Bu çocuğun amacı ne anlayamadım...:(

Adam zaten düzgün biri olsaydı senin henüz boşanmamış olduğunu duyduğu anda iletişimi keserdi seninle. Ben yeni boşanmış kadına hemen yanaşan erkeklerden de hoşlanmam kaldı ki hala evlisin. Adamın davranışları hiç hoş değil bana göre.
Senin yaptığın düpedüz hata zaten.
Evlisin ve hiç tanımadığın biriyle nasıl facebookta ilişki durumu yaparsın akıl alır iş değil.
Ailen,arkadaş çevren hiç bir şey söylemedi mi ben olsam yerin dibine geçerdim insanların düşüncelerinden.

Boşanmadan bu tarz şeyler gerçekten hiç hoş değil.
Erkek de boşanmadığınızı biliyor ve buna göz yumuyorsa,
Ayrıca ilişki durumunu değiştirmenize bile kızıyorsa;
Bence o çocuğun niyeti niyet değil.
Kolay lokma bilmiş boşluğa düşmüş yakalayayım bari demiş bana kalırsa.
Ve üstüne düştükçe bu kadar üsteledikçe de gözünde kıymetiniz azalacak.
İyisi mi zamana bırakın.:31:

Arkadaslar herkesin yorumlarını okudum cogu kişi aynı düşüncede anladığım kadarıyla,genel bi acıklama yazıcam;
ben suan evli oldugum kişi ile hiç aynı evde yaşamadım iş sebebiyle sadece önceden nikah yapmıştık.7 ay oldu.Kağıt üstünde olmasından ibaret.gercek bi evlilik yok ortada.Yakın arkadaslarımın haricinde herkes bosandım biliyor.Evli oldugum kişiyle ortak tanıdığımız birisi benim facebookumda yok öğrenebileceği kimse yok.Boşluktayım depresyondaydım onunla moralim cok düzelmişti.Birden üstüne düşmekle sahiplenmekle hata ettiğimin farkındayım keske böyle yapmasaydım cok pişman oldum....

Back
X