bu çocuğun amacı ne :D

bepeas

Snow !
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
208
1
296
İstanbul
...........................................................

Son düzenleme:
üniversteye başlamışsın bence yeni bi yol çiz kendine...erkek dediğin yaptığı davranışların verdiği sözlerin akasında durmalı gerçi bunlar için yaşı küçük belki ama 7sinde neyse 70şindede o olur...yani tam çıkma kıvamındayken başka kızla çıkmış sen başkasından hoşlanmışsın..daha küçüksün önüne ne aşklar çıkacak...nacizane fikrimm

üniversteye başlamışsın bence yeni bi yol çiz kendine...erkek dediğin yaptığı davranışların verdiği sözlerin akasında durmalı gerçi bunlar için yaşı küçük belki ama 7sinde neyse 70şindede o olur...yani tam çıkma kıvamındayken başka kızla çıkmış sen başkasından hoşlanmışsın..daha küçüksün önüne ne aşklar çıkacak...nacizane fikrimm

Çok teşekkür ederim fikrinizi belirttiğiniz için. Mantıklı olan da bu zaten dediğiniz gibi fakat otobüse atlayıp yanıma gelirse dayanabilirmiyim bilmiyorum ama eğer gelirse direk sorarım zaten biz neyiz beni ne olarak görüyosun falan diye kaçışı yok artık ona göre kendimi ayarlarım arkadaş olacak halimiz yok bundan sonra.

erkeklerin hayatlarında hep vardır senin gibi kızlar...

hayatları yaşarlar, yollarını bulurlar boşta kaldıklarında dönüp dolaşıp arada uğradıkları birini ellerinin altında bulundurmak isterler. ego onarıcı ilan ederler o kızları, ben onla ne zaman ilgilensem o zaten bana dönüş yapar diye düşünürler... oysaki aranıpta bulunamayan yeri doldurulamayan olmak var hayatta, bu x gibi heriflerden uzak durmak lazım, bi erkeğin sadece boşta kaldığında aradığı kız olmamak adına.

erkeklerin hayatlarında hep vardır senin gibi kızlar...

hayatları yaşarlar, yollarını bulurlar boşta kaldıklarında dönüp dolaşıp arada uğradıkları birini ellerinin altında bulundurmak isterler. ego onarıcı ilan ederler o kızları, ben onla ne zaman ilgilensem o zaten bana dönüş yapar diye düşünürler... oysaki aranıpta bulunamayan yeri doldurulamayan olmak var hayatta, bu x gibi heriflerden uzak durmak lazım, bi erkeğin sadece boşta kaldığında aradığı kız olmamak adına.

evet sanırım öyle aslında böyle kız düşkünü bir tip değil dediğim o kızdan ayrıldıktan sonra ilişkisi olduğunu sanmıyorum yani ilginç bunca zaman ben ona hiç yüz vermedim çağırdı beni reddettim falan sadece insan gibi bişey yazınca cevap yazıyorum o kadar nereden o fikre kapıldıysa artık ama bi konuşalım söylicem kesinlikle ve o senin yanına geliyorum derse buyur gel derim konuşurum mesaj fln atarsa da cevap yazmıcam doğru dürüst lafı kısa kesicem falan :2:

Sanırım siz onun aklının bir köşesinde kalmışsınız. Fakat yine de temkinli olmanızda yarar var. Geçmişteki yakınlığınıza istinaden onu davet ettiğinizi söyleyebilirsiniz. Fakat yalnızca ciddi niyetli bir beraberlik olacaksa bir ilişkiye başlama niyetiniz olduğunu ifade edin ve belirli bir mesafeyi hep koruyun derim. Umarım herşey gönlünüzce olur.

Sanırım siz onun aklının bir köşesinde kalmışsınız. Fakat yine de temkinli olmanızda yarar var. Geçmişteki yakınlığınıza istinaden onu davet ettiğinizi söyleyebilirsiniz. Fakat yalnızca ciddi niyetli bir beraberlik olacaksa bir ilişkiye başlama niyetiniz olduğunu ifade edin ve belirli bir mesafeyi hep koruyun derim. Umarım herşey gönlünüzce olur.

Teşekkürler yorumunuz için eğer gelirse ki baştan koşul koyarım kesinlikle evet bana kalırsa da aklının bir köşesindeyim ve beni cepte tutmaya çalışıyor ama buna izin vermem artık ama gerçekten ikimizde yeni hayatlara başlayabilecekken bana böyle şeyler demesi kafa karıştırıcı çünkü ben onu tamamen unutmuştum artık bir şey olacağına ihtimal vermiyordum yani gerçi şimdi de bir şey olur mu olmaz mı bilmem ama taa oralardan yanına gelicem demesi enteresan sözünü tutarsa tabi.

tekrar bu konuyla ilgili yorumlarınıza ihtiyacım var çünkü aynı konuşmalar yine tekrarlandı ve baya ciddi gelme konusunda hatta beni de çağırıyor ısrarla okul falan hafifleyince biraz geleceğini söylüyor ama bu konuşmalar geçtikten sonra en az 3-4 gündür konuşmadık ve ben ona mesaj atmam asla çok istekli gözükmek istemiyorum beni ne olarak gördüğünü de anlayamıyorum sizce birdahaki konuşmamızda direk sorayım mı yoksa böyle devam etsin ne zaman ki beni görmeye gelir o zaman mı sorayım ve ne şekilde sorayım inanın çok kötü hissediyorum kendimi onu sıkmak da istemiyorum ama off :(

arkadaşlar bu konuyu tekrar aktifleştiriyorum ama bu sefer işin boyutu başka yine sevgilisi olduğundan şüpheleniyorum ve artık bir şey yapmadan duramam bunun altında kalamam intikam almam gerek ne yapabilirim sizce :2: :2:

Back
X