• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çocuğun amacı ne benimle dalga mı geçiyor yoksa dengesizin teki mi?

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
kızlar merhaba benm daha önceki konumu okuyanlar bilir belki konuştuğum biri vardı başta çok yalvarmıştı kabul ettm geri çekildi istemiyorm dedi peki dedim şimdi yalvarmaya başladı çok pişmanım diyo tekrardan kaç kere aynı şey oldu bıktım artık dengesiz birimi bu sizce kızlar ne yapmalıyım ayrıca çevresnde çok kız arkadaşı var bu yüzden de kavga etmştk ne yapacağımı bilmiyorm ne ypamya çalışyıo bu çocuk sizce ::?

Son düzenleme:
aynı dertten bendede var bi yıllık ilişkim var 8 defa ayrılıp barıştık hep o terketti bende bunun nedenini beni seviyo ama birine bağlanmaktan korkuyo ve kaçıyo olarak algıladım yada öyle olmasını istedim bence seninkide öyledir

etrafında çok kız varsa sorun. Belki de bi kıza yazılıyordur yeşil ışık yakarsa ayrılıyordur, sıkılınca sana dönüyordur.

Böyle ilişkilerden de hayır gelmez kızlar, birazda cesur olup kendi iyiliğiniz için kalbinize taş basıp yolunuza devam edeceksiniz. :14:

ha bu arada ikizler burcu mu? :)

Son düzenleme:
etrafında çok kız varsa sorun. Belki de bi kıza yazılıyordur yeşil ışık yakarsa ayrılıyordur, sıkılınca sana dönüyordur.

Böyle ilişkilerden de hayır gelmez kızlar, birazda cesur olup kendi iyiliğiniz için kalbinize taş basıp yolunuza devam edeceksiniz. :14:

ha bu arada ikizler burcu mu? :)

sağol yorumların için evt zor olsada ayrıldım ondan hayır balık burcu

kızlar merhaba benm daha önceki konumu okuyanlar bilir belki konuştuğum biri vardı başta çok yalvarmıştı kabul ettm geri çekildi istemiyorm dedi peki dedim şimdi yalvarmaya başladı çok pişmanım diyo tekrardan kaç kere aynı şey oldu bıktım artık dengesiz birimi bu sizce kızlar ne yapmalıyım ayrıca çevresnde çok kız arkadaşı var bu yüzden de kavga etmştk ne yapacağımı bilmiyorm ne ypamya çalışyıo bu çocuk sizce ::?

Kusura bakma ama bldgn dengeszms bu cocuk. Yarn öbur gun baska konularda da boyle davranmayacagi ne malum? Yolun basndayken brak git erim ben

Kusura bakma ama bldgn dengeszms bu cocuk. Yarn öbur gun baska konularda da boyle davranmayacagi ne malum? Yolun basndayken brak git erim ben

haklısın canım öyle yaptım ama kabulleneceğini düşünmüyorum değişemez mi böyle biri acaba sevmesem hiç affetmeyeceğim ama kıyamıyorum işte iyi biri gerçekten ama bu huyu beni çok üzüyor tam buluşacaığımız gün süslendim giyindim ondan mesaj bekliyorum demesinmi bana ben istemiyorum kusura bakma diye şok geçirdim resmen ya bende bozuntuya vermedim peki sen bilirsin dedim yarım saat sonrada mesaj atmş pişman oldu galiba ama cvapp vermedim bende. beni üzmekten korkuyomş ondan böyle bişy yapmş şimdide karar vermiş ben onun için doğru kişiymişim anlamıyorum gerçekten :(

Back
X