Selamlar hanımlar...
Başlıkta da yazdığım gibi her konuda aşırı derecede kaygılıyım..Ama ne terapiye gidecek vaktim var nede ilaç kullanmaya müsait bir işim...
Gelelim şimdiki kaygı sebebime...
Kızım üni.son sınıf öğrencisi ve birkaç ay sonra mezun olacak nasipse.. 20 yaşına girecek birkaç haftaya..
birkaç gün önce okulun bir tatil organize ettiğini bununla ilgili kayıt yaptırıp kapora verdiğini söyledi...birkaç günlük Bodrum'da otel tatili...karşı çıkamadım tmm dedim.esimde kızım arkadaşlarınla gidersen bizimle gelmezsin bizde karimla başbaşa gideriz sen evde kediye bakarsın sonra bize bozulma,tercih yap dedi ..
yok ben arkadaşlarım la gideceğim siz annemle başbaşa gidin dedi..Normalde kıskanır bizi asla yanlız bile bırakmak istemez heleki başbaşa tatile gitmemiz onun için asla kabul edilemez bir durumdur

(Arkadaşlarını tanimiyorum bu arada gerçi okul gezisi gibi genelde öğrenciler olacak)
Bu akşamda eşim kızım gitmesen olmazmi bizimle gel falan dedi yok baba gideceğim ben deyince oda kırmak istemedi hiç gönlü yok eşimin de
Yarın aksam gidecek..
Ama ben bu dört gün kafayı kesin yiyeceğim şimdiden carpintim başladı
Ya kaza olursa ya deprem olursa ya başına kötü bir olay gelirde psikolojisi bozulursa ya beraber kalacağı arkadaşlarıyla sorun yasarsa..ya alkolü fazla kaçırıp kendini kaybederse(babasıyla içerler tatillerde babası onun sarhoslugunu çeker hatta en son başında beklemisti midesi falan bulanır diye ayakları kumluydu ayaklarını yikamisti eşim ,öyle yatirmisti yatağa bebekken yaptığı gibi) güzel bir baba kız ilişkileri var ..kızım tek çocuk ...
Şimdi babası olmadan sarhoş olursa perişan olacağı kesin..içme diye uyardım ama sanmam dinleyecegini,neyse...Kısacası
Çok korkuyorum aklım hiç başımda değil migrenim tuttu gerginlikten
Eşime dedim sende git en azından kendi aracımızla kendin götürürsun gözümüz arkada kalmaz falan.. kabul etmedi ergenlerin içinde ne yapayım ben dedi bende çalışıyorum izin almam imkansız..
Kızım baba sende gel dedi yok kızım ben gelemem ama sende gitme boşver dedi ...baktık üzülüyor ısrar etmedik.. varmı kızımı arkadaşlarıyla birlikte tatile gönderen tecrübelerinizi paylasirmisiniz
Ne yapayım ben şimdi bu dört gün nasıl geçecek bı akıl verin ne olur