Bu çocuk ne Zaman düzelicek :((

Hata sizde. Sevgi baska simartmak ve ipleri kucucuk bir cocugun eline vermek baska. Karsinizda zekasiyla kocaman anne ve babasini yonlendirebilen bir cocuk var. Sizin kiyamamanizi kullaniyor. Cocugun gelecegi icin bazen acimasiz olabilmelisiniz. Tablet yok dediyseniz o laftan sonra kalksa da eve gidilecek ve tablet verilmeyecek. Cocuk bu kararliligi anlayinca bir sure sonra sizin kararlariniza saygi duymaya baslayacak. Ama yarim saat uyuma numarasi yapan cocuga dil dokulmez. Neyse x uyumak istiyor sanirim hayatim o zaman biz gidip pizzamizi yiyelim onu zorlamayalim o da arabada uyusun diyebilirdiniz. Yani bu numaralar size sokmesin :) size de yazik.

Evet izledim hıçkırıklara boğuldum ama inanın sabır bitiyor bazen (

Ağzına sağlık vallahi öyle ama anlatamıyorumki babasına psikologlada görüştürdüm anlamıyo

Yok uyku saati değildi trafikte uyuya kaldı bazen sabrım bitiyor okuldada hep ayakta dolaşıyor (

Hım sizin derdınız oğlunuz deılmış ki kocanız mış
Çocuğu ılaç içecek duruma getirmesi çok acı. Çocuk eğitimiy le ilgili kitap alın okusun
bu yasta benim babam simartsa beni bende simarrim valla niye yapmayim :)

Zor gerçekten bu çocuklar için özel eğitim uzmanları var psikiyatri falan değil ilaçla çözüm mü olur minicik çocuğa yapmayın ya Allah aşkına. Düzenli getirin götürün çocuğu

Evet fazla koruyucuyum okula gidiyor okulda başladı zaten problemler 30dk verdik uyanmıyor bekledik zaten uyanık ama bazen çok inatçı oluyor

Zaten ben aynen o dediğimi yapıyorum ama babası anlamıyor gerçekten anlamıyor ben olsam eve götürürdüm ama vazgeçen babası benim birtane çocuğum var diyor

Zor gerçekten bu çocuklar için özel eğitim uzmanları var psikiyatri falan değil ilaçla çözüm mü olur minicik çocuğa yapmayın ya Allah aşkına. Düzenli getirin götürün çocuğu
Gidiyor zaten bakın bu ilaç bitkisel eğer zamanında tedavi olmazsa ileride başka sorunlarla büyüyor bu rahatsızlık.ben çok araştırdım zaten hayır yapma demek çocuğa daha büyük zarar veriyor zaten

Evet kendi haline bırakıyorum Ozaman iyi oluyor.Allah yardımcınız olsun sizinde bizimde

Teste sokmadım öyle problemimiz yok ama tamam çok teşekkürler araştırıcam

Evet bugün sınır koydum tablette haftada bir okadar.ilaç kullanma sebebi çok utanıyor sosyal fobisi var ben doktora güvenmeliyim zaten bitkisel yoksa ileride başka sorunlar yaşayacağımı söyledi özel eğitim öğretmenide söyledi denemem gerektiğini

Okul başladığından beri yapmıyoruz biliyormusunuz bugün aklıma geldi oyun oynayayım hafta sonu hariç bişey yapmıyorum.telefonuda artık kenara koyucam çocuğumla daha fazla vakit geçirilen.babası hiç oynamıyor desem yeridir.kaç defa konuştum anlamıyor maç yapın parka gidin diyorum yok tablette maç yapıyor sırf onun bu hareketleri yüzünden 2.çocuğu düşünmüyorum.ilgisiz diyemem ama vakit kesinlikle geçirmiyor ne masal okur ne yemek yedirir herşey benim üstümde

Aynen öyle ama şımartmak başka sevmek başka her dediğini yapmak sevmek değil sevmek ilgilenmektir her şeyiyle ben çalışıyorum eve geliyim alıyım telefonu oh ne güzel çocuğuda bi iki kucağıma alıyım seveyim tamam işte.

Çok pişmanım zaten ama tek ben ilgileniyorum ne annem ne kayınvalidem ilgileniyor hem ders hem özel eğitim hem ev işi beni çok yoruyor babasıda biraz vakit geçirse belki daha iyi olucak ama malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…