canım buna benzer bir olayı üniversitedeyken bende yaşamıştım arkadaşımın sevgilisi aslında arkadaşımı hiç sevmediğini ilk günden beri sadece bana aşık olduğunu falan yazmıştı ben şok olmuştum çocukta besyo okuyodu futbolcuydu 4 büyüklerden birinin alt yapısında oynamıştı çok şımartılmış anlayacağın çok çapkın ve yakışıklı bir tip olduğu için kızları parmağında oynatıp atıyodu tabi ben yemedim durumu ağzının payını verdim ama çok farklı bir etkileşim içerisine girmiştim ona karşı kendimi alamıyordum çok tuhaftım attığı mesajlar o kadar hoşuma gidiyordu ki kendimi frenledim bir daha görüşmeme kararı aldım sonradan bu şe.....siz yeni çıktığı kıza benim mesajlarımı okutmuş işte hep mesaj atıyodu bana falan diye
oysaki sabah akşam durmadan mesaj atan kendisiydi ben son zamanlarda sırf yazmasın diye aşalayıcı mesajlar atmaya başlamıştım kızda aptalın teki beni faceden bulmuş mesaj atmayacaksın birdaha bilmem ne kızıda tanıyorum aynı fakültedeydik ama hiç muhabbetimiz yoktu dondum kaldım anlayacağın...
işin özü bir kısım erkekler böyle canım kendileri yapar eder ama herşey senin üzerine kalır sırf yaptıkları pisliğin üzerini örtmek için üzerine iftira bile atabilirler. bence birdaha sakın muhattap olma onunla kızla arada selamlaş konuş ama bu muhabbeti kapat gitsin