• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Çocuk Beni Delirtecek

Benim eski eşim de böyleydi..Bırak başka erkekleri, babamı kıskanıyordu..Koca adamdı, ergen de değildi hani..1 senemi kabusa çevirdi benim..Sonra kendi kendine düzeldi nasıl olduysa:44:

Baş belası tatlı bir sevgilim var. Ama çocuk çok kıskanç normal bi seviyede değil, beni çıldırtacak seviyede. Yok neymiş facebookumdaki bütün erkekleri silecekmişim, yok bütün kıyafetlerimi çöpe atacakmışım yenilerini alacakmışım. :ssz::ssz: Ve daha neler neler.. Konuşsam anlamıyor, hemen suratını düşürüyo bana saatlerce konusmuyor trip atıyo :37: Hayattan soğuttu yemin ederimm :5::5: Napacağım ben bununla? :5:

Hemen hemen herkes kıskanılmak ister ama bu ne böyle iyice abartmış sevgilin.
Hem buna ben kıskançlık demem, bu psikolojik bir hastalık ,saplantı benim için... Çok katı kuralları, baskıları var sevgilinin. Yerinde olsam restimi çekerim. Arkadaşımın başında da var böylesi , kızı ağlatıp duruyor. Kız da sesini çıkaramıyor.
Baştan ipleri eline verirsen gider böyle... Konuş açık açık.

Yaşın kaç bilmiyorum ama 15-19 arasındasın o belli ;)
Benimde 2 yıllık sevgilim çok kıskançtı çok maçoydu.
Konularımı oku bak anlarsın canım.
Öyle böyle değil.
Ben deli gibi severdim o ben kadar değildi.
Bana s.. git dediği halde gitmicek kadar seviyordum ki bırak bu sözleri cümleleri diyeyim.
Hayatta diyemezdim.
O cesaretim yoktu.
Derimde gider benden ALLAH muhafaza naparım sonra derdim.
Seni bu yüzden kınamıyorum o yüzden.
Bi gün yeter artık dedim bıktım çok sıkıyosun dedim ayrıldım.
Eminim bu lafları diyemiceksin bende diyemezdim.
Ama bi an geldi dedim.
O köpek gibi pişman oldu her gün geldi kapıma.
Hep görüşmek düzelmek istedi
Ben istemedim.
Yalvardı istemedim ama seviyodum hala fakat mantığım devreye girmişti.
Seni istemiyorum diye yüzüne haykırdım.
Seviyorum ama istemiyorum dedim.
2 ay falan ayrıydık.
Yeminler falan etti baya.
Dönmedim.
Sonra barıştık çok şükür şuan iyiyiz :)
O eski hali yok yapılmasını istemediklerimiz var evet ama o kadar baskı yok.
ALLAHıma bin şükür.
MaşALLAH..

Darısı başına canım.

Kısmetindeki oysa inşALLAH çok iyi bi şekilde düzelir.
Ama değilsede inşALLAH sen üzülmeden hayırlısıyla biter. Ama sen üzülmeden :)
Hakkında hayırlısı :)

Son düzenleme:
SİZİN DE TAHMİN ETTİĞİNİZ GİBİ ARTIK İYİCE COZUTTU DAHA KÜÇÜK ŞEYLERDEN KAVGA ÇIKARMAYA BAŞLADI. HERGÜN KÜÇÜK ŞEYLERDEN TARTIŞIYODUK DA ARTIK İYİCE KAFAYI YEDİ BU BANA MSJ ATMIŞ BEN 6 7 DAKİKA SONRA GÖRDÜM BEN DİYO MSJLARI 2 3 DAKİKADA ATIYOM NEDEN TLFNA BAKMIYOSUN DİYO BAĞIRDI ÇAĞIRDI S*LAK :47::47::47:
AYRILMAK İÇİN GEÇ BİLE KALDIM, ŞU AN NASIL KONUŞSAM NE DESEM DE BİTİRSEM ONU DÜŞÜNÜYORUM .. :ssz::26::26:

Bi çözümü yok bunun ayni türü bendr vardi bunun 3yil sürdü yenj ayrıldık hayatımı okadar kisitladiki ne arkadaş ortamim kaldı nede sosyalligim bi süre sonra insan hic mutlu hissetmyor kendini bence sevyrum felan deme smdi byle dysun zaman gectkce şu kadar zamanin hatrina ayrilmayim emek verdk dysun kendi mutsuzlugynla kalysun ve hayatinin en güzel yillari gidiyor huylu huyundan vazgecmez tek çözüm ayrılık

bi çözümü yok bunun ayni türü bendr vardi bunun 3yil sürdü yenj ayrıldık hayatımı okadar kisitladiki ne arkadaş ortamim kaldı nede sosyalligim bi süre sonra insan hic mutlu hissetmyor kendini bence sevyrum felan deme smdi byle dysun zaman gectkce şu kadar zamanin hatrina ayrilmayim emek verdk dysun kendi mutsuzlugynla kalysun ve hayatinin en güzel yillari gidiyor huylu huyundan vazgecmez tek çözüm ayrılık

ayrıldım zaten artık ve çok kötüyüm şu an :43::43:

Back
X