Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor:/

asi_melekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
81
0
36
İstanbul
Ablalarım arkadaşlarım size durumumu anlatmak istiyorum bana fikir verin azcık.

Şimdi ben okuldan bi çocukla bakışıyodum.Ama ne bakışmakk :16: Hatta benim dikkatimi kendisi çekmişti sınıfta oturuyordum.o da bizim sınıfta askıdan montunu alıp kapıdan çıkana kadar gözlerimin içine kilitlenmişti o zaman dedim bu çocuk bana farklı bakıyor diye.Zaten o öyle bakmadan önce ben onun farkına varmamıştım.Benm dikkatimi çekmek için öyle baktı demek ki. :26:

Neyse sonra nerde karşılaşsak bakışmaya başladık.Benm olduğum ortamda başka bir kız olsun olmasın kimseye bakmıyo.arkadaşların içinde bile benim gözlerimin içine bakıyor ben kaçırana kadar da gözlerini benden ayırmıyor.Neyse biz böyle baya bakıştık. Ve benim olduğu yerlere gelmeye çalıştığının da farkındayım.Devamlı karşılaşıyoruz ve yanımdan geçerken dikkatli bi şekilde yine gözlerime bakıyor. :17: Hatta o kadar dikkat çekici ki arkadaşlarım bile bu çouk seni kesiyor dediler.Her neyse bir gün sınıfta oturuyoruz arakdaşlar falan makara yapıyoruz.Bu arada bizim sınıftakilerle de arası iyidir.beraber takılırlar.Arkada bizim mekanda takılıyoruz o da geldi ayakta duruyo öyle muhabbet fln.Ama çok çekingen görmelisiniz.bana karşı sanırım.normalde çok eğlenceli diyorlar.Neyse o gün gülerken arkadaşlarla bir baktım ona gözlerimin içine bakıyor yine.bende bu sefer bi cesaret dedim ve ayırmadım gözlerimi.Ve gülümseyerek baktım.O da gülümsedi ondan sonra bakışmalarımız hep gülümseyerekti.
Yani resmen senden hoşlanıyorum anla artık dedim gülümseyerek.Okuldan çıktık yollarımızın ayrıldığı yerde son kez arkamı döndüm bi baktım o da arkasını dönmüş bana bakıyor.gülümsedim o da gülümsedi.

Eve geldim bi baktım beni facede eklemişşş
:) :52:

Sonraa 2 hafta listemde ekli durdu hiçbirşey yazmadı okulda bakışmalar devam etti tabi.Sonra okullar kapandı ertesi gün bana merhaba yazdı :16: neyse konuştuk biraz bana bi ara buluşalım mı daha iyi tanışmış oluruz hem dedi olur falan dedim tatlı bi konuşmaydı.

Daha sonra 5 gün online göremedim onu hatta triplere girdim ölüyodum :D 5 gün sonra telefondan girmiş faceye nasılsın dedi konştuk biraz fazla giremediğini söyledi telefon numaramı istedi.bende verdim biraz daha konştuk.2 gün sonra gece mesaj atmış bende uyumuştum görmedim.Sabah mesaj attım kusura bakma gibisinden.

Önemli değil canım.Nabıyosun dedi.Canım dedii :52: :16: Neyse konuştuk fln ertesi günde ben günaydın mesajı attım konuştuk yine. Ama konşma bittikten sonra hiç mesaj atmıyor.Kısa sürüyor konuşmalar.Bugünde hiç mesaj atmadı :/

Sizce hoşlanıyor mu benden.Durum nedir yani :/ ??

kardeşimin ilişklilerine benziyo :) Kaç yaşındasınız acaba

Yorumum: eften puften konularla buraya konu acma bence. Bunu bir arkadasina anlatabilirdin veya buraya yazmanada gerek yokmus.Bende gercekten bir dert var sanip tum yaziyi okudum.

Son düzenleme:
herkes istediği konuyu yazmakta özgürdür! kimse buna karışamaz.. illa dert olması için şiddet görmesi, aldatılması, taciz edilmesi falan mı lazım yani! oturun kriter yazın o zaman.... 17 yaşındaki biri demek ki bunu dert edinmiş... ne olabilirdi? taş çatlasa aşk hikayelerimiz/dertlerimiz bölümüne açılabilirdi...

yorumuma gelince sevgili kardeşim, evet o çocuk senden hoşlanıyor. ve uzun mesajlaşamama sebebiniz de utangaçlığı zaten. kaldı ki sırf merhaba yazabilmesi için okulların kapanmasını beklemiş.. biraz daha iyi tanıdıkça, yüz yüze görüşmeler yapılmaya başlandıkça emin ol konuşmalarınız daha ilerleyecek.. yapısal yani sorun etme :31:

Bunu bize değil de sizin bakışmalarınıza şahit olan arkadaşlarına sorsan bence daha sağlıklı cevap almış olursun canım:40:

herkes istediği konuyu yazmakta özgürdür! kimse buna karışamaz.. illa dert olması için şiddet görmesi, aldatılması, taciz edilmesi falan mı lazım yani! oturun kriter yazın o zaman.... 17 yaşındaki biri demek ki bunu dert edinmiş... ne olabilirdi? taş çatlasa aşk hikayelerimiz/dertlerimiz bölümüne açılabilirdi...

yorumuma gelince sevgili kardeşim, evet o çocuk senden hoşlanıyor. ve uzun mesajlaşamama sebebiniz de utangaçlığı zaten. kaldı ki sırf merhaba yazabilmesi için okulların kapanmasını beklemiş.. biraz daha iyi tanıdıkça, yüz yüze görüşmeler yapılmaya başlandıkça emin ol konuşmalarınız daha ilerleyecek.. yapısal yani sorun etme :31:

bastan sona aynen katiliyorum...:42:

O degilde baslikta lutfen okuyun diyerek atmis,gercekten burasi dert kosesi ask sevgili erkek arkadas kosesi mi ne var oraya yazabilirdi. Forum kirliligi denen birseyde var ben herkesin konu acarken sahsen duyarli davranmasini ve nereye konu actigina dikkat etmesini isterim.Sonucta hepimiz vakit ayirip okuyoruz ama biraz insanlarin ayirdigi vakite degmeli. Konuyu gerektigi yere acabilirdi umarim konusu ait oldugu yere tasinir.Kusura bakmayin ama madem konu acmakta ozgur bende yorum yapmakta ozgurum.Benim yorumumda bu yonde.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim.:) Nasıl davranmalıyım çok kararsızım?Desteğiniz içinde çok teşekkürler:):16:

Diğer ters yorum yapanlardan da özür dilerim ama bende sevdicegime katılıyorum.Özgürdür herkes.

Çok teşekkür ederim.:) Nasıl davranmalıyım çok kararsızım?Desteğiniz içinde çok teşekkürler:):16:

Diğer ters yorum yapanlardan da özür dilerim ama bende sevdicegime katılıyorum.Özgürdür herkes.

yahu herkesin derdi kendine ne var yani
kk'da kimseye dert beğendiremiyoruz, kafamız kopmalı illa dert olabilmesi için. :44:

tatlı kardeşim senden hoşlandığı çok açık bence konuşmaya yorum yapmaya bile hacet yok.
sen kendine dikkat et duygularını doğru tanımla yeter :34:

yahu herkesin derdi kendine ne var yani
kk'da kimseye dert beğendiremiyoruz, kafamız kopmalı illa dert olabilmesi için. :44:

tatlı kardeşim senden hoşlandığı çok açık bence konuşmaya yorum yapmaya bile hacet yok.
sen kendine dikkat et duygularını doğru tanımla yeter :34:

Çok teşekkür ederim çok şekersiniz :16:
Bende hoşlanıyorum ondan.Önceleri gizliyordum arkadaşlarımdan ama onunla mutlu olabileceğimi düşünüyorum.Arkadaşları da onu övüp duruyor.İyi güvenilir birisi diyolar.Kızlar da çok yakıştığımızı da söylüyorlar:) Önemli olan görünüş değiltabiki ama her yönden onu beğeniyorum.
Sadece mesajlaşmaların kısa sürmesi pek mesaj atmaması şüpheye düşmeme neden oldu.
Okul açılınca nasıl davranıcam hiç bilmiyorum.Ay ben heyecan yaparım ki görünce :26:

``Bir derdim var : (

Aşağıda "Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı" kategorisinde "Bir derdim var : (" forumundaki konuların listesini görebilirsiniz.
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.``

dert begenmeyen arkadaslar okusun...:34:

O degilde baslikta lutfen okuyun diyerek atmis,gercekten burasi dert kosesi ask sevgili erkek arkadas kosesi mi ne var oraya yazabilirdi. Forum kirliligi denen birseyde var ben herkesin konu acarken sahsen duyarli davranmasini ve nereye konu actigina dikkat etmesini isterim.Sonucta hepimiz vakit ayirip okuyoruz ama biraz insanlarin ayirdigi vakite degmeli. Konuyu gerektigi yere acabilirdi umarim konusu ait oldugu yere tasinir.Kusura bakmayin ama madem konu acmakta ozgur bende yorum yapmakta ozgurum.Benim yorumumda bu yonde.

Bu köşe zaten aşktan erkek arkadaştan çekilenle dolup taşıyor sizin konuya önem vermeniz için arkadaşın evli olması ? yaşının büyük olması ? yada etik olmayan şeyler yaşamasımı gerekiyor pek anlayamadım. Tabi buda benim yorumum :):)

Tatlım daha bazı şeyler yeni yeni başlamak üzere olduğu için böyledir biraz daha zaman geçsin daha iyi duruma gelirsiniz die düşünüyorum .. =)

Bu köşe zaten aşktan erkek arkadaştan çekilenle dolup taşıyor sizin konuya önem vermeniz için arkadaşın evli olması ? yaşının büyük olması ? yada etik olmayan şeyler yaşamasımı gerekiyor pek anlayamadım. Tabi buda benim yorumum :):)

Tatlım daha bazı şeyler yeni yeni başlamak üzere olduğu için böyledir biraz daha zaman geçsin daha iyi duruma gelirsiniz die düşünüyorum .. =)

Umarım öyle olur.Onunla aramızda birşeyler geçmesini o kadar istiyorum ki. :17:

Aşağıda "Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı" kategorisinde "Bir derdim var : (" forumundaki konuların listesini görebilirsiniz.
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.``

:46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:

Çok teşekkür ederim çok şekersiniz :16:
Bende hoşlanıyorum ondan.Önceleri gizliyordum arkadaşlarımdan ama onunla mutlu olabileceğimi düşünüyorum.Arkadaşları da onu övüp duruyor.İyi güvenilir birisi diyolar.Kızlar da çok yakıştığımızı da söylüyorlar:) Önemli olan görünüş değiltabiki ama her yönden onu beğeniyorum.
Sadece mesajlaşmaların kısa sürmesi pek mesaj atmaması şüpheye düşmeme neden oldu.
Okul açılınca nasıl davranıcam hiç bilmiyorum.Ay ben heyecan yaparım ki görünce :26:

teşekkürler
17 yaş çok güzel bir yaş. herşeyin en saf halini düşünür insan o yaşlarda
mesaj atar atamaz artık o kişinin kendi iç dünyasıyla ve karakteriyle alakalı, zamanla anlar tanırsın zaten huylarını filan
hem hızlıca olup çarçabuk tükeneceğine yavaş yavaş olsun sağlam olsun dert etme
okul açılınca da o'nun tepkilerine göre ayarlarsın kendini
bir genç kız olarak kendine sahip çık, kendini yıpratma yeter
o beden o kafa daha uzun yıllar lazım olacak sana

Canım yaşlarımız hemen hemen birbirine yakın :)) Böyle içinin kıpır kıpır olduğunu tahmin ediyorum. Eğer beni bir arkadaşın gibi görürsen bence zamana bırak herşeyii , konuşmaya çalış sende hep ondan bekleme tabiki usulüyle bazen ilk mesajı sen at onu tanımaya çalış o sırada o da seni tanımış olur . Okulların açılmasına az kaldı o zaman ki tavırlarını incele . Baktın ki herşey kafana yatıyorr bıraak aşka kollarını :1: İnşallah güzel bir birliktelik olur ama aceleye gerek yoook . En güzel de o ilk bakışmalardır zatennn :31::2:

iyi de siz konuyla alakalı bir yorum yapmamışsınız ki?! siz sadece açılan konunun gereksiz olduğunu yazmışsınız. madem öyle açın bir topik aşk meşk olaylarının burada yazılmasından memnun olmadığınızı yazın destek verenlerle fikir paylaşın çoğalın vs. anafikri de "tweety_yteewt arkadaş yazmış zaten...:34:

teşekkür ederi tatlım :54: sen sadece şuana kadar nasıl olduysan o şekilde davran.. kendin ol.. ne kendini tamamen geri çek, ne de kendini olduğu gibi kaptır. sadece tek sorun utangaç yapılı insanların açılması için bir ele ihtiyaçları vardır. :34:

NOKTA "." :1::1::46::46::46::46::46:

teşekkürler
17 yaş çok güzel bir yaş. herşeyin en saf halini düşünür insan o yaşlarda
mesaj atar atamaz artık o kişinin kendi iç dünyasıyla ve karakteriyle alakalı, zamanla anlar tanırsın zaten huylarını filan
hem hızlıca olup çarçabuk tükeneceğine yavaş yavaş olsun sağlam olsun dert etme
okul açılınca da o'nun tepkilerine göre ayarlarsın kendini
bir genç kız olarak kendine sahip çık, kendini yıpratma yeter
o beden o kafa daha uzun yıllar lazım olacak sana

Haklısınız.Yavaş yavaş ve sağlam olur bu da umarım.Herşeyi toz pembe görebilcek bi dönemdeyiz malesef :) Ama dediğiniz gbi kendime sahip çıkıyorum herkesle aramda olması gerktiği gibi mesafeli veya yakın tavırlarla yaklaşıyorum.Sonuçta kızız.Tavrımız ortaya koyuyor bizi :)

Back
X