Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz benim durumuma benziyor.:105:
üniversteye başlamışsın bence yeni bi yol çiz kendine...erkek dediğin yaptığı davranışların verdiği sözlerin akasında durmalı gerçi bunlar için yaşı küçük belki ama 7sinde neyse 70şindede o olur...yani tam çıkma kıvamındayken başka kızla çıkmış sen başkasından hoşlanmışsın..daha küçüksün önüne ne aşklar çıkacak...nacizane fikrimm
erkeklerin hayatlarında hep vardır senin gibi kızlar...
hayatları yaşarlar, yollarını bulurlar boşta kaldıklarında dönüp dolaşıp arada uğradıkları birini ellerinin altında bulundurmak isterler. ego onarıcı ilan ederler o kızları, ben onla ne zaman ilgilensem o zaten bana dönüş yapar diye düşünürler... oysaki aranıpta bulunamayan yeri doldurulamayan olmak var hayatta, bu x gibi heriflerden uzak durmak lazım, bi erkeğin sadece boşta kaldığında aradığı kız olmamak adına.
Sanırım siz onun aklının bir köşesinde kalmışsınız. Fakat yine de temkinli olmanızda yarar var. Geçmişteki yakınlığınıza istinaden onu davet ettiğinizi söyleyebilirsiniz. Fakat yalnızca ciddi niyetli bir beraberlik olacaksa bir ilişkiye başlama niyetiniz olduğunu ifade edin ve belirli bir mesafeyi hep koruyun derim. Umarım herşey gönlünüzce olur.
bu erkeklerin ne istediği bazen hiç belli olmuyor malesef![]()