Bu çocuk hakkında ne düşünmeliyim?

Aa evet bu ayrıntıyı kaçırmışım sahiden... Yani düşününce asıl irrite edici belki de budur. Bilemiyorum içime sinmeyen bir sey var onu anlayamadım da muhtemelen durum bu herkesle yakınlık kurma çabası olması...

Yani sessiz bir tip ve benimle konuşmak ya da buluşmakta hoş gelmiştir. Fakat durum bu değil de çok kişiyi eklemiş olması flört etme çabam olmadığından çok da karışamam da listesinde yarısı kiz olunca ve sürekli birilerini eklendiğini görünce bi garipsedim. Benimle ilgili amacını da anlamadım. Evlilikten de bahsediyor ara ara kendinden bahsederken. Aynı zamanda yukarıda bir kullanıcı yazmış nefes alsın yeter der gibi insanlari eklemesi sanırım asıl irrite edici olan.

Evet yazdıklarımıza katılıyorum ciddi ve özellikle benden bir adım yok.. biraz daha gözlem yapıyorum diyebilirim. Asıl mesele ise sanırım yukarıda birinin yazdığı gibi herkesi seçmeden eklemesi nefes alsın yeter tavrı mi var diye düşündürdü. Bu tavır pek hoş degil. Bir de mesajlarda ve reelde biraz farklı. Rebelde daha sessiz evlilik isteyen kendi halindeyken mesajlarda daha ilgili hatta biraz daha bilmiş geliyor bana. Anlam veremiyorum sanırım.

Benim yakin arkadasim erkek o da boyle. Iyi cocuk akilli sessiz ama kizlari surekli ekliyor ve anlatiyor bize de suna soyle dedim suma boyle. Surekli her kiza evlilikle ilgili seyler sakalarda yapiyor en sonunda bi kiz vurcak beni diyor
Her kisi bir olmaz ama bu tipi arkadasima biraz benzettim iyidir hostur eglencelidir ama bence herkese ayni muamele yaptigini unutmadan ilerleyin bence

Klavye başında hepimiz biraz daha delikanlı oluyoruz galiba :) Biraz daha gözlemleyin bence, nefes alsın yeter kafasındaysa açık verir bir yerden, anlarsınız illa ki.

Hahah güldüm. Bence çoğu erkek de böyle zaten.. Genelleme sevmem ama biraz açık durum. Bu arada hoş sohbet değil de daha çok yardim etmeye çalıştığını benim yanimda olduğunu göstermeye çalışan bir tip. Öyle kapıldığım da yok. Fiziki olarak pek hoş bulmuyorum daha doğrusu benim tarzım değil ve kendisi de biliyor zaten de ilgili davranmaya devam ediyor. Ben gözlemlemeye devam edeyim en iyisi

Hahah

Klavye başında hepimiz biraz daha delikanlı oluyoruz galiba :) Biraz daha gözlemleyin bence, nefes alsın yeter kafasındaysa açık verir bir yerden, anlarsınız illa ki.
Evet bence de duruma göre hareket edeyim. Ama şunu merak ettim. Bana ilgili davranınca ben fiziki olarak çok da hoş bulmadığımi daha doğrusu ilgilimi çekmediğini altan dedim ve anladi. Ona rağmen ilgisi devam etti. Bu neyi gösterir bilemedim. Bir de asker polis olunca biraz önyargı oluşuyor benim kafamda da öyle oldu sanırım.

Aranıyor.

Derin düşünmen şart mı bu kadar?
Sen de baskalarını takip et sen de konuş..
O nasıl rahatsa sen de oyle ol fazla anlamlar yüklemeye gerek var mı baska sehirdeki insta dan yazan birine?

Hep aynı ilden tanıöadığonk

internet üzerinden görüşmeye karşıyım.orda herkes iyi birine benziyor zaten.bir de bir sürü kız var diyorsunuz.silin gitsin

Senin dışında onlarla da görüşüp buluşuyordur..insan hiç tanımadığı bağlantısı olmadığı birilerini neden ekler onuda anlamış değilim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…