Bu çocuk niye böyle birşey yaptı ki?

selinli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
185
0
96
İstanbul
Arkadaşıma ona karşı yanlış şeyler hissettiğimi görüşmemiz gerektiğini söyledim ama peşimi bırakmadı en sonunda hayatımdan çık dedim sevgilisini tanıyorm sevgilisine onunla konuşmasan iyi olur beni seviyo demiş nasıl oldu deyince de hatırlamıyorm demiş hiçbişy anlatmamış halbuki bana da bana güven ağzımdan laf çıkmaz demişti kızıda tanıyorm yakın olmasakta arkadasm kızda benle konusmuyodu bende gittim sevgilisinin bütün bana yolladığı hoşlanma belirtileri olan mesajlari kıza gösterdim kızda bana inandı şu an ayrılar ama tamam suç bende de var ama onun yaptığı serefsizlik değil mi ikimizi mi idare etmek istemiş ben izin vermeyince böyle mi yaptı sizce ? YA kaç gündür o kaar kötüyüm ki ne durumuna düştüm kızda bana çok güveniyordu bianda yüzüme bakmamaya başlayınca bende gittim herşeyi anlattm onunla ilişkm olmasaydı sana çıkma teklifi etsem ne derdm falan dediği bütün mesajları gösterdm evimn önnüne geldiğini anlattm kız yıkıldı sürekli yanıma geldi ben sevgilime güveniyodm çok mu sıktım ben onu niye böyle oldu dedi iki senelik b ilişki bide ama şöyle bişey de var bu çocuk bu kızla çıkmadan önce bu kızın en yakın arkadaşyla çıkıyodu ve şimdiki kız bunlar çıkarkende görüşüyomuş çocukla ve o kızı bırakıp şimdikiyle çıkmaya başladı ve o kız hiç ah etmedi kızlar sizce şimdi aynısı başına mı geliyo sizce bende suçluyum ama ben hatamdan döndüm ve artık görüşmüyodk olay kapanmıştı niye durup dururken sevgilisine o kızla görüşme beni seviyo dediki benim bütün bana söylediklerini kıza söyleyeceğim hiçmi aklına gelmedi ama şimdi olan ona oldu ağlamış mahfolmuş öyle diyolar madem bu kadar yıkılacaktın niye böyle yaptın niye benim peşimi bırakmadın sevgilini bu kadar seviyordun madem ? Fikirleriniz neler kızlar lütfenn bişyler söyleyin

canım buna benzer bir olayı üniversitedeyken bende yaşamıştım arkadaşımın sevgilisi aslında arkadaşımı hiç sevmediğini ilk günden beri sadece bana aşık olduğunu falan yazmıştı ben şok olmuştum çocukta besyo okuyodu futbolcuydu 4 büyüklerden birinin alt yapısında oynamıştı çok şımartılmış anlayacağın çok çapkın ve yakışıklı bir tip olduğu için kızları parmağında oynatıp atıyodu tabi ben yemedim durumu ağzının payını verdim ama çok farklı bir etkileşim içerisine girmiştim ona karşı kendimi alamıyordum çok tuhaftım attığı mesajlar o kadar hoşuma gidiyordu ki kendimi frenledim bir daha görüşmeme kararı aldım sonradan bu şe.....siz yeni çıktığı kıza benim mesajlarımı okutmuş işte hep mesaj atıyodu bana falan diye oysaki sabah akşam durmadan mesaj atan kendisiydi ben son zamanlarda sırf yazmasın diye aşalayıcı mesajlar atmaya başlamıştım kızda aptalın teki beni faceden bulmuş mesaj atmayacaksın birdaha bilmem ne kızıda tanıyorum aynı fakültedeydik ama hiç muhabbetimiz yoktu dondum kaldım anlayacağın...
işin özü bir kısım erkekler böyle canım kendileri yapar eder ama herşey senin üzerine kalır sırf yaptıkları pisliğin üzerini örtmek için üzerine iftira bile atabilirler. bence birdaha sakın muhattap olma onunla kızla arada selamlaş konuş ama bu muhabbeti kapat gitsin

Son düzenleme:

Ya canım valla benziyo olayımız gerçekten hiç aklımdan çıkaramıyormr bu olayi bide kızı hergün görmek zorundayım cocuguda görüyorm ve kız sürekli gelip ne konuşuyodunuz anlat diyo herşeyi anlattim zaten bide arkamdan mesajlari göstermeseydi ona inanmazdım demiş bana inanmıcakti yani Allahtan saklamışim ama gördu gününü ..

canım bir dahaki sefere kız geldiğinde yanına de ki ben sana o konu hakkındaki herşeyi eksiksiz anlattım ve tüm delilleri gösterdim artık bu konuyu tamamen kapatırsak iyi olur çünkü ben ciddi anlamda rahatsız oluyorum diye söyle böylece kız birdaha yanına gelip bişey soramaz ve konu kapanıp gider

Ayy sağol cnm ya valla aklıma gelmemişti evet tamam öyle yapacm tekrardan çok sağol canımm

kızlar başka düşüncesi olan yok mu lütfen o kadar kişi okumuş cevap veren yok ama düşüncelerinizi merak ediyormm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…