bozuldum ben 3 tane ilkokul değiştirdim sizin tanıstıgınızı unutmusum solemek istemesem şimdide söylemezdim bida gorusmem falan dedi.
Konusmaya başladıktan yaklaşık 15 gün sonra facebookta ilişki durumumu acıkladım.Cocuk bozuldu... yani daha cok erken değilmi neden böyle bişey yaptın anlamadım.Yüzyüze görüşseydik birbirimizi tanısaydık önce v.s. seyler söyledi evet haklıydı...bozuldum ama sonradan pişman oldum...İlişkisi oldugunu facebookundaki kızlar öğrensin,benide rahatsız edenler etmesin diye bide cok heveslendim tezcanlıyım ondan bi anda yazdım öle...Onada beni rahatsız edenler vardı,birileriyle tanıstırmaya calısanlar vardı cok sıkılmıstım bu tezcanlılıgımdan kaybediorum zaten falan dedim...cevap yazmadı 1-2 gün aramadı.sonra ben neden konusmuyosun benle diye mesaj attım aradı.Ben sana haklısın dedim ilişki durumunu kaldırdım neden beni aramadın cok enteresan değilmi bu durum falan diye bozuk attım oda yurt dısından yeni geldiği için ailemle arkadaslarımla vakit gecirdim beni gormeye gelenler oldu vaktim olmadı pek yazmak istemedim dedi.Günlük hayatta neler yapmıs onları anlattı.O gün hiç mesaj atmadı normalde butun gun mesajlasırdık.Ben mesaj attım 1-2 konustuk gerisi gelmedi gene bozuldum.Beni ihmal edince üzüzlüyorum demiştim anlastık demişti...Sabah günaydın mesajı yok bide sabahın 6 sına kadar oturmus arkadaslarıyla whatsapa girmiş kıskanclık damarım tuttu gene sabahın 6 sında whatspta kımle konustun bana mesajda atmamıssın diye trip yaptım.Cevap vermedi.Bende keyfin bilir benden bundan sonra ona gore davranırım dedim.Cevap vermedi 4 gün aramadı....bu aramadıgı süre içinde facebookta fotograf albümümü begendi.?!
İçim içimi yedi sonunda dayanamadım gene,cok üstüne geldiğimin farkındayım benle neden konusmuyosun sorun ne? ne yapmaya calısıyosun fln dedim sorun yok canım yeni kalktım plan yapıorum dedi öglendi.(Tatilde oldugundan aile-arkadslarıyla zaman gecırıyo) Neden 4 gün aramadın beni dedim? Seni üzdüğümün farkındayım pardon dedi.cevap vermedim. 3 saat bişey yazmadı.
Tatmin olmadım aradım.Neden birdenbire benle konusmayı kestin anlam vermedim dedim cok ayrıntılı hesap sormadım uzatmadım 1 senedir yurt dısındaydım buaralara alısmaya calısıyorum.Sık sık arkadaslarımlayım v.s. bahaneler soyledi günlük hayatından bahsetti.Cok uzatmadım normal canım cicim kapadık....Cözemedim ben bu cocugu ya....Erken sahiplendiğimin farkındayım kendimi geri çektim birz ama....

Her ne kadar ayrı olsanız da resmi olarak evlisin, ve artık kocasını aldatmış birisin. Keşke bu kadar acele etmeseymişsin, nasıl olsa yakında bitecekmiş.

Evliliği en iyi evli olan insanlar anlar, evlenmeden kimse onun yükünü ve neler getirdiğini bilemez. Eğer başında eşimden boşanıyorum yazmasaydın şu anlattıklarınla seni liseli bir ergen sanırdım. Adam da sanırım bunu farketmiş olacakki elini eteğini çekmeye başlamış. Sen de daha fazla uzatma derim, şu saatten sonra attığın her adım senin gururundan eksilecektir, nihayetinde ısrarla arayan senmişsin. Adamın umrunda bile değil.

Ve ben, eşinden ayrılan bir kadının her zaman bi adımı 2 kere düşünerek atmaları gerektiği fikrindeyim, Erkek milleti afedersin açık kapı der gönlünü hoş eder seviyor zannedersin ne olduğunu sen bile anlamazsın.

bence siz biraz fazla baglanmissiniz . iliskiniz daha cok yeni ustelik gorusmemissiniz ve kendinizi sanirim boslukta hissetginiz icin baglanmissiniz

Selam Kızlar;
Bebeğim canım cicim moduna girdik.Her sabah her gece mesajsız bırakmazdı.Bulutların üstünde gibiydim aşık oldum galiba diye geziniyodum ortalarda.Ayrı şehirlerdeyiz henüz yüzyüze görüşmedik.Yanıma geliceğini söyledi.Görüşmeyeli 15 yıl olmustur.
İçim içimi yedi sonunda dayanamadım gene,cok üstüne geldiğimin farkındayım benle neden konusmuyosun sorun ne? ne yapmaya calısıyosun fln dedim sorun yok canım yeni kalktım plan yapıorum dedi öglendi.(Tatilde oldugundan aile-arkadslarıyla zaman gecırıyo) Neden 4 gün aramadın beni dedim? Seni üzdüğümün farkındayım pardon dedi.cevap vermedim. 3 saat bişey yazmadı.
Tatmin olmadım aradım.Neden birdenbire benle konusmayı kestin anlam vermedim dedim cok ayrıntılı hesap sormadım uzatmadım 1 senedir yurt dısındaydım buaralara alısmaya calısıyorum.Sık sık arkadaslarımlayım v.s. bahaneler soyledi günlük hayatından bahsetti.Cok uzatmadım normal canım cicim kapadık....Cözemedim ben bu cocugu ya....Erken sahiplendiğimin farkındayım kendimi geri çektim birz ama....

En buyuk tepki TEPKİSİZLİKTİR.

Şuan bi boşlukta olduğunuz enaz sizin kadar o da farkına varmış fırsatı değerlendirmek istemiş ama sizin üstüne çok fazla düşmeniz işin ciddiye bineceğini anladığı andada kendini geri çekmiş.Bence hiç arayıp sormayın yaptıklarınada tepki vermeyin.

Her ne kadar ayrı olsanız da resmi olarak evlisin, ve artık kocasını aldatmış birisin. Keşke bu kadar acele etmeseymişsin, nasıl olsa yakında bitecekmiş.

Evliliği en iyi evli olan insanlar anlar, evlenmeden kimse onun yükünü ve neler getirdiğini bilemez. Eğer başında eşimden boşanıyorum yazmasaydın şu anlattıklarınla seni liseli bir ergen sanırdım. Adam da sanırım bunu farketmiş olacakki elini eteğini çekmeye başlamış. Sen de daha fazla uzatma derim, şu saatten sonra attığın her adım senin gururundan eksilecektir, nihayetinde ısrarla arayan senmişsin. Adamın umrunda bile değil.

Ve ben, eşinden ayrılan bir kadının her zaman bi adımı 2 kere düşünerek atmaları gerektiği fikrindeyim, Erkek milleti afedersin açık kapı der gönlünü hoş eder seviyor zannedersin ne olduğunu sen bile anlamazsın.

aynen ben de böyle düşünüyorum.... :46: ben olsam bu saatten sonra elimi eteğimi çekerdim, arkadaş ortamı, alışmaya çalışıyorum vs bahane sen de biliyorsun ki. Ayrıca henüz resmiyette boşanmadan faceden ilişki durumu yapmak hiç hoş değil... ve bu konularda erkek önde olmalı, bırak o ısrar etsin ilişki durumunu açıkla, kıskanıyorum hayatında biri olduğunu bilsinler vs. (tabiki boşandıktan sonra)

bence bu adam seninle ciddi düşünmüyor, görüştüğü başkaları da olabilir hatta bence var. 4 gün aramamışsın ama tavşan dağa küstü misali olmuş lütfen şu saatten sonra hiç arama düşünme bile:45:

resmi olarak boşanmadan yeni bir ilişkiye başlamanız zaten yanlış bence.

bir de facebooka yazmışsınız ne ilginç hem evli hem sevgilisi var:53:

çocuk da muhtemelen biraz eğleniyim demiş bakmış sen çok ciddiye almışsın korkup kaçmış araya mesafe koymuş.

ya da olayın yanlışlığını da farketmiş olabilir niye evli bir kadınla uğraşıyım demiş de olabilir.

bence siz de daha fazla aramayın.:31:

Adamin yerinde olsam bende kacarak uzaklasirdim. Fol yok yumurta yok, iliski durumu aciklamak seni gozunde bitirmis. Hakli.. Hemde evli bi kadin olarak yapmissin bunu, laftan sozden cekinmen lazimken, sen baya baya umursamamissin facebookta herkesin bunu bilmesini.. Bu da korkutmus olabilir adami..

Bence siz şuanda boşlukta olduğunuz için sarılacak , yaslanacak bir omuz arıyorsunuz. Bu yüzden bu kişi de size , işte yok ben seni takip ettim diyerek güya "uzaktan sevdim" imajı vermek istemiş . Ve bu imaj da genellikle herkes , özellikle kadınlarda ilgi uyandırır. O yüzden bundan etkilenmişsiniz. Bence o da bundan etkileneceğinizi bilerek söylemiş.
Boşanma dönemi vs gibi dönemlet kadınların mantık bakımından zayıf, sevgi bakımından aç oldukları dönemlerdendir. O kişide bence bunları bilip bir yem attı ortaya. Siz de maalesef gelmişsiniz bu oltaya.
Şimdi de kaçan kovalanır yapıyor ki sevginiz arzunuz daha çok büyüsün. Taktik bunlar hep taktik.
Gelmeyin bu oltaya konusahibi. Bence bu adamın amacı sizden çıkar sağlamak.
4 gün aramadan duruyor ama albüm beğeniyor.
Neden biliyor musunuz ? Maksat kafa karıştırsın.
Karıştırsın ki siz düzgün tavır sergileyemeyin.
Biz kadınlar kafamız karışınca yapmamız gerekenenin tersini yaparız yanlış olanı yaparız çünkü.
Bırakın bu adamı.
Ayrıca kimseye bu kadar değer vermeyin. Bir erkeğin bu kadar üstüne gidilmez. Değer verdiğinizi çok belli ediyorsunuz. Erkek milletinin 10 tabağı varsa 9unu kıracaksın. Şımartmamak , çok verici olmamak lazım :ssz:

Selam Kızlar;
Sorduğunuz soruyla ilgisi yok belki ama belirtmeden geçemeyeceğim , resmiyette evliyken ilişki durumunuzu facebookda paylaşmanız garip, boşanma arifesindesiniz eşiniz (prosedürü bilmiyorum) bunu boşanırken kullanabilir beni aldattı diye.
Görüştüğünüz kişi hakkında okuduklarıma istinaden çok üzerine gittiğinizi ve onun ciddi ilişki modunda olmadığını söyleyebilirim.

Son düzenleme:
Acik acik adam artik gorusmek istemiyor. Facebookta album begenmis filan, boyle seylere fazla anlam yuklememek lazim. Siradan seyler bunlar.

Daha yeni tanistiginiz, ki bence en son ilkokulda gorusulen insan gayet de yeni tanisilan insandir, bir insani ne kadar cok sahiplenmissiniz, kiskancliklara, kisitlamalara baslamissiniz. Daha bosanmadan ve 15 gunluk konusmadan sonra iliski durumunu degistirmeler filan... Adamin bile hic hosuna gitmemis bu. Ne etrafinizi, ailenizi, ne kendinizi, ne adami dusunmussunuz daha bosanmamis bir insan olarak bu kadar acik ve hizli ilerlerken. Bu kadar dusuncesizce davranarak adama yapismis gibi birsey olmussunuz. Bogmussunuz o kisiyi. O da ne oluyoruz demistir. Gercekten bir kadin olarak yaptiginiz seyler cok itici. Adami da itmis ki gunlerce gorusmese umursamiyor. Bence siz de artik israri birakin. Ve biraz agir olun. Adami birakin gitsin. O belli ki arayi sogutarak uzaklasmaya calisiyor, siz de ustelemeyin. Artik gururunuzu ayaklar altina almaya basliyorsunuz gibime geliyor.

Kesin boşanıcam yakında sorun o değil...güvenemiyorum zaten daha cok yeni sorguluyorum haliyle ne yapıyo ne ediyo diye neye nasıl tepki veriyo diye...

Kesin bosanacagim demek baska bosandim demek baska sey.
Nickinizle davranislariniz uyum icinde.
Gercekten melankoliksiniz.
Biraz daha gercekci dusunup hareket edin...

Boşanmadan facebookta ilişki durumu çok büyük bir hata sizin aleyhinize mahkemede delil olabilir nasıl cesaret ettiniz burada öyle bir konu vardı anlatmak istemiyorum da eşinin facesinde görmüştü ne kadar sinirlenmiştik aynı şey sizin içinde geçerli ister kağıt üzerinde olsun ister bitmiş olsun henüz sizin nüfus kağıdınızda evli yazıyor hareketlerinizi buna göre ayarlarsanız daha az üzülürsünüz:ssz:Bence karşınızdaki çocuk bu hareketinizden ürkmüş olabilir daha boşanmamış ilişkisi yapıyor bir bayan bir an duraksardım hayırdır ne oluyor diye :53:fazla ilgi fazla sahiplenmişsiniz farkettiniz sizde bence bir geri durun ne yapacak gözlemleyin yazmayın sormayın derim yeni baştan tanışıyor gibi yapacaksınız sanırım.Bunca yıldır görmediğiniz faceden konuştuğunuz birine güvenmeyin bu kadar ilkokul arkadaşım diye babamın oğlu değil ya niyetini bilmem etmem senelerdir takip ediyordum hoşlanıyordum falan evli birine hissetmesi zaten tuhaf :112:

Boşanma psikolojisiyle üzerine fazla gitmişsiniz. Evliliğinizde yasadıklarınız, bilinaltınızdakiler hareketlenmiş.
Bence daha fazla üzerine gitmeyin ve boşanma psikolojisini anlatana kadar bişeylerin farkına varıp rahat nefes alana kadar başkalarını o konumda düşünmeyin.
Henüz cok erken ve bu durumda sarıldıgınız dallar çürük çıkarsa cok daha fazla üzülüp yıpranırsınız.
Kendinize biraz zaman verin.

Back
X