• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çocuk sankı tek benım!

baby27

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
3
0
6
Gaziantep
Ya arkadaslar sizin kocanizdami boyle ya yemek bile yiyemiyorum bbeqim durmuyo diye o ise yiyip kalkiyo bebekle ilgilenmiyo bakmiyo herseyi bna birakiyo uatune temizlik yemegide tek bn ypiorum napsam ya yemn ederm bidaha dgrmam!

Gece gece gicik etmek istemem ama bizde tam tersi:(. Ben yerim yerimm esim cocuklara bakar ben cocuklari yataga goturuken o cay yapar.

Iyi gecelerr cnm kesinle konustun mu bu durumu nededi sana
Bizde tam tersi kizim ilk dogdugun 3 ay gece sabahladik esim de benle beraber en azindan o uyurdu. uyandirirdim sira sende diye oda saolsun 3 saat ellemezdi beni boyke sabah ederdik
Mamasindan tutun kiyafet degistirmesinde nn altina degistirmesini kadar yardimci oldu gezmeye mj gidicez atarim montu kizimin kini giydirir hazirlar
Kizim suan 14 aylik cok aukur buyudu uykularimiz heesey duzeldi ev supuruceksem temizlik yapicaksam hava gunesliyse disari cikartirim onlari gezerler benim isim biter gelirlee

Sen o cocugu tek basina yapmadin yardim etmek zorunda insallah duzelir ve yardimci olur sana

Erkeklerin cogu boyle canım.. Bu hayatta en cok eşi çocuğuyla (gönülden isteyerek) ilgilenen ve ev islerine yardımcı olan beyleri olan hanımları kiskaniyorum😕😄 benim bebegim gece durmaz, uykusuzluktan olurum, kocam toplar pili pirtisini içeri yatmaya gider.. Kayınvalidem su ara bizde, o da bu davranışları desteklemiyor mu iyice çıldırıyorum. Benimki annesinin yanında iyice elini eteğini cekiyorda herseyden😳 bebekler büyüyüp çocukluk evresine geçerken biraz ilgilenmesi artabilir moralini bozma canım bu boyle... İnsanin icinden gelecek. Benim iki oglum var. Sunu idrak ettim. Kocam sadece benim zorlamamla biraz islere yardımcı oluyor arada. Ona gore ise elinden gelenin fazlasini yapiyor. anladim ki bu yapi meselesi, onun maksimumu bu. cevremizde cok yardimci olan erkek var ama benimki boyle. Ama desem ki çocuklarla 15 dk geçir oyna, git yat uyu dinlen ondan mutlusu olmaz. Bu da bir süreç, bebek büyütmek hele sayilari birden coksa zor, kavgalar vs normal. Onemli olan birbirinize asla unutamayacaginiz seyleri söylemeyin..abimin nasihati bizde ise yaradı:)

Son düzenleme:
esim ev ilerine yardim eder evde oldugunda ama cocuk bir bir bucuk yasina ksdsr yuk vendeydu.bende dogurmam bidsha.tekim cunku ..yeni yeni ikgileniyor herseyiyle.bazi erkekler bebekle naoicamki diyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya arkadaslar sizin kocanizdami boyle ya yemek bile yiyemiyorum bbeqim durmuyo diye o ise yiyip kalkiyo bebekle ilgilenmiyo bakmiyo herseyi bna birakiyo uatune temizlik yemegide tek bn ypiorum napsam ya yemn ederm bidaha dgrmam!

Canim benimde oglum 14 aylik dogdugundan beri geceleri bile kalkar bakar esim polis geceye gider sabah gelir yatmaya egerki sabaha kadar uyumamisa cocuk uyku problemimiz fena sen yat ben bakarim der Allah razi olsun biraksam isleri yapar bezini degisir ben uyisam yemek yaoar arada ona aittir yemek isi ne istesem yapar ben cocukla ilgilensem mesela yedirmeye otirsam birsey lazim olsa kalksam kizar bana soyle neden kalkiyosun diye o klmasa ben kafayi yerdim sen tek basinami yaptin yapmasini biliyosa bakmasinida bilicek herseyi gecrim yemek yiyemiyorum diyosun emziriyosun dimi yiyiceksinki dinleneceksinki hem sutun olsun hde herseye yetisebilesin bu nasil sorumsuzluk babalik yapmakdan ibaret degil :47:hele ilk dogdugu aanlar her sabah kahvaltiyi hazirlardi sut olsun diye neler yapmazdi kurardi sofrayi ben emziridim o beni lokmayla yedirirdi toplardi sofrayi sagolsun

Son düzenleme:
Kizlar yemin ederm sizden gelenleri okuyunca gozum doldu yanlis anlamayina boylu poslu guzel biriyim. Bn neden byle seylerle karsilanmiyorum inanin o kadar fedakarimki esime karsi bazen sirf bna byle yapiyo diye ayrilmak isdiyorum snra diyorum ikinci nasil olacakki :-( snucta srunlu oluyo ilkten snra gelen ewlilikler cnm cok skldi be kizlar :-( cokta tatli hareketli tatli bi bebegm var :-(

Arkadasim üzme kendini yaa inan pek yazmiyorum ben buraya ama ayni hisleri paylastigimiz için ve uzulmene dayanamadigim için yazma ihtiyacı hissettim. Benim Esim de yardimci olmaz. Tamam hakkini yemeyim öyle sifir da değil ama yine de istediğim gibi de yapmaz. Hatta bazen öyle şeyler olur ki aman tamam yapma hiçbirşey derim.
Erkeklerin büyük çoğunluğu boyle senin güzelliğin becerikli oluşun hic birşey degistirmez. Onlar rahatini senden daha çok seviyor.
Bu durumda yapabileceğini şey ya beklentilerini kisacaksin ya da mesela yemek yiyemedin mi eşinden yardim isteyeceksin. Ha yapmiyor mu kavga etme inan hic bir ise yaramaz. Bizim cook büyük kavgalarimiz oldu. Bebis biraz daha büyüdüktensonra kkendiliğinden gelişir bazi şeyler.

Back
X