Erkeklerin cogu boyle canım.. Bu hayatta en cok eşi çocuğuyla (gönülden isteyerek) ilgilenen ve ev islerine yardımcı olan beyleri olan hanımları kiskaniyorum😕😄 benim bebegim gece durmaz, uykusuzluktan olurum, kocam toplar pili pirtisini içeri yatmaya gider.. Kayınvalidem su ara bizde, o da bu davranışları desteklemiyor mu iyice çıldırıyorum. Benimki annesinin yanında iyice elini eteğini cekiyorda herseyden😳 bebekler büyüyüp çocukluk evresine geçerken biraz ilgilenmesi artabilir moralini bozma canım bu boyle... İnsanin icinden gelecek. Benim iki oglum var. Sunu idrak ettim. Kocam sadece benim zorlamamla biraz islere yardımcı oluyor arada. Ona gore ise elinden gelenin fazlasini yapiyor. anladim ki bu yapi meselesi, onun maksimumu bu. cevremizde cok yardimci olan erkek var ama benimki boyle. Ama desem ki çocuklarla 15 dk geçir oyna, git yat uyu dinlen ondan mutlusu olmaz. Bu da bir süreç, bebek büyütmek hele sayilari birden coksa zor, kavgalar vs normal. Onemli olan birbirinize asla unutamayacaginiz seyleri söylemeyin..abimin nasihati bizde ise yaradı:)