yaa bu kıskançlık konularına yorum yapmadan duramıyorum, aslında biliyorum hiç bişey de değişmeyecek çünkü zamanında beni uyardılar dinlemedim kendi gözleirmle gördüm

şimdi var ya bazen giydigim body den çatalım gözüküyor die kaş göz yapıyor erkek arkadaşım gözünü oyasım geliyor

o kadar tahammulsuzumm
sen ayrılmak istemiyorsun ve ona göre bir yorum bekliyorsun demek, tamam sana ayrılmadan bikaç bişey söleyim

değişmez canım o mumkun değil değişmezz, gitgide de artacaktır emin ol, ilk tavizi verdigin anda onun eline bütün yetkileri verdin çünkü

çok seviyorsundur mutlaka, buraki arkadaşlarımızın pek çoğu da çok sevdikleri için hayatlarının bi kısmında böle bişeyi yaşaışlardır tahminimce benim yaşadıgım gibi

bi süre sonra öyle bir hale gelecek ki otobuste yanındaki koltuga erkek oturmuş olsa aman tanrıımmm neden oturttun neden o oturunca kalkmadın sözünü duyacaksın, şimdi olmaz diyosun ya olacak hiç merak etmeee
aynı sınıfta okudugun arkadaşın senden bant istese bunu sevgiline rapor etmen gerekecek çünkü isteyecek.. benm manyak büfeye gitsen haber ver diyordu, ne salakmışım bende veriyordum :44: şuurum kayıpmış zaar, babam sorman bana şeylerin hesabını sevgilim de kimmişş ama akıl şimdi geliyor başa tabi
ayrılmak istemiyorsan çok seviyorsan ya o gardrobu atıp yenilerini onun istedigi gibi ( kendi zevikini unut, artk öle bişey yok, sadece onun zevki onun istekleri var ) döşeyeceksin. facebook tan erkekleri sileceksin ( tavsiyem seni aradıgında bulmamaları şeklinde face ini de ayarla, sildiklerin geri ekleyince de sorun oluyor çünkü ) ve o insan hayatındayken asla yanına yamacına bulunsugun odaya hatta evine bir erkek yaklaştırmayacaksın ( ben bi kere 17 yaşındaki kuzenim kumsalda dizime yattı die kavga etmiştim kendisiyle, sende hazırla yavaştan ) bunları kabullenmekten başka çare yok
he ama diyosan ki yok arkadaş ben onun zevklerinden daha önemliyim, kendi benligimi çok sevdigim o adam için bile kaybedemem, o zaman ayrılacaksın, kendine yeni bir hayat yolu çizeceksin. ve bir gün yeniden birini sevdiginde ve o kişi kıskanç bir insan olmadıgında ohhh be dünya varmış diyeceksin

karar senin canım

Allah yardımcın olsun